Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

tak to jest jak sie ma gume do wymiany to starej juz az tak nie szkoda :) sezon zaczniesz chyba od palenia

Chyba tak, ale zobaczę czy nie zmienię wcześniej bo inaczej przeglądu nie przejdzie chyba, że wcześniej już będzie w miarę fajna pogoda i znajdę garaż gdzieś koło siebie to wtedy do wystrzału :D

łuki zostaw ją do nietoperka ;)

Za duża żeby ja wieźć do Nietoperka, 500 km z taką oponą mi się średnio chce dymać xD

[...]Za duża żeby ja wieźć do Nietoperka, 500 km z taką oponą mi się średnio chce dymać xD[...]

:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

no powiem że w tym magazynie ładnie dudnią wydechy :vroom:

te a drzazgi to chyba z laka Bald wyciągał :D:applause: :applause: :trzepie:

Drzazgi zostały Luki mówił że p*****li wkręcanie jakiś śrub na zimę i bedzie zapierdalał z drzazgami, są lepsze bo nie rdzewieją :D:lol:

no powiem że w tym magazynie ładnie dudnią wydechy :vroom:

Drzazgi zostały Luki mówił że p*****li wkręcanie jakiś śrub na zimę i bedzie zapierdalał z drzazgami, są lepsze bo nie rdzewieją :D:lol:

Leo robią robotę, ale wątpię żeby nadupcały lepiej niż remus przy strzelaniu xD

Ale wiesz jak pachniało drewnem na magazynie hahah było siwo, Michał potwierdzi :D

:vroom: :vroom: :vroom:

Kiedy się za sprawy papierkowe zabierasz ?

:vroom: :vroom: :vroom:

Kiedy się za sprawy papierkowe zabierasz ?

Jak tylko będzie na tyle ciepło żeby jechać moto na przegląd... Bo skończył się a bez tego dupa z rejestracji, więc czekam na 10+ i chyba dopiero wtedy czyli luty/marzec :)

Dzięki za przejażdżkę, trochę mi lepiej :vroom:

No sam się wgapiam w pełną wersję na dyżym TV... jeszcze sobie gdzieś tylko kierownice skombinować i można śmigać na kanapie ;D

No sam się wgapiam w pełną wersję na dyżym TV... jeszcze sobie gdzieś tylko kierownice skombinować i można śmigać na kanapie ;D

Możesz uważać mnie za jełopa, ale na chwilę wyciągnąłem ręce za laptopa (że niby kieruję własnymi) :takaemotka::bag:

To weź jeszcze kierownicę jakąś z demobilu :) To będzie jazda!

Na dobicie mam jeszcze to:

http://www.youtube.com/watch?v=eZquDZY8L-E&feature=youtu.be

Dziś wydrapałem. Piękny ciepły dzień, piękna droga, wolność.... cholerna zima TFU!

ps. słyszycie ten piękny dźwięk dwóch cylindrów i IXILa? Wiem trochę kamerka przekłamuje, ale to nic.

Edytowane przez MetalBeast

Tym razem nawet na fajkę sobie zjechałem :)

...muszę skołować sobie jakiś przemysłowy wentylator, to będę miał lepiej niż w symulatorze B)

Tym razem nawet na fajkę sobie zjechałem :)

...muszę skołować sobie jakiś przemysłowy wentylator, to będę miał lepiej niż w symulatorze B)

Skocz sobie do Gemini, tam w salonie gier są takie motorki do jeżdżenia :D

Skocz sobie do Gemini, tam w salonie gier są takie motorki do jeżdżenia :D

ehehe, jeździłem na takim motorku dwa tygodnie temu, ale na filmikach MetalBeast'a jest większy realizm :P

• 2 weeks later...

Moje pierwsze próby nagrywania i montowania filmów. Wszelkie opinie i konstruktywna krytyka mile widzane ;)

Wiem...do Mercy'ego mi jeszcze troche brakuje... :D

Po co timer z datą na nagraniu? Mocno psuje efekt.

Jaka kamerka? Go Pro?

Moje pierwsze próby nagrywania i montowania filmów. Wszelkie opinie i konstruktywna krytyka mile widzane ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Q8Ass-OO_Rs&feature=youtu.be

Wiem...do Mercy'ego mi jeszcze troche brakuje... :D

Na bandziora budę założyłeś? :D

No Majki....w porównaniu z Tobą to cięzko znaleźć kogoś bardziej szalonego ;) Chyba tylko u Ruskich :D

Co to timera to musze gdzies odnaleźć instrukcje bo kamerka ma dość nieintuicyjne sterowanie. Kamerka to poseidon 720P

Edytowane przez RafalS600

No jeszcze musisz ślizgi potrenować :)

Muza by paswowała bardziej do widoku z nadkola czy coś podobnego, co by dodatkowo widzieć jak buksujesz lub blokujesz koła :lol-1:

Edytowane przez Gamer

trenuj, trenuj, a kamerkę daj na dupę samochodu, efekt będzie lepszy

"żądany film video jest niedostępny" - link coś nie trybi?