Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

A na czym miala byc na tasmie klejacej?

trzeba wiedziec kiedy przestac a nie palowac az jebnie....

Wyobrazni troche ludzie...

Nie wszystkie są tak drutowane  ;)

• 2 months later...

w ogóle mi się nie podoba, nie wiedziałem co wycinać, za dużo tego mam..sklejone tylko na próbę oceńcie czy warto robić dalej czy olać..

Dawaj jeszcze.... !!!!

Tyle że za dnia :D

ale to bylo dobre... :)

e no spoko jest, nie poddawaj sie. krec wiecej w dzien, zgrywaj akcje z muza i bedzie git.

a te plamke spróbuj moze papierkiem - najpierw 1000-ka, pozniej 2000-ce i pod woda poszlifuj troche.

pozdro

Daniel

w nocy widać fajnie prędkości..i musze wyczaić program gdzie można wyciszyć audio z filmu tylko na kilka sekund a potem dalej leci..bo po wyzej 150 juz troche za bardzo szumi

w nocy widać fajnie prędkości..

ale za to w dzień lepszy efekt gumy :)

spoko, będą gumy w dzień ;) ..tam na samym końcu jak dodałem zwolnione tempo to pajac zjechał mi do krawędzi jezdni i dodatkowe złapałem takie shimmy ze czułem kupe w majtkach..może tam nie widać ale trzęsło naprawde mocno..mam jeszcze kilka ciekawych akcji ale to poźniej ;)

spoko, będą gumy w dzień ;) ..tam na samym końcu jak dodałem zwolnione tempo to pajac zjechał mi do krawędzi jezdni i dodatkowe złapałem takie shimmy ze czułem kupe w majtkach..może tam nie widać ale trzęsło naprawde mocno..mam jeszcze kilka ciekawych akcji ale to poźniej ;)

czekam sensei :)

Paaaanie, za łoostro z tym gazem :D ale najtrudniejszy jest moment po wpięciu dwójki, potem już leci ;) postaram się ja coś nagrać jeszcze w tym sezonie  :) Bravo!

aa tam za ostro ;) jest dobrze..najgorzej to wbić 2-ke w odpowiednim momencie, potem kwestia utrzymania wysokości..a ten moment po wbiciu dwójki :rolleyes: zajebiste uczucie ;)

oj łożysko główki ramy po takich lądowankach- do wymianki:) ale za 100zł warto- bo zabawa widać przednia :lol:

etam krzywo.

ja jak jade na kole to tez rzadko kiedy prosto trzymam, w górze chodzi o utrzymanie balansu, wiec skrecanie kierownica i najczesciej jeszcze wychylenie ciała jest nieuniknione.

Ważne, żeby przy lądowaniu wyprostować i mieć jeszcze z 500 rpm zapasu zeby odkręcić manete, a nie p*****lnąć o aslaft.

ja próbowałem przebić bieg i jakoś mi to nie idzie. jak jedziłem DRZ to przebijałem od 2 do 5. a na B12 coś nie mogę. Wole strzelić na 2 z klamy. Chociaż, nie powiem, przebijanie z 2 na 3 byloby zajebiste :D

dokładnie..trzymam krzywo żeby utrzymać balast a nie dla tego że sama mi się przekrzywia ;) ..jeszcze zobaczycie 3-ke w górze :P

• 5 months later...

DING DONG!

sezon się zaczął :vroom:

Kiedy jakieś nowe rodzime produkcje z PBC ?

• 2 weeks later...

to ja otworze sezon...

moj pierwszy filmik - najebalem sie jak mlody amator - 3 progsami ciachalem, a na koniec jeszcze jutube dolozyl swoj downgrade jakosci... i nieprzespana noc.

sama przejazdzka - niedzielne popołudnie, po obiadku, rozprostowac troche kosci i przegonic motóra przed wyjazdem. bez szalenstwa, bez emocji, taka jazda od swiatel do swiatel... w dodatku z zapowietrzonym hamulcem :)

http://www.youtube.com/watch?v=_jyUAADYixI

ogladac tylko na 720p, full volume & screen :)

• Upvote 1

no i rewelacja :D

a odnośnie "gubienia klatek" - w 5:36 - 5:43 wydaje mi się, że widać zgubione klatki - podkreślam - wydaje mi się. Zwłaszcza patrząc na niebieskie znaki ze strzałkami oraz latarnie.

Montowanie było na szelkach ?

No i plusik dla gopro HD za to, że widać ile się jedzie :)

daniel - jak to jest twoja spokojna przejażdżka to gratuluję ułańskiej fantazji :] Jak dla mnie to zap**** jak dziki kojot ;] ale fajnie się ogląda.

W 3.30 chyba ciepło się zrobiło ?

Edytowane przez MetalBeast

Ja jebie jakie puste szerokie ulice - ja chcę do Wrocławia.

daniel - jak to jest twoja spokojna przejażdżka to gratuluję ułańskiej fantazji :] Jak dla mnie to zap**** jak dziki kojot ;] ale fajnie się ogląda.

W 3.30 chyba ciepło się zrobiło ?

3.30 to tylko mala przepychanka z pucha, ktora chciala na chama sie wpitolic :)

cieplo (a nawet zimno) to mi sie zrobilo na: 1.44 :D

a odnośnie "gubienia klatek" - w 5:36 - 5:43 wydaje mi się, że widać zgubione klatki - podkreślam - wydaje mi się. Zwłaszcza patrząc na niebieskie znaki ze strzałkami oraz latarnie.

Montowanie było na szelkach ?

No i plusik dla gopro HD za to, że widać ile się jedzie :)

nie wiem czym to gubienie klatek spowodowane.. moze i nawet scena zbyt dynamiczna :) i sobie kodek nie poradzil. na raw-ie jest ok. wieczorem zainteresuje sie kontem na vimeo i zobaczymy jak tam to bedzie sie kodowac.

montowane na szelkach na klacie. i nagrywane przy 170 st. bo jednak ten wezszy kat (12x st.) jest za waski do mocowania typu klata./glowa, lekko obrocisz cialo/glowe i juz nic nie widac przed Toba. wąski jest dobry na sztywne mocowanie na baku.. i to raczej w N-ce.

Edytowane przez Daniel

fajnie pomontowane.......gdyby to gonił Wojtecki to na początku bym pomyślał ,że na gume idzie :D :D :D zle złudzenie dobre :lol: