Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie takie zagęszczenie widoków to bomba neutronowa ! 😀

Trochę co prawda ciężko się połapać co i gdzie,ale że w większości tych miejsc byłem,

to ogarnąłem jakoś ,ha,ha

• 2 weeks later...

Lepiej późno niż wcale 

• Upvote 1

Sądząc po terenach, przypuszczam, że to północno wschodnie rejony Włoch? 

11 godzin temu, Widmo80 napisał:

Lepiej późno niż wcale 

Ty kręciłeś?

6 godzin temu, seebst napisał:

Sądząc po terenach, przypuszczam, że to północno wschodnie rejony Włoch? 

Po czym tak sądzisz ? Napisy na tablicach są po niemiecku.

Mnie to tak na oko pasuje na przejazd z jednego punktu widokowego do drugiego przy Grossglocknerze ,

gdzieś w okolicach tunelu .Czyli Austria.

Ale niech sie lepiej Widmo przyzna ! 😀

Edytowane przez mariuszn2

A co to, mało Niemców jeździ po Włoszech? :D

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

4 godziny temu, lelon napisał:

Ty kręciłeś?

Tak Lelon , a kto :P

30 letni motocykl a fajniejszy jak dla mnie od  nowych :)

To z Austrii . Wcześniej były Włochy północne , dolomity, Wenecja , J Garda. W opisie jest gdzie

Chwilkę czasu miałem, to wykopałem kamerkę i  co sie tam nagrało pół roku temu 

Widmo,dawaj wincyyyyjjj ! Nie wierzę ,że nakręciłeś tylko 3 minuty ! 😀

Mam tego z 16G , ale nie sposób wszystko opisać, uporządkować itp . Ale będę się starał :)

No nie żartuj ,16 G to tak z 1 h materiału ! (zależy od jakości nagrywania ) do obrobienia .

Ja z Bałkanów to ok.19 h przywiozłem,a Neonkin z Chorwacji to miał chyba 80 h,

no to wtedy jest co robić !

• 3 weeks later...

Mieliście już jakąś akcje przy takim filtrowaniu jak Conorian ? Chodzi mi bardziej o milicje czy jak zauważą takie coś przy samych światłach gdzie jest ciągła to czepiają się coś ? Na moto przejeździłem dopiero 2 sezony więc pytam bardziej doświadczonych ;)

• 2 weeks later...
W dniu 31.01.2019 o 20:11, Luka5 napisał:

Mieliście już jakąś akcje przy takim filtrowaniu jak Conorian ? Chodzi mi bardziej o milicje czy jak zauważą takie coś przy samych światłach gdzie jest ciągła to czepiają się coś ? Na moto przejeździłem dopiero 2 sezony więc pytam bardziej doświadczonych ;)

To pewnie zależy od indywidualnych upodobań każdego policjanta i tego czy się wyrabia z danym limitem mandatów nałożonego przez jego przełożonego 👮‍♂️

Jeszcze mi mandatu nie wlepili ale też staram się nie jeździć po ciągłej jak widzę policję, po co ich prowokować.

Jak im się nudzi to się przyczepią. Miałem kilka razy upomnienie za ciągłą , za omijanie korka pasem awaryjnym itp. Zawsze upomnienie nigdy mandat ;)

Ale za 65 km/h na 40 (zostały znaki po robotach drogowych) dostałem mandat :( Ot nie ma reguły.

Chyba będzie pierwszy filmik z jazd w 2019 !

Taki mały trip po Warszawie .

troszkę jazdy z 2018 roku :)

9 godzin temu, lelon napisał:

Lelon, co za muzykę wykorzystałeś? ;)

16 godzin temu, lelon napisał:

Mistrz 😮👍👏

10 godzin temu, Hirad napisał:

Lelon, co za muzykę wykorzystałeś? ;)

na kanał tego twórcy trafiłem przypadkiem, ale to był złoty strzał :) kopalnia muzy do filmików motocyklowych :D  idealne podkłady pod mój sposób montażu

w filmiku wykorzystałem

Edytowane przez lelon

15 godzin temu, lelon napisał:

na kanał tego twórcy trafiłem przypadkiem, ale to był złoty strzał :) kopalnia muzy do filmików motocyklowych :D  idealne podkłady pod mój sposób montażu

A jak z prawami do wykorzystania? Kojarzysz jak to wygląda dla kanału i/lub każdego z autorów z osobna?

4 godziny temu, Hirad napisał:

A jak z prawami do wykorzystania? Kojarzysz jak to wygląda dla kanału i/lub każdego z autorów z osobna?

Te dwa kawałki jak sprawdzałem testowo to ok, zarabia na reklamach właściciel praw, nie ma blokad na jakieś państwa, innych nie sprawdzałem

Edytowane przez lelon

A jak to sprawdzasz?

Godzinę temu, seebst napisał:

A jak to sprawdzasz?

wrzucam na YT pusty filmik z muzą jako niepubliczny i po jakimś czasie YT informuje czy właściciel praw zastrzega użycie czy można używać, ale zarabia właściciel praw

wrzucam na YT pusty filmik z muzą jako niepubliczny i po jakimś czasie YT informuje czy właściciel praw zastrzega użycie czy można używać, ale zarabia właściciel praw
Aaa, w ten sposób...
To tak ja kiedyś wrzuciłem film z jakąś tam muzyką i raz dostałem informację, że z racji praw autorskich mój film będzie niedostępny w kilku krajach. Ale tę informację dostałem po jakimś dłuższym czasie, kilku tygodniach, z tego co pamiętam. Natomiast drugi raz miałem taką sytuację, że też po kilku tygodniach, a nawet po paru miesiącach usunęli mój film z powodu naruszeń praw autorskich. Ale widziałem już też przypadki, że YT usunęło całkowicie dźwięk z filmu, w którym była wykorzystana muzyka z prawami autorskimi. Dlatego ja robię w ten sposób, że szukam sobie jakiejś tam muzyki, wpisując NCS i wtedy mam pewność, że dany utwór będzie ok. Bądź też, jeśli w opisie muzyki jest link, aby pobrać dźwięk.

3 godziny temu, seebst napisał:

Aaa, w ten sposób...
To tak ja kiedyś wrzuciłem film z jakąś tam muzyką i raz dostałem informację, że z racji praw autorskich mój film będzie niedostępny w kilku krajach. Ale tę informację dostałem po jakimś dłuższym czasie, kilku tygodniach, z tego co pamiętam. Natomiast drugi raz miałem taką sytuację, że też po kilku tygodniach, a nawet po paru miesiącach usunęli mój film z powodu naruszeń praw autorskich. Ale widziałem już też przypadki, że YT usunęło całkowicie dźwięk z filmu, w którym była wykorzystana muzyka z prawami autorskimi. Dlatego ja robię w ten sposób, że szukam sobie jakiejś tam muzyki, wpisując NCS i wtedy mam pewność, że dany utwór będzie ok. Bądź też, jeśli w opisie muzyki jest link, aby pobrać dźwięk.

nic nie jest pewne, teraz muza jest za free, ale za miesiąc ktoś złoży swoje roszczenia do YT i YT usunie albo muzyke albo zablokuje film  :)

ja tak mam tutaj:  YT usunął mi jedną piosenkę... sprawa wyszła po 2 latach, po prostu zablokowali filmik a co ciekawsze wrzuciłem ten sam film drugi raz, tylko ściągnałem muzykę z innego źródla, dokładnie to samo i juz nie ma problemu.... 

dwie takie same piosenki a na drugim filmie nie ma problemu... poza tym ten pierwszy film usunąłem... a dalej jest:/ niech mi to ktoś wytłumaczy....