Skocz do zawartości

Chcem Schuść - Eksperyment

Kruk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktos sie nabija z kogos to wg mnie leczy swoje kompleksy.

Czesto obserwuje tego przyklady - pamietam najwieksze ciapy ze szkoly i teraz co drugi to policjant lub pener z silowni.

Jasne, ze kazdy chcialby miec kaloryfer - ja rowniez, ale kazdy jest kowalem wlasnego losu.

A ja zawsze smieje sie w duchu bo juz mialem przypadek, ze ktos mi marudzil ze musze cos zgubic z bebzola bo sam zapierdala na silownii...

a przyszla rodzina i dzieciaki i zrobil sie 2x wiekszy ode mnie :) Taka historyja :)

Jak ktos sie nabija z kogos to wg mnie leczy swoje kompleksy.

Czesto obserwuje tego przyklady - pamietam najwieksze ciapy ze szkoly i teraz co drugi to policjant lub pener z silowni.

Jasne, ze kazdy chcialby miec kaloryfer - ja rowniez, ale kazdy jest kowalem wlasnego losu.

A ja zawsze smieje sie w duchu bo juz mialem przypadek, ze ktos mi marudzil ze musze cos zgubic z bebzola bo sam zapierdala na silownii...

a przyszla rodzina i dzieciaki i zrobil sie 2x wiekszy ode mnie :) Taka historyja :)

:oki: :oki: :oki: :oki:

Wszystko trzeba robić dla siebie, nie dla opinii innych. Ja ponadto nauczyłem się też nie odzywać za wiele, mimo że robię swoje - jak ktoś chce jeść, bo to kocha, to niech je - sam mu w środku trochę zazdroszcze, jeżeli natomiast będzie chciał mojej pomocy - chętnie pomogę, ale nie można nikogo zmuszać do czegokolwiek wbrew jego woli, bo każdy ma swoją definicję szczęścia. Wszystkie zmienne determinują cele, ja mam teraz cel sylwetkowy, a jak już mi nie będzie potrzebny do szczęścia, to jak za starych czasów pójdę do KFC i się nawpierdalam, bang! Ale na razie sumienie mi nie pozwala. :aniolek:

A co do tego co napisał kolega o diecie dr. Kwaśniewskiego - sam należę do smalec team i mam się rewelacyjnie :-)

Edytowane przez remki

Ramki, cytując klasyka ale mnie teraz zaimponowales :)

Tapnięte z telefonu.

Nabijasz się? :p:

Raczej popieram w 200% :)

Tapnięte z telefonu.

Dr. Kwaśniewski to ten od alkoholu? :lol:

QQ :zakochany: dobrze mówisz, kalistenika to jedna z kolejnych rzeczy, którą chciałabym spróbować :D

Dr. Kwaśniewski to ten od alkoholu? :lol:

QQ :zakochany: dobrze mówisz, kalistenika to jedna z kolejnych rzeczy, którą chciałabym spróbować :D

Sprawdź na facebooku Sebastian Parat, mój kolega z siłowni, jest mega kotem jeżeli chodzi o kalistenikę - razem ze swoją dziewczyną Klaudią Nowak trenują i prowadzą kursy, na instagramie Power Couple Workout czy coś takiego... No miazga po prostu!

Sprawdź na facebooku Sebastian Parat, mój kolega z siłowni, jest mega kotem jeżeli chodzi o kalistenikę - razem ze swoją dziewczyną Klaudią Nowak trenują i prowadzą kursy, na instagramie Power Couple Workout czy coś takiego... No miazga po prostu!

Dzięki za cynk :)

Jak już będę po zawodach, to zacznę się rozglądać :)

......................widziałem te zdjęcia Zuza. piszesz że przemiana jest kontrowersyjna, dlaczego takiego słowa użyłaś?

......................widziałem te zdjęcia Zuza. piszesz że przemiana jest kontrowersyjna, dlaczego takiego słowa użyłaś?

Bo sporo osob, nie bede ukrywac, w 70%-ach faceci, uważaja te przemiane za złą - niekobiecą. Nie liczac sie chocby z tym, ze moja skora teraz wyglada na mlodsza o jakies 6-7 lat i dzieki temu bardziej atrakcyjna, jędrna itp.

