Skocz do zawartości

Wasze Loginy

pk38a
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

to sie troche przejezyczyles :)

zgadza się :D zamienione literki i wyszedł inny zupełnie login ;)

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Wojtuniunia

5

• Cielak

4

• mała_czarna

5

Myślałam nad Twoim loginem :) nazwisko Twoje mi nie pasowało, imienia nie pamiętałam - Michał mi podpowiedział i złożyłam w całość i wyszło :) Niestety jeździć nie umiem, zresztą dziorek jest dla mnie za duży i za ciężki :( co innego jeździć:vroom: z Michałem to nawet polubiłam po zlocie w Żywcu czekam na następny zlot w przyszłym roku :rolleyes:

a tak naprawdę jaka była historia Twojego loginu?

no tak, bardzo orginalny login, prawda ? ;) ..i tym sposobem wygrałaś głowną nogrodę, w celu jej odebrania proszę się zgłosić na następnym zlocie o 3 w nocy :vroom::lol:

..nagrodą jest noc z abdarem i możliwość przetestowania palców

:lol:

Te gównierzu zmien miejsce pisania ok ? :lol:

Skoro rozszyfrowaliscie mądrale nick Wojteckiego to teraz wymyslcie skad sie w ogole wzielo Wojtek.........................buuuuuuuu popsuje wam zabawe..........jak rodzice zobaczyli jaki on brzydki to dali mu na imie Wojciech zeby w przyszlosci mogl zostac przez to imie sołtysem bo do nauki to on pierwszy nie był a urodą nie grzeszył :D:lol: a w zyciu cos trzeba robic

p.s moj login sie wzial od tego ,ze lubię wszystko ROPIER*ALAĆ :lol:

Mala_czarna na Wojteckiego koledzy wołają "ej mała pokaż cycki" a nie Wojtecki ;)........zreszta Wojtecki to takie gejowe

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

ale atmosfera zgęstniała... aż kipi seksem- to będzie niespokojna noc chłopaki :D

mój nick = moje imię ;)

nie mylić z Michałami, kichałami i innymi

nie wiem, może i oryginalne - a może nie.. waliiić to

pozdrawiam

Edytowane przez Michel

Ja jestem fascynatem Imperium Rzymskiego. Jako, że kiedyś na studiach się spierałem z wykładowcą powiedział, że "Imperium to nie tylko wojny. Myśli Pan podobnie jak Marcus Aurelius..." I przylgnęło, a że wielu jest Marcusów to się przez "Q" zacząłem pisać ;)

u mnie to była kwestia chwili przy logowaniu się do forum

as to wbrew powszechnemu mniemaniu nie żadne określenie moich superlatyw (a podobno takie istnieją) tylko stary nick z gier komputerowych - najszybciej wciskane i leżące blisko siebie klawisze na klawiaturze

a że trafiłem tu do bandytów to trzeba było trochę "się rozszerzyć tematycznie"

.....i tak wyszło

zgadza się :D zamienione literki i wyszedł inny zupełnie login ;)

uncel przyszlo z czasem jak wszyscy sobie lamali jezyk na uncle, wiec bylo uncel , ankyl, bonkel itp itd heheh, chociaz wole jak mowia tomek ;)

mój to moja ksywa. Skąd? ponoć w serialu Z archiwum X był jakiś koleś w jednym odcinku co sie Kraicek nazywal albo Kraickow, no i tak jakos sobie kumpel skojarzyl 15 lat temu ze do mnie podobny i zostalo Kraik ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.