Skocz do zawartości

V Max 265

Duńczyk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Bandit 1200N rocznik 2001 zebatka z przodu 13 Z. Prędkość max 265km/h :o: według prędkościomierza. I więcej wydusić się nie da. Nie ma żadnego odcięcia, po prostu koniec linki i jedzie sztywne 265. :slash: (tylko) . Pytanie czy to max prędkość, czy da się osiągnąć więcej poprzez regulację czy ingerencje w dyszach, czy inne sposoby? Na You Tube widziałem filmik gdzie koleś zaknadlala ponad 270 :trzepie: (jaram się).Strasznie irytuje mnie,że moj jedzie mniej.Nie jestem specjalnie otyły,żeby obciażac mojego bandziora,a on i tak nie chce wiecej jechac.

Kolego michhallski prosze tego żle nie odebrac nie miałem zamiaru tutaj akurat z Ciebie sie naśmiewac :oki:

Załączam filmik,bo oczywiscie zaraz znajdzie sie grono niedowiarków i hejterów,którzy powiedzą mi,ze mam wyobraznie 18 sto latka.

Proszę o jakieś rady co by tu zrobic,żeby Bandzior poszedł ciut ciut więcej. :driving_moto: :driving_moto: :driving_moto:

http://www.youtube.com/watch?v=KUJexHQ_Ayk

Matko z córkami... to chcesz tym sprzętem jeździć czy latać... ( Nie odpisujcie mu :D )

Edytowane przez korytarz4

Na You Tube widziałem filmik gdzie koleś zaknadlala ponad 270 :trzepie: (jaram się).Strasznie irytuje mnie,że moj jedzie mniej.

o tym mówisz? :D

http://www.youtube.com/watch?v=JCFRFVoqWSE

Bo mnie ten filmik "śmierdzi" zmodyfikowaną zębatką i przez to przekłamanym lekko licznikiem... :lol-1:

Zwłaszcza pod koniec gdy "wlatuje" prawie setką na to uklepane pobocze a potem prawie "stoi" i dalej świeci się prawie 50 na liczniku ;)

Musisz zdemontować lusterka - one robią za małe żagle i przez opór powietrza nie możesz rozwinąć wyższej prędkości.

Te kanciaste zbiorniczki na kierownicy też niepotrzebne opory tworzą - wywalić!

Dokładnie o ten film mi chodziło Jack.

Musisz zdemontować lusterka - one robią za małe żagle i przez opór powietrza nie możesz rozwinąć wyższej prędkości.

Te kanciaste zbiorniczki na kierownicy też niepotrzebne opory tworzą - wywalić!

Faktycznie niby taka blachostka,a z pewnoscia sporo poprawi wynik :usmiech:

jak pacze na na ten filmik -na pobocze i jak wolno to wszystko mija, to dochodze do wniosku, ze ponizej 3 paczek to ja nie schodze

jak pacze na na ten filmik -na pobocze i jak wolno to wszystko mija, to dochodze do wniosku, ze ponizej 3 paczek to ja nie schodze

To GoPro tak spowalnia w koncu 60 klatek,w rzeczywistosci to wszystko rozmyte :zeby:

kurcze temat prawie jak ze "scigacz.pl"

jak chcesz latać 300km to Hajkę kup a nie Bandziora męczysz. :zeby: :zeby:

A masz dla kogo żyć ? ;)

kurtkę ściągnij i rękawiczki to będzie lżej :D powinien pójść 265,5 km/h :P

przed chwilą jednemu 200 b6 nie leciało, teraz następnemu b12 zamula ? :) hehehe. Zabawnie się czyta. przynajmniej jest co robić jak gile z nosa lecą na chorobowym :P

To już mi zawiewa ironią, tym bardziej że nazwa tematu bliźniaczo podobna. :D

Rozumie, że sezon się kończy, każdy chce wydusić ze swojego sprzętu jak najwięcej, żeby nie zapomnieć i mieć co wspominać przez cała zimę. :D

Ale bez przesady, 200 dla b6 i 265 dla b12 to chyba wystarczające V-maxy..

IMHO coś z nim nie tak, za słabo ciągnie, mój B6 2001 jechał 270 wg GPSu, budzik dawno zamknięty, w 2 osoby z psem, więc ktoś Ci sprzedał bubla. :/

Możliwe ze lusterka, albo nieświeży olej, popróbuj.

Tak na poważnie to lusterka masz mega ohydne :D

Proszę o jakieś rady co by tu zrobic,żeby Bandzior poszedł ciut ciut więcej. :driving_moto: :driving_moto: :driving_moto:

Montaż turbo. Na forum jest taki projekt więc jest się na czym wzorować :P

Btw. Czy w tym b12 oryginalnie nie ma z przodu zębatki z15? Jeśli tak to licznik będzie Cię robił w konia.

Tylko taka owiewka ciebie ratuje ....

http://allegro.pl/ow...2840864849.html

:)

Ewentualnie ta http://allegro.pl/owiewka-kufry-mz-policyjna-milicyjna-i2809783122.html

z TURBO dziurami ... !!!

Edytowane przez lukaszgeo

Tak na poważnie to lusterka masz mega ohydne :D

Lusterka sa mega praktyczne.Mozna je sobie złozyc jak sie chce przy parkowaniu w garazu przy ścianie,przy przeciskaniu sie w korku miedzy autami,a o widocznosci w porównaniu z oryginalnymi nie wspomne :oki:

moim zdaniem odejmij z 1,5 atmosfery z opon to powinno troche dać do wyniku....zawsze powietrze cos waży....

k**wa z tym 265km/h a 270km/h to tak samo jak z kucami....195KM a 200KM...chyba tylko własne ego znajdzie różnice...

Tylko nie montuj gps, bo popełnisz harakiri :P

Tylko nie montuj gps, bo popełnisz harakiri :P

Seppuku... Jak masz japoński sprzęt to trochę historii też poznaj :P Ale czego się spodziewać po właścicielu wodniaka... ;(

:D :D :D

a może kurakao :P

Fake... Gdyby to na prawde było u nas to by jakiś tikacz jechał lewym pasem, a tu długa prosta z ładną nawierzchnią i do tego pusta. Bujać to my, ale nie nas...

długa prosta z ładną nawierzchnią i do tego pusta. Bujać to my, ale nie nas...

Panie akurat tu sie nie zgodze.....woj.Pomorskie :P :P