A że tu sa prawie sami faceci, to kierowalam sie statystyką :)

Sa rożne modele kobiecości. Ale na tych fotkach to na dwóch zaslaniasz twarz (wiec cieżko coś powiedzieć) a na reszcie nie wyglądasz na szczęśliwa , a coraz bardziej wku...oną. Nie wiem ale jak zobaczyłem te fotki to najpierw trochę sie przestraszyłem a potem posmutniałem. Czemu tak to nie wiem. Jakieś przygnębiająco działają na mnie te fotki. Dwie pierwsze fajniejsze bo widać klamoty ;)

hi hi hi, Zuza jest wkur.... bo musi być, widziałeś kiedyś, żeby ktoś się napinał z uśmiechem na twarzy :P to by wyglądało idiotycznie :P

zapewne Zuza ma taki wyraz twarzy bo jej się aparat w telefonie zawiesił :P

Edytowane przez lelon

Lelon,nie wiem co bierzesz a czego nie bierzesz,ha,ha

ale na filmiku z Islandii to Cię ledwo co poznałem!!!!

Gratki

Lelon,nie wiem co bierzesz a czego nie bierzesz,ha,ha

ale na filmiku z Islandii to Cię ledwo co poznałem!!!!

Gratki

Dieta cud drogi Panie :D bardzo prosta i skuteczna

Wystarczy żreć mniej:) kilka stron wcześniej to odpisywałem - 28strona post 549:)

Lelon w całej kulturystyce wszyscy sie napinają z uśmiechem także widziałem :) no widocznie widzimy na tych fotach ćo innego.

Lelon w całej kulturystyce wszyscy sie napinają z uśmiechem także widziałem :) no widocznie widzimy na tych fotach ćo innego.

nie bierz na poważnie wszystkiego co pisze B)  

remki- tak z ciekawości, jak długo jesteś już na smalcu? ;-)

Sa rożne modele kobiecości. Ale na tych fotkach to na dwóch zaslaniasz twarz (wiec cieżko coś powiedzieć) a na reszcie nie wyglądasz na szczęśliwa , a coraz bardziej wku...oną. Nie wiem ale jak zobaczyłem te fotki to najpierw trochę sie przestraszyłem a potem posmutniałem. Czemu tak to nie wiem. Jakieś przygnębiająco działają na mnie te fotki. Dwie pierwsze fajniejsze bo widać klamoty ;)

Bo zdjęcia takie są :D ostatnie dwa zdjecia robione byly po treningu, takze na mojej wkurwionej buzi moglo sie objawic zmeczenie. Mam mase zdjec, gdzie jestem usmiechnieta i nadal umiesniona :D:lol:

I jak mowilam - jestem teraz przeszczesliwa, wiec nie mam powodu do smutku ;)

Jesli chodzi o tzw,kobiecosc to kobieta jest wtedy kobieca kiedy sie tak czuje,tak trzymaj Zuza

Dieta cud drogi Panie :D bardzo prosta i skuteczna

Wystarczy żreć mniej:) kilka stron wcześniej to odpisywałem - 28strona post 549:)

To prawie tak ,jak w tym starym kawale;

-Ponoć Amerykanie wymyślili rewelacyjny plaster na odchudzanie !!! Chudnie się w oczach !!!

-E tam,stosowałem już różne plastry na odchudzanie i nie działają

-A gdzie je naklejałeś?

-No ,zgodnie z instrukcją,na ramię.

-No widzisz i tu jest pies pogrzebany,amerykańskim zakleja się usta !!!!!!!

Jesli chodzi o tzw,kobiecosc to kobieta jest wtedy kobieca kiedy sie tak czuje,tak trzymaj Zuza

Dzięki!!! :) :)

ZuZałka jest zawsze piękna i kobieca! Nawet jeśli się tak nie czuje! :zakochany::wub::heart::serce_duze: 

ZuZałka jest zawsze piękna i kobieca! Nawet jeśli się tak nie czuje! :zakochany::wub::heart::serce_duze:

:przytul::serce_duze::love::wstydnis::wub::paker: 

• 3 weeks later...

Ja od 1go zrezygnowałem z bólem ze wszystkich słodyczy. No i słodzę zamiast 4 to 2 i pół :D z zamiarem zejścia do zera.

Ze spasłolubnych rzeczy uwielbiam ziemniaki, boczek, sosy i piwo. Próbuję ograniczać ;) ważę 98kg przy 1,9m. Mój target to tak zejść do 90 i zmniejszyć przy tym bęben :D

Ziemniaki możesz skreślić z listy spasłolubnych, są ledwie przeciętnie kaloryczne - mają mniej kalorii niż fasolka szparagowa.

To dodatki do ziemniaczków najczęściej są kaloryczne, przede wszystkim sosy.