Skocz do zawartości

Wasze Loginy

pk38a
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

poniewaz czesc osob z polski zna mnie jako jacek a czesc jako rysiek , a jak pracowalem w firmie w szczecinie szef sie wkurzal jak dzwonili do mnie ci znajomi i pytali raz o ryśka , raz o jacka . Wtedy sie spytał jak mam na imie w koncu? Odpowiedzialem ze i tak ,i tak. To on powiedzial- JACEKRYSIEK i tak juz szczecinska ekipa mnie nazywala. Nazwiska nie musialem uzywac

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Wojtuniunia

5

• Cielak

4

• mała_czarna

5

A ja po prostu nazywam się Soliwoda :) (chociaż częściej wołają na mnie Soli, Soliusz, Solinsky, Solka, Solniczka, Solak, Solidarność, Sól-pomidora, Wieliczka, Ej-ty itp) a czasami nawet mama mówi do mnie Mariusz :)

hehz mój przypadek jest dość złożony:) na co dzień mówią na mnie diabeł czyli z angielskiego: Devil, skrót Dev z uwagi na imię Jakub, Kuba litera "Q" na końcu, jedyny problem to przeczytanie tego.[;

Mój login wziął się na początku Goblee ...

Kiedyś w szkle na mnie ktoś zawołał goblin .. rejestrowałem się tak na forach lecz niestety ale na wielu z nich było już to zajęte. Więc musiałem coś wymyślić więc poszło goblee {goblii] a maQ zawsze św. pamięci dziadek na mnie wołał maku.Od imienia Maciej

Mój wziął się od przezwiska, które brzmi KACZAN, a zostałem mianowany tak wiele lat temu i teraz to przezwisko dla wielu znajomych służy niejako za moje imię. Mała modyfikacja ze względu, że przy zakładaniu poczty kaczan było zajęte do użyłem KACZANUS i rocznika urodzenia '89. :)

Mój nick tak jak zapewne większości wziął się od ksywki z dawnych lat. A ksywka z tego co pamiętam powstała przez kolor auta którym się poruszałem przez długi czas.

hehz mój przypadek jest dość złożony:) na co dzień mówią na mnie diabeł czyli z angielskiego: Devil, skrót Dev z uwagi na imię Jakub, Kuba litera "Q" na końcu, jedyny problem to przeczytanie tego.[;

hehe siemanko czarny riderze co tankuje na pewnej stacji paliw:DD milo bylo poznac:)

mi również miło było poznać:) tak mnie tylko zastanawiało gdzie tak daleko Cie wywiało?;] i szybkiej naprawy maszynki życzę:)

powinno być Rabuś ale nie dało się ś. Dawno temu ukradłem babci część emerytury.

Szczere wyznanie :)

Aniołek - Ania (?) o pochodzenie mojego nicka trzeba raczej zapytać Pawla bo to on mnie kiedyś tak nazwał (chyba w przypływie radości) i tak już zostało :) Nie to żebym jakaś przesadnie grzeczna, jak aniołek,, była...o nie! B)

Aniołek - Ania (?) o pochodzenie mojego nicka trzeba raczej zapytać Pawla bo to on mnie kiedyś tak nazwał (chyba w przypływie radości) i tak już zostało :) Nie to żebym jakaś przesadnie grzeczna, jak aniołek,, była...o nie! B)

hahaa pewnie cos chcial:)))

Mój to poprostu ksywka... Nazwisko Łata, a że uczyłem się w technikum elektronicznym i tam znane mierniki METEX to chłopaki wymyślili ŁATEX. Podobno niektórzy z nich ciągle tak miernik nazywają :P

Bo Mazi był zajęty, a Vitold to moje drugie imię i też wpisałem jako login używany gdzie indziej. Tak na prawdę Karol, Karlo, Vito, Mazi, itd. Co grupa to inna ksywa.

mercyful od duńskiego zespołu Mercyful Fate który bardzo lubię B)

747.jpg

Come to the Sabbath ehehehe :P

A mój od tak, wpadł mi w ucho. Najpierw widziałem koparki ManiTou, potem film "But Manitou" a jeszcze później amorki rowerowe Manitou. Tak sobie wybralem, i tak mam :) W realu nikt tego nie zna, wołają na mnie Mate lub po prostu Mateusz

Hołk wodzu plemienia tęga pała :D

Mam wolne stanowisko szamana w moim plemieniu, widze Cie na tym stanowisku ;)

Oktan - każdy wie co to liczba oktanów w paliwie :P

Parę lat temu, jeszcze gdy grałem w Quake'a 3 wymyśliłem ten login, jako, że zawsze motoryzacja motoryzacja.

Potem kumple zaczęli wołać Oktański Oktański i taki już zostało.

Kalottenmodell_Oktan.png

mój powstał od nazwiska Banaszkiewicz:]..mówią tak na mnie od pierwszej klasy podstawówki czyli ładny szmat czasu;]

Na mnie w młodzieńczych latach wołali kidi / od filmu karate kid , którym byłem zafascynowany/ w wojsku miałem ksywkę "mafia" z uwagi iż jako jedyny byłem z Pruszkowa,ale pozostało kidi27 gdyż byłem DJ-w klubie impresja27. Stąd kidi27...

powinno być Rabuś ale nie dało się ś. Dawno temu ukradłem babci część emerytury.

Twoje życzenie właśnie stało się rzeczywistością.

Za odwagę cywilną :faja:

Na mnie w poprzedniej pracy, gdzie spędziłem parę lat wołali CHUDZIELCZE z racji postury :) Jak sam nick mówi do najgrubszych nie należę. Druga sprawa, że lepiej brzmi CHUDY niż SZCZUPŁY :)

że lepiej brzmi CHUDY niż SZCZUPŁY :)

lepiej brzmi chudy ni c****wy:D tez na ch:D hehe

A moj tez do trudnych do zrozumienia nie nalezy ... Lecz juz nie bawem bedzie inny kolor i powstanie nowy login ;p

nigdy nie byłam zmuszona do używania jakiegokolwiek nicka, ale ze Ilona to dość popularne imię i trzeba było coś wymyślić. i zostało skrócone - do ilk - mieści się wszędzie, i jak do tej pory nigdzie nie było problemu, z tym że już zajęte

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.