Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Filmik ktory robilem spory czas temu z spotkania sympatykow Bandziorow w Irlandii/Irlandii Polnocnej

Jakiego kodu uzywacie by wstawic wideo w poscie? :D

Czy aby na pewno w Irlandii?? Sucho i jeszcze świeci słońce,ha,ha

A nie, faktycznie musiałem oglądać w lustrze,aby motocykle po właściwej stronie drogi jeżdziły ,ha,ha

Witam, mała sklejka z wypadu w bieszczady. Niestety jako, że asfalt nienajlepszy, a kamerka na baku to miejscami trzęsie. (jakby co, to nie śmiga z telefonu)

https://www.youtube.com/watch?v=adsQTeIIAFw

Pozdrawiam,

T

Edytowane przez Tompkins

Ustawil jako prywatne.

Niby jest a obejrzec nie da rady.

Idzie otworzyć na YT.

Były problemy z dostępnością przez muzykę, dlatego śmiga tylko bezpośrednio z YT. Sorki.

Pozdrawiam,

T

A kwinto oszukał, bo dał plusika 13 minut po wstawieniu materiału, znaczy nie obejrzał całego!! :lol::D

Zazdraszczam wyprawy :)
najfajniejsze są nazwy geograficzne :D i nie będę ukrywać, trochę przewijałam :D

A kwinto oszukał, bo dał plusika 13 minut po wstawieniu materiału, znaczy nie obejrzał całego!! :lol::D

Zazdraszczam wyprawy :)

najfajniejsze są nazwy geograficzne :D i nie będę ukrywać, trochę przewijałam :D

ale mam nadzieję że scenę z rozbijaniem namiotów obejrzałaś całą??? :P to taki przerywnik, żeby wyjść po picie, czy do toalety :P

Bo mnie się podobało od pierwszej minuty :jezyk2:  , fajna ekipa czyli w trzy sprzęciory.Jak się kawa adventura sprawowała na tych drogach szutrowych gdyż to stworzone do innych dróg,ale widać że to sprzęt uniwersalny.Mega wyprawa i super pamiątka w postaci filmu i zdjęć :oki:

ale mam nadzieję że scenę z rozbijaniem namiotów obejrzałaś całą??? :P to taki przerywnik, żeby wyjść po picie, czy do toalety :P

widziałam :D

Lelon, jestem pod dużym wrażeniem. Film świetny, montaż profesjonalny, zdjęcia na końcu piękne. Cała wyprawa niesamowita, aż chciałoby się tam być. Gratuluję i zazdroszczę.

Lelonku, świetne :)

Wyprawa, widoki i aura wypadu wprawiają w zachwyt.

Obejrzałem od deski do deski. Zdjęcia są świetne.

Normalnie rewelka.

Jeśli masz czas, napisz relacje. chociaż dni, odległości i miejsca i koszty przybliżone.

Jesteś trochę pionierem więc fajnie by było.

Tak poza tym zawsze myślałem że coś na oponach bardziej slikowych ciężko tam będzie miał?! :)

montażu było ponad 30 godzin :) a potem wiele zmian, związanych z muzyką, której YT nie puszczał :) wiele rzeczy robiłem pierwszy raz a na nauce schodzi.

Samego materiału ponad 100 GB, nieco ponad 12 godzin, ujęcia z gmola nieco wibrują, nawet stabilizacja w sony poległa, ale nie dziwię się, bo w kawie podobnie jak w dziorze, wszystko drży :) szczególnie blisko silnika :)

czas znajdę i na pewno co nie co opiszę, takie najważniejsze informacje i ogólne wrażenia :)

Kwinto - Kawa dała radę bo to speszial edyszyn -  Super Adventure :P

Ehhh dzięki wielkie za przypomnienie. I jak tak pięknie jak mówiłem czy jeszcze lepiej? Kurde kawa super adwenczer.. Szacunek dla Was.

Coś pięknego...można tylko pozadrościć

i wielki szacun za montaż bo jakoś nie widać żeby to był pierwszy raz :usmiech:

:oki:Lelon  :jump:  Toz to trasa dla mnie i na mój sprzęt , kawa dała rade :) Normalnie sie rozmarzyłem  i moja kobita przyszła i pglądała razem ze mną jak nigdy :D 

Lelon,nie wiem od czego zacząć ,czy Ciebie najpierw opieprzyć czy pochwalić,ha,ha

Opieprzenie to oczywiście za to ,że to tak z cicha pęk ,żadne tam planowanie wypadów,

czy takie tam,a tu nagle bomba,jak u Hitchcoka, ISLANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!

Nie jakaś tam Chorwacja czy Rumunia (nic im nie ujmując ,a wręcz odwrotnie),

tylko Islandia,czyli jak dla PBC pełna egzotyka a i moje ulubione zimne i surowe klimaty.

Co prawda już pierwsi zwiadowcy z PBC przecierali tam szlaki (Bodzio),

ale tym filmikiem kładziesz wszystkich na łopatki.

Wypad suuuuuuuper,filmik suuuuuuper,a i montaż dobranie podkładu muzycznego i te focie na koniec

też oczywiście suuuuuuper !!!!!!!!!!

Zresztą co ja plotę,to z pewnością nie był koniec,no relacji,z pewnością Tobie nie odpuścimy.

Możesz trochę ochłonąć,ale pisemna fotorelacja też musi być,ze szczegółowymi informacjami i opisami,

nie zapomnij też o cenach i kosztach.

Wasza relacja z pewnością zainspiruje wielu ludzi żeby powtórzyć Wasz wyczyn.

A swoją drogą skoro Twoja kawa dała radę ,to znaczy ,że hajką też można !!!

Lelon ,jeszcze raz ,brawo TY.

Choć coś Ciebie jakoś mało zostało,ha,ha

Świetny filmik, zarąbista wyprawa!!

Pozostaje mi tylko pogratulować udanego wypadu i tych wszystkich wspomnień, które zawsze już będziecie mieli w głowach. 

Dobra robota!! I oby tak dalej :)

Nie wiem co wy ogladali, w DE nie da rady obejrzec. :(

Piękneee panie lelon. Czym foto robione oprócz lustrzanki GoPro też brało udział ?

To nazywam Urlop!

Bedziesz mial co wnukom opowiadac. :D

Coś pięknego...można tylko pozadrościć

i wielki szacun za montaż bo jakoś nie widać żeby to był pierwszy raz :usmiech:

drugi raz,pierwszy montaż był z CRO :) pierwszy raz robiłem "kilka rzeczy" np mapkę, spowolnienia i inne takie tam :)

:oki:Lelon  :jump:  Toz to trasa dla mnie i na mój sprzęt , kawa dała rade :) Normalnie sie rozmarzyłem  i moja kobita przyszła i pglądała razem ze mną jak nigdy :D

nie przypuszczałbym, że będę jednoczył rodziny przed ekranem :D

Piękneee panie lelon. Czym foto robione oprócz lustrzanki GoPro też brało udział ?

Monia i Łukasz mieli lustro (niestety nie wiem jakie ale klasowy sprzęt) ja kompakta sony RX-100, z kamerki żadnych zdjęć nie umieszczałem

Na końcu jest ok 2/3 moich zdjęć i 1/3 Łukasza i Moni - ale jak widać na niektórych użyłem sporo kolorowych kredek :P