Skocz do zawartości

Poszukuję Schematu Elektrycznego

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, gdzieś, kiedyś widziałem na forum schemat elektryczny bandziora, ale nie mogę odkopać, może ktoś z was wie gdzie on się znajduje lub może wrzucić jak jest w posiadaniu, nie wiem czy we wszystkich bandziorkach schemat jest taki sam (tzn. 95-99 i 00-04), potrzebuję do podłączenia alarmu..

schemat różni się nieco, ale na potrzeby alarmu wystarczy. Sam schemat jest na stronach od 217 w Haynesie z podziałem na roczniki, pojemność i kraj pochodzenia. Tu masz linka: http://rapidshare.com/files/71698794/Haynes_Suzuki_GSF_Bandit_600-1200_1995-2001.pdf

dzięki, wielkich fajerwerków nie chcę montować, muszę wiedzieć który to kabelek od zapłonu i kierunki i gdzie on idzie (pewnie i tak w zadupek do bezpieczników)

jeżeli dobrze pamiętam to od zapłonu to jest żółto biały idący do modułu w zadupku a kierunki no to idż po przewodach od kierunków do celu i sie znajdzie. Wiem że w manualu były.

nie chcę zakładać zbędnych bajerów typu odpalanie i gaszenie z pilota, chcę się wpiąć w elektrykę by zrobić odcięcie zapłonu i sygnalizację kierunkami, kierunki to no problem chodzi tylko o to w który przewód mogę się podpiąć by zrobić odcięcie zapłonu, w instrukcji napisali że można wpiąć się w kabelki od wyłącznika zapłonu na prawej manetce tylko gdzie one biegną (też pod zadupek ?) czy lepiej coś innego, konkretne informację proszę na PW.

Jest też opcja na wykrycie napięcia na stacyjce ale to już chyba zbędne skoro są inne czujniki

• Downvote 1

Google Images prawdę Ci powie:

Suzuki%20GSF600.jpg

dzięki Kuba za info na PW.

Tolinek który to przewód od przełącznika bezpieczeństwa na prawej manetce ?

bo Niemieckiego niestety nie kumam, to to coś co się nazywa NOT-AUS-SCHLATER :blink:

czy ten przewód od wyłącznika bezpieczeństwa biegnie gdzieś pod zadupek ?

ten schemat jest chyba od 95-99 czy to będzie to samo w 00-04 ?

PO inglisz też jest. Zdaje się że chodzi o "stop switch".

wiring-diagram-gsf600-1200%20k3&k4.jpeg

Bartek...dzisiaj mój brat ma urodziny.....jak tak teraz na to patrzę to naprawdę zajebisty wzorek...sorry za OT...

Tolinek dzięki za duuuży schemacik, jak to mówił BOB BUDOWNICZY - "...czy damy radę? - TAK DAMY RADĘ..." :blink::lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.