Skocz do zawartości

Nasze Filmy z Jazdy

Pitbull
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

mercy powinieneś założyć oddzielny wątek pt. "mercy prudction" :D Świetne filmiki, ten nocny wyjątkowo. Przekładaliście kamerę z moto na moto czy każdy miał swoja kamerkę i później montaż z kilku materiałów ??

jak mawial klasyk: ein mercy, ein kamera, ein Wrocław ;)

jedna kamerka i kilka, totalnie nie reżyserowanych przejazdów... trochę mi zajęło zmontowanie żeby wyglądało na jakąś fabułę:/

miło czytać- zatem klikajcie tam ,,thumbs up" ;) w zimę będą dodatkowe bo teraz nie mam kiedy siedzieć:/

kurde, dżichad może jakie filmy wrzuci.... :P

doomsayer:

http://youtu.be/P6RXGdjEkDs?t=7m12s

tutaj Twoje moto:)

Edytowane przez mercyful

Co by nie powiedziec , szacun Mercyful kawal dobrej roboty , w ogole to calosc twoich produkcji przyjemnie sie oglada .

Sam zaczynam sie zastanawiac nad inwestycja w kamerke , cale lato nagrywac zeby przyjemniej sie zimowalo :) tyle ze to troche niebezpieczne w moim przypadku co jak by zona obejzala jakis odcinek tych "spokojnych" przelotow ;)

mercyful ma swietne filmiki super sie oglada nawet po kilka razy :lol:

Edytowane przez Calanthe

o k**wa, bo w samozachwyt wpadnę :P

ale miło- dziękuję:) dawać tam ,,thumbs up-y" :)

Jak to mówią "SĄ POWODY DO DUMY" :oki:

Dobra, ja nic ciekawego nie mam, ale to jedyne co mam. Jazda na sraczu dziś po lesie:

http://www.youtube.com/watch?v=KfJr6cr7Glo

Jak się uprzecie to powtórzę to banditem :P

Oooo dobre! Jak miałem jeszcze crossa, to też tak latałem, ale rzadko bo ryczał tak, że niosło po całej okolicy. Ale zabawa świetna, tylko szkoda lasu, bo spustoszenie jednak o wiele większe niż skuter robił

Edytowane przez MetalBeast

Dobra, ja nic ciekawego nie mam, ale to jedyne co mam. Jazda na sraczu dziś po lesie:

http://www.youtube.com/watch?v=KfJr6cr7Glo

Jak się uprzecie to powtórzę to banditem :P

no to się upieramy :D

Edytowane przez chriss

chriss ,Wy tam macie prywatna kawalek autostrady na palenie tych lakow czy jak, bo z filmiku tak to wyglada?

To i ja się polansuję...

Na gumie nie stawiam bo nie umiem, kapcia nie palę bo mi szkoda (i tak sam znika w oczach)

Tak sobie bzyyyykam

http://www.youtube.com/watch?v=RR6wdyY2XeE]

Dziwnie przechodzisz z zakrętu w zakręt. Wprowadzasz moto w przechył przesuwaniem się po kanapie? Pytam, bo ja robię zupełnie inaczej. Czyli d****o i ciało równo względem motocykla i przerzucam po zakrętach przeciwskrętem słabszym lub mocniejszym. Jedynie oczy staram się mieć horyzontalnie cały czas bo to ułatwia ocenę położenia.

no...ładna guma powiem Ci, ładna :))

Ekipa jak widać nie szczędzi paliwa,żeby starczyło na M'c-a i tylko po bułki do sklepu nie jeździ :P

teraz opanowałem jeszcze jazdę na podnóżkach, ale materiału do skręcenia yyyyyyyyyy zmontowania nie ma

Dziwnie przechodzisz z zakrętu w zakręt. Wprowadzasz moto w przechył przesuwaniem się po kanapie? Pytam, bo ja robię zupełnie inaczej. Czyli d****o i ciało równo względem motocykla i przerzucam po zakrętach przeciwskrętem słabszym lub mocniejszym. Jedynie oczy staram się mieć horyzontalnie cały czas bo to ułatwia ocenę położenia.

Spróbuj przerzucić haykę samym przeciwskrętem ;). To nie B6.