Skocz do zawartości

V Max 265

Duńczyk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

ale muł ta "hayka" zróbcie gaźniki i świece bo się dławi coś przy 300 :D:zeby::D

Dzisiaj mogłeś popróbować.

Było ślisko fp**du, to też mniejsze opory toczenia na kołach. Pójdzie ze 280 jak nic :zeby:

Łoo tam prędkośc, raz pokazało mi licznikowe 250 km/h i mi starczy.

Lepiej się czuje gdy przejade 400-600 metrów na gumie na zapiętym 2 biegu niż mam zapierdzielać powyżej 200 :D

taki mały offtop, ta hayka zamknęła licznik na 5 biegu? przecież ma 6 biegową skrzynię z tego co pamiętam :zdziwiony:

ja tam w sumie bardziej od rakietowych prędkości wolę rakietowe przyspieszenia :zeby:

to akurat Mercy był za sterami wiec jego pytaj czemu katuje mi sprzeta na 5 biegu :P :P :P

moze myslał ,ze na 6 turbo się załącza :D :D :D

Edytowane przez Ojciec Abstynent

jak dobrze, ze ja sie nie musze bawic w licytacje.. bo najbardziej to lubie jazde 80km/h :D

jak dobrze, ze ja sie nie musze bawic w licytacje.. bo najbardziej to lubie jazde 80km/h :D

8525f41f0b2c6a9a1113230.jpg

Edytowane przez szoter

Jechałem kiedyś moim cudnym b6,5 277km/h ale jak chciałem 4 wrzucić to tak o łóżko nogą zaj***łem, że aż się obudziłem i nie było czysta :D

Ej a Finiksowi po regulacji to w końcu ile poleci?

Ej a Finiksowi po regulacji to w końcu ile poleci?

no ze 300 conajmniej, tak jak obiecał!

Seppuku... Jak masz japoński sprzęt to trochę historii też poznaj :P Ale czego się spodziewać po właścicielu wodniaka... ;(

:D :D :D

Ej ej ej!!!

Bo na debila wyjdę :P

Za wiki:

Często pojawiają się głosy, że harakiri to niepoprawna nazwa seppuku i została upowszechniona prawdopodobnie przez amerykańskich żołnierzy, stacjonujących na archipelagu japońskim. Tak naprawdę obydwie nazwy są prawidłowe, znaczą to samo, a różnica to efekt różnego odczytania japońskich znaków seppuku. Na dowód tego, że obydwa słowa były znane Japończykom i były przez nich używane, może świadczyć fakt, że określenia harakiri występują w gunki monogatari, czyli starych japońskich sagach wojennych.

a więc :oki:

:P

Skoro 600 leci dwiescie to 1200 powinien leciec czterysta

Polać mu!

A Ty się martwisz, że tylko 265km/h idzie... jeszcze Ci brakuje, sporo do 300km/h, a gdzie tam do 400km/h. Pomyśl może nad nowym piecem, bo Twój pracuje na 66% :D

Ej ej ej!!!

Bo na debila wyjdę :P

Za wiki:

Często pojawiają się głosy, że harakiri to niepoprawna nazwa seppuku i została upowszechniona prawdopodobnie przez amerykańskich żołnierzy, stacjonujących na archipelagu japońskim. Tak naprawdę obydwie nazwy są prawidłowe, znaczą to samo, a różnica to efekt różnego odczytania japońskich znaków seppuku. Na dowód tego, że obydwa słowa były znane Japończykom i były przez nich używane, może świadczyć fakt, że określenia harakiri występują w gunki monogatari, czyli starych japońskich sagach wojennych.

a więc :oki:

:P

Wikipedia to nie wszystko :P gunki monogatari były tworzone też przez Chińczyków którzy to popełniali podobny błąd w odczycie kanji, pomijając różnice w odczycie w samym japońskim... (kun'yomi) :P Tak czy siak w Japonii jest to seppuku, jako, że tam nie jesteśmy i wszyscy wiedzą o co chodzi może być harakiri, ja tylko troluję, nie czepiaj się :D

To jest temat do nabijania postów? ;]

Ja myślałem, że to jakaś melina czy inne dowcipy, ale pewnie tam ten temat trafi skro założono go dla żartu.

Najpierw głowa potem ręce Magpie :p: jakby miał być w melinie to autor powinien go tam założyć. A tak to kpina i klepanie bzdur na forum.. Ja wiem, że to jaja, ale ktoś nowy może wejść i się spiąć jak Feniks czy inny ptak.