Skocz do zawartości

Gmole - Ochrona Silnika - Jakie Gmole?

Gość Snejk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

widze ze powoli zainteresowanie sie zwieksza:) jesli bedziecie zamawiac to musicie ustalic punkt docelowy wysylki paczki z gmolami :)

A nie chcecie Crashpadów ?

Mam 2 komplety które zamówiłem dla kolegów z forum i z nimi zostałem.

Cóż mogę powiedzieć - polecam tego gościa , miałem osobiście przyjemność porozmawiać z nim na motobajzlu w pozku , gościu bardzo konkretny i ceny ma przyzwoite . Sąsiad u niego robił i jesst bardzo zadowolony.

ja bym też zamówił gmole do mojego bandziorno ale musiałbym najpierw znać cenę więc jak będziecie mieli jakieś info to piszczie.

Jarek cena oscyluje w granicy 235 zl za komplet.Czym wiecej zamowien tym wiekszy rabat :).Taniej nie znajdziesz 3 punktow :) pozdro

Matis- B6N 2002r

LeCH - 1200S 2005r - kolor czarny

Jarek - B6 1998r - 2 albo nawet 3 komplety bym zamówił dla siebie i kolegów. Sobie to na 100%

Matis- B6N 2002r

Jarek - B6 1998r - 2 albo nawet 3 komplety bym zamówił dla siebie i kolegów. Sobie to na 100%

wojt320 - 600N z 1998r. jak cena będzie do 250zł z przesyłką to się na to piszę! :rolleyes:

jeszcze chyba nikt nie ustalał żadnych terminów

Matis- B6N 2002r

wojt320 - 600N z 1998r. jak cena będzie do 250zł z przesyłką to się na to piszę!

Prywo - 600N 2001r. - kolor czarny

Chlopaki,gosciu prawdopodobnie bedzie tez na Motobajzlu w wawie,wiec mozecie u niego zamowic te gmole i odebrac na tym bazarze,bo widze ze co poniektorzy to z okolic warszawy.Pozdro

Zamawiajcie bo potem moze byc dlugi okres oczekiwania

Rozważałem zakup crashpadów ale w tej syuacji wybór jest raczej oczywisty

Dzieki za cenną poradę ,chyba tak zrobie ,zamówię i odbiorę na motobajzlu.

Ktoś chętny na taką opcje?

Może zamówimy razem ?

To kiedy dzwonimy do gościa ustalić szczegóły ?, by wyrobił się z zamówieniem na Motobajzel w Wawie,

Ja na 100% będę jechał 24 na Targi. To bardzo chętnie odbiorę.

Przy takiej ilości gmoli to może lepszą cenę zaoferuje :D

Jeśli chcecie to mogę zająć się organizacją zamówienia, napiszę do gościa i postaram się wszystko ustalić (cenę, odbiór, wysyłka itp.)

Osoby które chcą by gmole zostały do nich wysłane niech prześlą do mnie adres do wysyłki, rodzaj i ilość.

Osoby które chcą osobiście odebrać na Motobajzlu w Warszawie niech podadzą Imię i Nazwisko na PM by było wiadomo dla kogo ma człowiek naszykować, rodzaj i ilość szt.

Proponuję listę ustalić do środy 06.01.2010 i w czwartek wyślę zapytanie do człowieka.

Edytowane przez Prywo

a to ten gość by rozsyłał do każdego czy ktoś z nas by to robił? Tak wogóle to kto podejmuje się organizacji tego wszystkiego? ja na 100% biorę 2 komplety, a jeszcze jeden kumpel się zastanawia

Tak jak napisałem wcześniej, Ja mogę się zająć ogarnięciem tematu. Szczegóły wyżej.

Też się zdecyduję jednak na te gmole.... Tylko chyba wszyscy oprócz mnie będą mieć takie same a do mojego modelu będą inne...

cleaner - 650s 2006 rok - idealnie jakby były niebieskie...

jj

Matis- B6N 2002r - kolor czarny

Jarek - B6 1998r - 2 komplety

wojt320 - 600N z 1998r. - kolor jasno szary, pod kolor silnika

Prywo - 600N 2001r. - kolor czarny

Norbi - 600N 1999r. - kolor czarny

cleaner - 650s 2006 rok - kolor czarny

No to jak narazie mamy 8 kompletów.

Jarek te 2 komplety to do dziorka takiego jak twój 95-99 ? daj znać co z tym trzecim kompletem, no i jaki kolor ?

kopiujcie listę chętnych, jeśli się dopisujecie, łatwiej będzie ogarnąć temat.

Edytowane przez Prywo

cleaner - jeśli nie niebieskie to .........?

to czarne :-)

Tylko zastanawiam sie w jaki sposób miałby dobrać kolor zbliżony do oryginalnego "bandyckiego" - bo jeżeli miałby byc jakis inny/przypadkowy to wole zdecydowanie czarne.

jj

wieczorkiem albo jutro dam znać co do szczegółów dotyczących mojego zamówienia

z niebieskim kolorem obawiam się że będzie ciężko, tym bardziej jeśli jest to kolor Candy Grand Blue, zresztą wszystkie kolory Candy są przerypane w lakierowaniu, pytałem kilku lakierników w odpowiedzi dostawałem "...NIE PANIE...", "...O, NIE, NIE OPŁĄCA SIĘ TAKIEGO ELEMENTU...", "... ALE WIE PAN ŻE TO WYJDZIE DROGO..."

Więc jeśli chodzi o kolor to wątpię by człowiek położył kolor z palety SUZI.

Ja jeszcze zastanawiałem się nad jakimś srebrnym, by na silniku nie bardzo rzucało się w oczy, ale jak coś to sobię przemaluję.

Co do kolorów to proponuję Wam brać czarne a później ew. dobrać kolor we własnym zakresie lub latać z czarnymi:) nikt raczej nie dopasuje idealnego lakieru do każdego motocykla :rolleyes: