Skocz do zawartości

Bandit Gsf S Zmiana Na N

Gość Kravi126
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

A moim zdaniem jeżeli dużo jeździsz to po przerobieniu na N będziesz  wracał do wersji S ( wiatr da tobie popalić )

Może zamiast ładować się w koszty najpierw przejedz się u kogoś wersją N chyba że używasz motocykla na małych przelotach ;) i walka z wiatrem nie stanowi problema :P

Nie bedziesz czuł wiatru to będzisz jeździł jak ten szaleniec @JastrząbTS :P

Nie bedziesz czuł wiatru to będzisz jeździł jak ten szaleniec @JastrząbTS :P

a jajka trzeba w chłodnym trzymać bo inaczej się psują

czy to jest od eski? http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-kubki-zegarow-wersja-s-CID5-ID62MlT.html#9469dd4e31

Syku do S, nawet wygrzebałeś moje ogłoszenie:P  Z tym że to jest do S drugiej generacji 

co do przeróbki podejrzewam że będziesz musiał zakupić:

stelaż pod zegary

kubki/dolna obudowa zegarów

lampa i jej mocowanie 

Edytowane przez lenar

Siemanko w Nowym Roku :usmiech: Panowie mam takie pytanko które nurtuje mnie już od miesiąca jak wyglada przeróbka  N na S od strony technicznej i finansowo jak to wychodzi jest to 600 z 2002r moto ladnie chodzi sprawdzone ale przydały by sie owiewki mam ta mini ale ona za wiele niezmienia ,czy jest sens takiej przeróbki czy lepiej gdyby ewentualnie znalazl sie jakiś chetny na zamiane czy sprzedac moto i szukac czegos z wersji S,co sadzicie o tym,czy lepiej dac sobie spokój.Pozdrawiam

Jak robic to tak zeby to wygladalo oryginalnie i porzadnei wiec albo wszystko albo nic.do S potrzebujesz - ceny znajdziesz na allegro   - :

stelaz pod owiewki -

lampe -

zegary -

gorna polke

zestaw owiewek( dwie boczne te duze, wypelnienie czaszy, spod i wypelnienie lampy)

lusterka

szyba

kierunki przednie

dodatkowo wypelnienie ramy ( te dwa trojkaty z przodu pod bakiem - po obu stronach ) plus mocowanie takie skrzydelkowate stelaze.

komplet srub a jest ich troche wiec jak szukasz to od razu ze srubami- do owiewek.

wg mnie cena ponad 1200 PLN wyjdzie wiec lepeij sprzedac i kupic S.

ale mozesz poszukac

np http://allegro.pl/suzuki-bandit-gsf-600-1200-czasza-owiewka-szyba-i4909543672.html

Dzieki wielkie kolego wypisałes w szczegółach co potrzebne ,popatrzyłem po allegro i widze ze ta przeróbka sie wcale nieoplaca to wyjdzie ponad 2 tys to lepiej ewentualnie bedzie sprzedac i kupic wersje S badz cos innego w owiewkach

Teraz na stronie głównej wyświetlają się praktycznie dwa takie same tematy: ten tutaj i kolejny w dziale Tuning

no to polaczyc trzeba ;) dzieki Owca

zmienilem troche tytul zeby bylo bardzej ogolnie

Tej zimy miałem kaprys przerobić swoją S na N i tak kosztuje to trochę czasu i pieniędzy po zdjęciu czaszy musisz kupić nowa lampę , mocowania lampy, licznika, lusterka, trójkątne wypełnienia ramy. mnie to kosztowało ok 800 zł (biorąc pod uwagę że stelaż liczników zrobiłem sobie sam i nie wymieniałem półki górnej tylko wiertłem 6 nawierciłem 2 dziury na śruby trzymające zegary) Lampa zależy jaką chcesz ja miałem podwójna z europejską homologacją więc wydatek ok 350 zł + mocowania. Zdjęć szczegółowych nie mam a moto już sprzedane ale takie ogólne mogę Ci podesłać jak chcesz wiedzieć jaki był efekt.

W JAKIM MODELI BANDITA TO ROBIŁEŚ?