Skocz do zawartości

1. Sezon 1. Motocykl 1. Wyprawa Albania (I Nie Tylko)A

Gość quick_silver
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie po przerwie.

Może nie jestem zbyt aktywnym członkiem forum, ale często z przyjemnością z niego korzystam majsterkując przy swoim sprzęcie i bardzo się cieszę, że mogę się wam pochwalić swoim wyjazdem. W związku z tym chciałbym zaprezentować blog naszej ekipy poświęcony tej wycieczce oraz tym, które będą realizowane w przyszłości. Blog dopiero rusza i przymknijcie oko na ewentualne niedociągnięcia :)

Na pewno Banditomaniacy ucieszą się jak się dowiedzą, że mój Bandit sprawdził się doskonale w nie zawsze korzystnych warunkach. Nie straszne mu nawet krótkie odcinki szutrów :)

Z resztą poczytajcie sobie na naszym blogu. Zapraszam !

http://www.motocyklem.blog.com

• Upvote 1

Zgubiłeś "k" w linku: http://www.motocyklem.blog.com/

Szkoda, że wcześniej, przed wyjazdem, nie pojawiłeś się na forum, kilku z nas robiło bardzo podobną traskę, tuż po Waszym powrocie :)

Edytowane przez Wojt

przeczytałem wszystko i strasznie zazdroszczę. Fajna wyprawa ;)

niezła wyprawa , przeczytałem całość . Rewelacja

Pozazdrościć takiej wyprawy :D

A czego ty się spodziewałeś bo bandziorze ?? To jest maszyna do zadań specjalnych i zawsze daje sobie rade :P

Zarąbiście :D

Mógłbyś wrzucić googlową trasę z tej wyprawy :) - byłbym wdzięczny (nie mam na myśli tego http://www.fotoload.pl/123aa62/749048e1fcbb234dfd548e142982eb3618486.jpg)

Edytowane przez Matt

Chwile przed przeczytaniem tego postu zaglądałem na scigacz.pl i czytałem relacje. Super i tylko pozazdrościć ;P

Ja gratuluję odwagi i samozaparcia do spełnienia chęci wyjazdu. Sam planuję, ale czy coś z tego wyjdzie to nie wiem. Chodzi mi o podobną traskę co zrobiliście.

Ciesze się, że się Wam podoba.

Googlowa mapa będzie, ale muszę ją jeszcze dopracować, bo ta jest tylko poglądowa i po zbliżeniu w kilku miejscach oszukuje, tzn robiąc tą pętlę brakuje już mi możliwości zaznaczenia więcej punktów przez które ma prowadzić trasa. Jeszcze przed świętami postaram się podzielić tą trasę na dwie części i zrobić bardziej szczegółowe mapki.

Pozdrawiam

Ciesze się, że się Wam podoba.

Googlowa mapa będzie, ale muszę ją jeszcze dopracować, bo ta jest tylko poglądowa i po zbliżeniu w kilku miejscach oszukuje, tzn robiąc tą pętlę brakuje już mi możliwości zaznaczenia więcej punktów przez które ma prowadzić trasa. Jeszcze przed świętami postaram się podzielić tą trasę na dwie części i zrobić bardziej szczegółowe mapki.

Pozdrawiam

Świetnie, na pewno się przyda :D

Bardzo przyjemna relacja, świetna wyprawa ;)

• 2 weeks later...

z tego co pamiętam, to dzior Twój jest na sprzedaż.

z tego co pamiętam, to dzior Twój jest na sprzedaż.

Jesienią przechodziły mnie takie myśli, ale na razie sprzedaż sobie odpuściłem. Z jednej strony chciałbym pojechać do Skandynawii do pracy i odłożyć trochę kasy (wtedy mi motocykl nie będzie potrzebny), a z drugiej strony nie wyobrażam sobie teraz wakacji bez motocykla :)

Jeśli ktoś czeka na mapki, które obiecałem kilka postów wyżej musi niestety jeszcze trochę poczekać, ponieważ moja Pani promotor strasznie mnie ściga o moją prace inżynierska i to jej teraz muszę się poświęcić.