Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy filmik do krytyki. Uprzedzam zawistnych, nie garbie się, to kurtka tak odstaje :D

Muzyka?

Muzyka?

Sigma Ft. Paloma Faith - Changing (Klingande Remix) 

Sigma Ft. Paloma Faith - Changing (Klingande Remix) 

Dziękuję ;)

Z innej beczki pytanie. Jak ogarniacie muzykę do filmów?

Totalnie nie przejmujecie się prawami autorskimi?

Szukacie czegoś co można wykorzystywać prywatnie? Kupujecie?

Ja swego czasu znalazłem taką stronę: https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds

zgodnie z opisem: "NoCopyrightSounds is a record label dedicated to releasing FREE music for the sole purpose of providing creators with the finest sounds to enhance the creativity and popularity of their content, safe from any copyright claims or infringement."

W ramach testu przykleiłem samoprzylepne mocowanie do kamery na wahacz, kamera xiaomi yi bez stabilizacji i nawet nie wygląda tak źle. Uchwyt stabilnie siedzi, taśma 3m chyba odejdzie z lakierem jakbym chciał zdjąć ( mocne cholerstwo, krzywo się przyklei to już ch...). 2 dzień sezonu, jeżdzę jak drewno, moto jeszcze przed serwisem także tego ;-) Wideo jakby ktoś myślał o takim mocowaniu:

Fajny but tyle mozna powiedziec, nie czaje takiego kadru, podobnie jak kamerowania dupska (chyba ze kobiece)

Zgadzam się, ale różnorodne ujęcia przy montowaniu dłuższych filmików się przydają :) Chciałbym się pouczyc w tym sezonie lepszego składania w zakręty, to sobie potem na kamerze zobaczę ile mi brakuje do ziemi.

Totalnie nie przejmujecie się prawami autorskimi?

Szukacie czegoś co można wykorzystywać prywatnie? Kupujecie?

Ja wstawiam muzę do filmów zupełnie się nie przejmując. Youtube weryfikuje. Z reguły jest ok z tym, że na filmie ukazywać się będą reklamy :)

A taki był dzisiaj najazd na York w UK - kręcone przez anglika na wjeździe na osiedle pod knajpęi sie  gdzie była główna część imprezy. Ja naliczyłem na jego filmiku prawie 300 motocykli, ale na pewno było więcej. I się nawet załapałem... nie raz :D

6.11 Owca jedzie po chodniku w fioletowej bluzie z kapturem... :) dobrze poznalem?

6.11 Owca jedzie po chodniku w fioletowej bluzie z kapturem... :) dobrze poznalem?

brawo za spostrzegawczość :)

Przynajmniej pogoda wam dopisała :)

Poza tym, że mnie chciało zdmuchnąć z drogi po trasie bo tak wiatrem pizgało - poza tym było w miarę przyjemnie.

Wesoło to było już dzień później jak lokalna prasa się po nas przejechała: jakiś pismak się żalił, że zablokowaliśmy miasto, straszyliśmy mieszkańców, autobus nie mógł przejechać przez osiedle gdzie była główna część imprezy i takie tam :D

Większość to bzdety, bo duża część komentarzy była pozytywna, a większość kierowców nawet zjeżdżała na bok i machała ręcami, żebyśmy dołączali do grupy, która już była z przodu. Oczywiście artykuł był anty i że to Polacy, a na imprezie było kupę Anglików którzy się świetnie bawili i imprezę zachwalali.

Się odrobię to coś sklecę z tego co sam nagrałem z przejazdu przez miasto.

Fajny filmik . Ty tak zawsze slalomem między samochodami i autobusami jezdzisz?

Poznajecie tego pięknego różowego 1250s ? Kwestią czasu było jego zaistnienie w internetach ;-) Pozdro dla kwinta59   ;-)

Teraz to nikt ze mną nie będzie chciał jeździć ;-)   

• Upvote 1

Fajny filmik . Ty tak zawsze slalomem między samochodami i autobusami jezdzisz?

Jak bandyta się wciśnie i odnosze (fałszywe ;) ) poczucie bezpieczeństwa wtedy jade, wiem, że część tych slalomów jest nie zgodna z przepisami ale cóż...

pewnie jeszcze dajesz do odciny przy mijaniu :D

spoko, standard też tak cisnę, szkoda życia na korki

@misiek1986

Jakbym zobaczył te białe kaski w kamizelkach z filmiku za sobą to bym od razu grzeczniej jechał :D

• 2 weeks later...

zacna droga i pogoda! Naszła mnie ochota na jazdę a za oknem dysc :/

zacna droga i pogoda! Naszła mnie ochota na jazdę a za oknem dysc :/

Poważnie, mnie tak samo! Super trasa.