Skocz do zawartości

Chcem Schuść - Eksperyment

Kruk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam za sobą 11kg. Z siłowni przerzucam się na bieganie. Zacząłem od 4km. Gdyby nie święta, imieniny to najprawdopodobniej doszedłbym już do 15kg, no ale nie potrafię sobie odmówić :P

Ja mam za sobą 11kg. Z siłowni przerzucam się na bieganie. Zacząłem od 4km. Gdyby nie święta, imieniny to najprawdopodobniej doszedłbym już do 15kg, no ale nie potrafię sobie odmówić :P

Brawo Ty! jakaś dietka, czy po prostu mniej żarcia i więcej ruchu?

Fajnie. Gratuluję. teraz trzeba utrzymać taką wagę. To chyba jest trudniejsze.

Też jestem ciekawy sposobu.:)

Brawo Ty! jakaś dietka, czy po prostu mniej żarcia i więcej ruchu?

Dieta przedewszystkim. Według mojego dietetyka wystarczy 3x w tygodniu trening kardio x 30 minut, żeby zmobilizować metabolizm do działania. Wcześniej siłownia razem z powiedzmy rowerkiem (nie wiem jak to się nazywa:P), a teraz próbuję biegania

Remki, a któż Cię tak zmotywował??

ps. farbujesz brodę?? :)

Nie, pociemniała mi trochę, ale w świetle dalej ma biszkoptowe (nie rude! :p:) refleksy. To te filtry z ajfona :D

Zdrowie mnie zmotywowało, a teraz już weszło w krew.

Edytowane przez remki

remki widac ze skorzystal z tego wyjscia ewakuacyjnego co z tylu widac :) zanim bylo za pozno 

Efekt piorunujacy , az chyba sobie pierdolne fotke wieczorem dla porownania. A powiedz jeszcze - sily przybylo, bo ja to chcialbym silny byc a nie pieknijeszy :)

remki widac ze skorzystal z tego wyjscia ewakuacyjnego co z tylu widac :) zanim bylo za pozno 

Efekt piorunujacy , az chyba sobie pierdolne fotke wieczorem dla porownania. A powiedz jeszcze - sily przybylo, bo ja to chcialbym silny byc a nie pieknijeszy :)

Przy redukcji siła spadła o 20%, teraz wraca i rośnie z każdym kilogramem masy mięśniowej.

...ponadto pojawiło się coś co nie wiem jak się nazywa, ale dziewczyny to lubią... 

ciekawe, co na to Twoja dziewczyna :PPP

ciekawe, co na to Twoja dziewczyna :PPP

Nie posiadam :)

Nie posiadam :)

no to moze czas zaczac chodzic bez koszulki po miescie :)

bez koszulki na dukacie! :D

dużo osób ma "zrudziałe" brody, niewytłumaczalne zjawisko. Lenar tez miał :lol:

Juz pisałam wcześniej - gratuluje samozaparcia i cięzkiej pracy remki :)

Ja nie będę wstawiać efektów moich prac nad ciałem bo hejty sie posypio :lol:

Ja nie będę wstawiać efektów moich prac nad ciałem bo hejty sie posypio :lol:

Ale my chętnie ocenimy efekty Twojej pracy :P

Edytowane przez zakrzes

Zeby mnie zjadły te bestie krwiożercze? :)

Ale my chętnie ocenimy efekty Twojej pracy :P

Oj nie wiem nie wiem, może jak wykonam stosowną fotografię to wrzucę :lol:

Remi i Pit,gratki ,efekty powalające!!!

Zazdraszczam i oby nie było efektu jojo.

• 2 weeks later...

Podziwiam tylko tych twardzieli co dali radę zrzucić kilogramy , ja niestety nie dałem rady i w zamian przytyłem jakieś 10 kg , doszedłem do 140 kg.

Masakra brak słów nawet chodzić się nie chce , dziś pierwszy raz chyba od września albo sierpnia przejechałem się moim banditem już nawet

jazda nie sprawia mi tyle wrażń i przyjemnośći , spodnie tak ciasne ,że jeżdziłem z rozpiętym rozporkiem kórtkę ledwo zapiołem .

Teraz tak zastanawiam się czy może zakończyć karierę motocyklową i sprzedać motocykl skoro wyrosłem z tak drogiego stroju motocyklowego

Rukka chyba największy rozmiar 4xl  , już nie wierzę , że wróce do normalnej wagi chociaż 100 kg .

Pierwasz dziś jazda i tylko stres zmiast cieszyć gębę .

Podziwiam tylko tych twardzieli co dali radę zrzucić kilogramy , ja niestety nie dałem rady i w zamian przytyłem jakieś 10 kg , doszedłem do 140 kg.

Masakra brak słów nawet chodzić się nie chce , dziś pierwszy raz chyba od września albo sierpnia przejechałem się moim banditem już nawet

jazda nie sprawia mi tyle wrażń i przyjemnośći , spodnie tak ciasne ,że jeżdziłem z rozpiętym rozporkiem kórtkę ledwo zapiołem .

Teraz tak zastanawiam się czy może zakończyć karierę motocyklową i sprzedać motocykl skoro wyrosłem z tak drogiego stroju motocyklowego

Rukka chyba największy rozmiar 4xl  , już nie wierzę , że wróce do normalnej wagi chociaż 100 kg .

Pierwasz dziś jazda i tylko stres zmiast cieszyć gębę .

Nie pierd... Tylko weź się w garść, jak sam nie dajesz rady to idź do dietetyka on pewnie pomoże, zastanów się co u ciebie powoduje napady jedzenia lub większy apetyt i wyeliminuj to. Jedź połowę tego co do tej pory, odstaw śmieciowe żarcie, napoje slodzone, tłuste jedzenie, jedz małe ilości i różnorodnie no i regularnie co 3/4 godz. Waga sama będzie leciała w dół i to w szybkim tempie.

Ale najważniejsze jest samozaparcie i konsekwencja a tego najczęściej brakuje....

Dużo daje spożywanie zdrowych tłuszczy do każdego posiłku np. oliwa z oliwek/olej lniany/tran/orzechy itd.

Po tych zdrowych tłuszczach nie ma się ochoty na podjadanie i słodkości 

warto też zrobić badania na nietolerancje pokarmowe, słyszałam o gościu co nie tolerował jabłek, oczywiście nie wiedział o tym, a jak przestał je jeść bo się dowiedział to od razu kg spadały ;)

ale zbilansowana dieta to podstawa, warto wydać kasę żeby mieć porządnie ułożoną... niestety ale dieta ważniejsza od ruchu, i regularność - co by organizm wiedział, że dostanie jedzenie o danej porze i nie odkładał sobie niepotrzebnie :)

Ja nie wierze w diety, może to źle, ale wydaje mi się ze mój organizm wie lepiej czego w danej chwili mu potrzeba, na początku miałem zachcianki jak kobieta w ciąży :) teraz się przyzwyczaiłem :)

Te orzechy są ok, ale w bardzo małych ilościach :) 100g to ok 600kalorii