Skocz do zawartości

Chcem Schuść - Eksperyment

Kruk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam za wysoki nie jestem, 173cm. Jednak do tej zależności wzrost/waga można podejść różnie. Ktoś wspominał, że przy swoim wzroście to nie ma nadwagi, tylko przy swojej wadze niedowzrost :P

PS: Baldziu, gratulacje.

_____

Gesendet vom iPhone mit Tapatalk

krzyś oczywista oczywistość.

tak mam nadwagę.tylko ile?..

bald szacun. 

pisz w jaki sposób to było

Ja mam 186 cm i 88 kg wagi. Chętnie zrzuciłbym te 4-8kg ale cholera jakieś ustalanie diety, jedzenie tylko ściśle wyznaczonych produktów no i w piątek piwa się nie napić. Przerasta mnie to :P

@logic racja  spodnie na moto  musiałem zaszyć w pasie  żeby z tyłka nie spadały :D

@rafix może poszedłem po bandzie ale  głownie  chodziło o stopniowe obniżanie kalorii spożywanych w ciągu dnia, jedzenie  głownie takie jak zwykle  tylko z naciskem na odpowiednie proporcie  bialka tłuszczy i wegli, czyli zarcie jak zwykle, przeważnie domowe, ale  w odpowiednich dawkach, ważenie żarcia i liczenie kalori  i tak w kółko. + siłka 3x w tygodniu,  biegania było raptem  z miesiąc   bo jakoś mi sie nie chciało i nie było kiedy

posiłki czasem były 3, czasem 4 czasem 5, nie  trzymałem sie zadnych zasad   typu: 5-6 posiłków co 3 godziny i nie jedz po 18

zaczynałem  z puli  jakiś 3400kcal a kończylem na 2300kcal. teraz lecę   powoli z kaloriami w górę

czyli w skrócie  trzeba jeśc mniej, ale trzeba zmniejszać zarcie stopniowo  a nie  że od jutra sie odchudzasz i  nagle  jesz dużo dużo mniej, bo to  może nie przynieśc  zadowalajacych efektów,  bo wtedy  podobno  za bardzo zwalnia metabolizm i  mimo że bedziesz jadł malo, to waga nie bedzie leciała w dół.

Głowna  zasada to : tyje sie od nadmiaru kalorii a chudniesz wtedy jak masz deficyt kaloryczny i w sumie tyle

BTW: lekko nie było ;)

Edytowane przez baldhead

to ja też sie pochwale, a co :)

forma  z okolic Popowa waga 96-97kg :o:

4stp2h.jpg

styczeń 2014 też 96-97: :slash:

xqmaxm.jpg

poczatek września 2014 77-78kg: :tancze:

xxygqb.jpg

Podsumowując 8 miesiecy redukcji i 19-20 kg  poszło w pizdu, w pasie ze 103cm na 87cm waga obecna 77-78kg :usmiech:

No Bald szacun,szacun.

Ale powinno się Twoich zdjęć na forum zabronić bo możesz ludzi zdołować :takaemotka:

to jest ogólnie nie sprawiedliwe. uwarunkowania genetyczne mają w tym 90% przewagi

mój kuzyna w sumie to 3 kuzynów chleją browary przekąszają kebabami czy innymi frytkami

i co chude chlopy że aż strach.

czasem tak bywa, sam mam kumpla kucharza, a jest taki chudy że masakra, no i chleje w huuu browców.

@mariusz  dzieki ;)   jak by było mniej do zrzucenia,  to efekt 8 miesiecy redukowania byłby pewnie lepszy  ;) ale  i tak jestem zadowolony ;)

Btw widziałem że  zarejestrowałeś sie na forum "H" :D idąc Twoim tropem to  też  sie zarejestrowałem :P

czasem tak bywa, sam mam kumpla kucharza, a jest taki chudy że masakra, no i chleje w huuu browców.

@mariusz  dzieki ;)   jak by było mniej do zrzucenia,  to efekt 8 miesiecy redukowania byłby pewnie lepszy  ;) ale  i tak jestem zadowolony ;)

Btw widziałem że  zarejestrowałeś sie na forum "H" :D idąc Twoim tropem to  też  sie zarejestrowałem :P

Czuję się śledziony :takaemotka: .Ale przynajmniej mam wiarygodne informacje w sprawie Michelinów PR 4.

Masz ambitne plany na nowe moto?

Edytowane przez mariuszn2

Hm powiem tak : badam rynek:-)

Edytowane przez baldhead

bald , jak juz cie widzialem w ostrowcu tego lata  wiedzialem ze cos jest nie tak z twoja waga ,ale poszlo dobrze w kaloryfer. I tego sie trzymac ;)

ale zeby jedzenie wazyc sobie , no tego to robil nie bede ; ani sie waż (sz) sobie mowie...

Baldi widze wariujesz w obie strony. Przed Popowem też zajawkę miałeś na ćwiczonka, widać pózniej odpuściłeś złoczyńco :P

To podpowiem ja jeszcze coś.. Od jakiegoś czasu stosuję taką dietkę (rygorystycznie):
http://www.centrumfitness.eu/artykuly/dieta/44-dieta-na-rzezbe

Są tam dwie diety, ja stosuję je na przemian żeby mi się nie znudziło jedzenie :P

Ładnie spala przy czym widać dobry przyrost mięśni, zaczynają się ładnie wycinać.

Niby napisane że dla osób z wagą 75 kg (ja tyle ważę) ale jeśli ktoś chce przyredukować to również powinny być w porządku.

Co do ruchu, ćwiczenia co 2 dzień: brzuch + klata, dzień wolnego, brzuch + biceps itd. 

do tego codziennie rower od 2 do 6 km.

Jak na razie jest tak:

swvuhihk59ki_t.jpg

Zastanawiam się, czy aby ze mną coś nie tak, bo się zazdrosny robię ;)

_____

Gesendet vom iPhone mit Tapatalk

btw: Conorian Ty sie nie masz z czego odchudzać  przecież  :D

• 3 weeks later...

Łydki troszkę szczypiorek ale uda spoko (tak mi się wydaje). Jak nie ćwiczyłem to nogi były ok a reszta średnio :P oprócz rowerka nic.

Wzrost jakieś 170-172.