Skocz do zawartości

Boczna Nóżka I Gleba :)

Blink
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Boczna nóżka w banditach to jakaś pomyłka. Dwa razy przez to że nóżka rozkłada się pod zbyt małym kątem mój GSX zaliczył glebę. Za pierwszym razem nie miałem jeszcze założonych crash padów i mam mały ślad na owiewce oraz porysowany dekiel. Dzisiaj znowu wyrąbał mi się na kostce brukowej po domem ale oparł się na szczęście na crash padach i oczywiście na deklu , który został jeszcze bardziej porysowany:) Mój błąd to to że zostawiłem go na luzie ale powierzchnia na której stał była w miarę równa i nie powinien jak na moje oko się wywalić. Czy tą gównianą nóżkę można wymienić na jakaś akcesoryjna, mniej wywrotną ?

a mi mówili, że jedynka na dół... ;)

Może jest krzywa, jak przewraca się na lewo to albo to albo nie umisz.

Jak na prawo to może za nisko stoi.

Zaqaz nie śmiej się z kolegi, przecież to znowu wszystko nie jest takie oczywiste, no.

A i reszta biegów w górę uprzedzając kolejne pytanie.

Edytowane przez Pitbull

a mi mówili, że jedynka na dół... ;)

mówili ale się zapomniało :)

• Downvote 1

Moja uwaga do stawiania na boczna stopkę, jak już moto jest podparte stopką to szarpnij go lekko do tyłu bo czasem zdarza się tak, że stopka nie do końca się otworzy, bo np: w ogóle ciężko się otwiera albo nie jest jeszcze wyrobiona i kąt odchyłu jest mały. Jak to nie pomoże to pilnik w dłoń i powiększanie stopnia odchylenia w rozłożeniu.

stopke zawsze możesz dogiąć wg uznania - czy chcesz bardziej pionowo czy bardziej pochylony. Moto parkujemy na biegu

Blink.Oglądałem foty twojej maszyny.Stopka odchyla sie normalnie.Moto jest w normalnej pozycji.Musisz po prostu bardziej zwracać uwagę gdzie stawiasz i czy moto stoi stabilnie.Odginanie i większe pochylanie moim zdaniem nie ma sensu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.