Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Świetnie się oglądało. Aż człowiekowi zrobiło się odrobinę lepiej i zachciało się odrobiny słońca w te pochmurne dni.

Przyjemnie się ogląda, dawno nie oglądałem tak wciągającego filmiku z wyprawy.

Chcecie to wrzucę wam 3-godzinny filmik z angielskiej autostrady :D

No dobra jest tam 15 minut nadmorskiego kurortu i 5 minut przerwy na papierocha żeby monotonii nie było :takaemotka:

Edytowane przez Owca

Co znaczy "chcecie"!

Albo wrzucasz, albo nie ale nie podpuszczaj!

:D

tydzień upload'u...

To prawie jak klasyk "Śmierć w Wenecji" :lol:

Edytowane przez Owca

Lelon, Mikit, fajne filmy :). Aż chciałoby się tam być. Ja planuję już Chorwację na moto chyba 2 sezon i na razie na planowaniu się kończy :P. Pozazdrościć wyprawy.

@pioter, Ty masz przekichane z tym niemieckim netem. Wszystkie filmiki naruszające prawa autorskie są blokowane. Ten Youtube w DE musi być strasznie pusty.

Widać, że dużo osób odwiedziło CR. Filmiki bardzo fajnie się ogląda. Miło jest oglądać miejsca w których się było.

:)

Co prawda nie jest to jazda na moto, ale tez fajne. Musialem sprawdzic jak dziala kamerka po regulacji :)

Co prawda nie jest to jazda na moto, ale tez fajne. Musialem sprawdzic jak dziala kamerka po regulacji :)

to tera do helikoptera :D

btw. taka zabawką można by zrobić dobry test kilku kamerek :)

Bardzo spokojna podróż. :).

Wiadomo kiedy ale dokąd?

Mój pierwszy film z moto:

Co myślicie?

Jak na pierwszy filmik, to super Ci wyszło.  Jakim programem składałeś?

to może i ja se cosik od siebie wkleję

https://www.youtube.com/watch?v=iSchpX8fng8

(jak widać byłem miedzy innymi w CR... beznadziejny kraj, brzydkie krajobrazy, brzydkie kobiety, słaby alkohol i gorąco jak u szatana)

Edytowane przez ElectricWizard
  • Upvote 3

(jak widać byłem miedzy innymi w CR... beznadziejny kraj, brzydkie krajobrazy, brzydkie kobiety, słaby alkohol i gorąco jak u szatana)

dlaczego wrzucasz nie dokończony filmik? przecież poczekamy, zrób tego więcej :P

Edytowane przez lelon

Co to za miejsce 1:45 ?

chyba kanion Rugova gdzieś na styku Kosowa, Serbii i Czarnogóry... gdzie dokładnie nie pamiętam :(

dlaczego wrzucasz nie dokończony filmik? przecież poczekamy, zrób tego więcej :P

Jak to niedokończony :o ? Więcej na pewno nie będzie... mam traumę po tej wycieczce :cry:

chyba kanion Rugova gdzieś na styku Kosowa, Serbii i Czarnogóry... gdzie dokładnie nie pamiętam :(

Jak to niedokończony :o ? Więcej na pewno nie będzie... mam traumę po tej wycieczce :cry:

też miałbym traumę, gdybym po takiej trasie musiał szybko wrócić do rzeczywistości, na moje szczęście byłem tylko w Chorwacji :P

też miałbym traumę, gdybym po takiej trasie musiał szybko wrócić do rzeczywistości, na moje szczęście byłem tylko w Chorwacji :P

bardziej chodziło mi o utopienie navi w kiblu gdzieś w Kosowie, połamanie obudowy od nowiuśkiej gopro w połowie wycieczki, jazda bez świateł po tunelach, jazda w nocy w deszczu po serpentynach  i tym podobne :lol:

o wywracaniu sie na szutrach nie wspomne :P ale dlatego jeżdzę sam, zeby potem nie gadali że nie umiem :lol:

bardziej chodziło mi o utopienie navi w kiblu gdzieś w Kosowie, połamanie obudowy od nowiuśkiej gopro w połowie wycieczki, jazda bez świateł po tunelach, jazda w nocy w deszczu po serpentynach  i tym podobne :lol:

o wywracaniu sie na szutrach nie wspomne :P ale dlatego jeżdzę sam, zeby potem nie gadali że nie umiem :lol:

to nie trauma, tylko dobre wspomnienia :P

ps. teraz będziemy gadać :D

• Upvote 1

Bardzo spokojna podróż. :).

Wiadomo kiedy ale dokąd?

Rzeczywiście tego zabrakło:

Kraków-Limanowa-Piwniczna-Muszyna- przez Słowację -Sromowce Wyżne- Kasina Wielka- Kraków

Przydało by się takie intro jak Mad Jaro zrobił:) ale tego się jeszcze nie nauczyłem. Składałem w Pinnacle Studio.

Mój pierwszy film z moto:

https://youtu.be/jGqNSVxHbaw

Co myślicie?

Nie odpala mi się, mam komunikat że film niedostępny, usunąłeś już?

tapatalkowane z telefonu

Tyle krajów i 2 minuty,żartujesz???

Seev podszedł praktycznie czyli , 2 min. w zupełności wystarczają na "apetyt" co i gdzie trzeba zobaczyć.Filmik a muza w szczególności na + :zeby:

Nie odpala mi się, mam komunikat że film niedostępny, usunąłeś już?

tapatalkowane z telefonu

Ze względu na treści objęte prawami autorskimi (w moim przypadku muzyka) YouTube wprowadził ograniczenia: zablokowali film w Niemczech oraz film jest niedostępny na urządzeniach mobilnych....

Spróbuj na kompie odpalić:)

Seev podszedł praktycznie czyli , 2 min. w zupełności wystarczają na "apetyt" co i gdzie trzeba zobaczyć.Filmik a muza w szczególności na + :zeby:

A co tu bić piane :P Gorąco, brzydkie kobiety (za wyjątkiem Słowenii i Serbii), słaby alkohol i wszędzie pełno turystów :P Nie moje klimaty totalnie

Ze względu na treści objęte prawami autorskimi (w moim przypadku muzyka) YouTube wprowadził ograniczenia: zablokowali film w Niemczech oraz film jest niedostępny na urządzeniach mobilnych....

Spróbuj na kompie odpalić :)

Na kompie poszło. Filmik fajny, przyjemnie się ogląda :)