Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja juz cos takiego robilem czyli, przed przegladem "gwarancyjnym" wymienilem wszystko co nalezalo.

Patrzyli troche glupio, przeglad zrobili, dokumentacje zrobili ale naturalnie bez odhaczenia tych spraw jak wymiana oleju itp. Ja z kolei zrobilem na wszelki wypadek po zakupie oleju, filtrow, kserokopie bonu z kasy (ze wzgledu na blakniecie) i pieknie wszystko do skoroszytu. Nie bylo najmniejszych problemow bo i dlaczego?

Bo serwis nie zarobił... Bo o to w tym głównie chodzi... znane są przypadki że na takim serwisie nie robiono wymiany oleju np...  

a z 2 strony spoko jak jesteś ogarnięty i sobie to zrobisz, ale ile Januszy chciałoby samemu serwisować a potem oddać na gwarancji jak zepsuje ( kiedyś "mechanik" znajomemu cofał brechą elektryczne zaciski hamulcowe w audi....). Teraz w niektórych samochodach już nawet inspekcje olejową nie skasujesz zwykłym samochodem tylko musisz mieć program połączony on-line z bazą ASO. Nie wspominając o tym że chyba któryś model volvo (możliwe że inna marka bo nie pamiętam 100%)  ma opcję sprawdzenia oleju tylko po podłączeniu komp... 

B... ( kiedyś "mechanik" znajomemu cofał brechą elektryczne zaciski hamulcowe w audi....).

Wierze. Mialem tez takiego kolesia z Portugalii i tez probowal sila, bodajze takze w Audiku ze dwadziescia lat temu, i o malo nie zdupil bo nie wiedzial, ze aby je "wcisnac" trzeba bylo pokrecic i same wchodzily jak do masla.

Dziupla prodakszyn :D

Fajne ujęcia! 

Co z gwarancją? Olałeś serwis w ASO? W sumie to chyba mozna sobie samemu zmieniac olej mając nowe moto? 

Gwarancji nie olałem ale olej zeszłoroczny, około 5k nalatane więc wymienilem. 

W KTM'ie też tak zrobiłem. Wymieniłem olej i filtry na początku sezonu a po miesiącu poszedł na przegląd do ASO (nie po przekroczeniu przebiegu a rok od poprzedniego przeglądu). Zapytali tylko jaki olej zalałem, filtry brałem od nich i za serwis z wpisem do książki gwarancyjnej zapłaciłem kilka stów mniej przy czym gwarancja nie wygasła :)

W latach 60, za bajtla juz slyszalem takie dzwieki jak bombajem drzewa do tartaku zwozili. :D

Albo jak wujek odpalil ursusa c360:D

Jeszcze nie z jazdy ale już prawie :)

Czy to reklama ASO Suzuki ?  :zeby:

Czy to reklama ASO Suzuki ?  :zeby:

chcieliby tak zmieniać olej :)

Można im wysłać film instruktażowy :)

Edytowane przez Neonkin

Zbychu ,no i na rocznicę z filmikiem wypadu zdążyłeś ! :zeby:

Gratki,jak zwykle fajny film i fajny montaż ! Tylko dlaczego

dominują gastronomiczne treści.I miło się załapać do filmiku,

nie ruszając się z domu ,ha,ha

Wypad na Augustowskie Motonoce :)

pięknie :)

Brawo Ty. Dawanie plusów za filmy juz nudne jest..Ale żeby tak płuca Oli pokazywać ciągle :D

Dawanie plusów za filmy juz nudne jest.

Dlaczego? Zrobil to i zarobil! :D

Zbyniu jak zawsze piąteczka

Dziękuję, nie dawało mi to spokoju już długi czas. Ale podchodziłem do tego chyba z 5 razy. Jakbym musiał się z tym zmierzyć.

Miałem kilka pomysłów na montaż ale z jakiś tam powodów nie wyszło.

Cieszę się że podobało :)

Zbychu ,no i na rocznicę z filmikiem wypadu zdążyłeś ! 

Gratki,jak zwykle fajny film i fajny montaż ! Tylko dlaczego

dominują gastronomiczne treści.I miło się załapać do filmiku,

nie ruszając się z domu ,ha,ha

z dwóch powodów.

Pierwsze to że był to bardzo klimatyczny zlot w tym towarzystwie i miałem tyle materiału że mocno musiałem kroić by zmieścić to w jeden kawałek.

Myślałem o drugim utworze ale jakoś zmieniłby klimat całości. Było po prostu fajnie w każdej chwili.

Bawiliśmy się zacnie a i wypady motocyklami były świetne. Pełen Chillout. Jakiś taki spokój i zarąbista atmosfera.

A gastronomia nam towarzyszyła prawie cały czas.

Drugie to że nie mogłem nigdzie kupić przylepiec do gopro by zamocować ją na kask. Znaczy były.  Ale jakoś ciężko było mi kupić komplet 9 gdy potrzebowałem jeden,

Przez całą drogę włóczyliśmy się po marketach w drodze do Augustowa. I nigdzie nie było.

Znaleźliśmy chyba w Suwałkach w połowie zlotu.

Widzisz Mariuszu jak zawsze o Tobie pamiętam. Tak, że przez Podkowę wracam do domu :)

pięknie  :)

Dziękuję :)

Brawo Ty. Dawanie plusów za filmy juz nudne jest..Ale żeby tak płuca Oli pokazywać ciągle  :D

Bardzo Ci dziękuję :)

Bardzo się cieszę jak ktoś napisze coś miłego lub da plusika, bo to daje trochę motywacji do pracy tym bardziej że moje filmy są niepubliczne i publikowane są w zamkniętym gronie :)

Mocna ekipa! Grill, wódka, to je to :)

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Z dzisiejszego rozpoczęcia sezonu w Łodzi:

Panowie i Panewki!

Jeśli ktoś bawi się montażem, to w ostatnim Humble Bundle jest do wzięcia między innymi Vegas Pro.

Za całą paczkę (a trzeba kupić najwyższy poziom), razem z innym oprogramowaniem przyjdzie zapłacić jakieś ~70zł.

Cena samego VEGAS Pro 14 Edit na ceneo zaczyna się od 649zł (z tego co na szybko znalazłem)

Link: https://www.humblebundle.com/software/vegas-pro-creative-freedom-rebundle

Plus akcja jest charytatywna, więc można wybrać na jaki cel się wpłaca kaskę ;)

PS. To chyba mój 999 post, więc następny będzie tysiączek! :D

• 2 weeks later...

Niezła jazda z East Side Moto Biała Podlaska Cirus'a :)

• Upvote 2

O ho ho, kandydat na celebryte roku nam się szykuje :D git promo, zajebiście wyszło :)

No i już wiadomo kto będzie kręcił ujęcia ze sławnej kanapy...:)