Skocz do zawartości

Felgi - Jakie Felgi Do Bandita - Pytania I Porady

Pakuus
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze ze dwa razy napisz to samo :DA w każdym, po jednym minusie będzie Ci dane B)

Zalosny jestes ...

ehhhpo prostu uczulamy na używanie opcji SZUKAJ nikt sie na Tobie nie wyżywa i nie mieszaj w to pogody czy też braku słońcawiec usuń jeden post nie powielaj ichpzdr :mario:

Sorry za podwójnego posta ale to się stało w jakiś dziwny sposób bez mojej ingerencji ... Szczerze powiem ze zanim napisałem ten temat ożyłem opcji szukaj i nie natrafiłem na ten temat no ale przyznaje mój błąd ...

czyli to samo co znalazłem ja i mario

daj linka to info o rozmiarze feli w B6...

.... sam ciagniesz... ;)

• 4 months later...

Skrzywiłem dość mocno rant felgi i zabrałem się za zakup jakieś używki i tu mam problem, moja stara felga ma oznaczenie J17M/CxMT3.50 DOT AJW SUZUKI , jednak nie mogę (jak na razie, a trochę to już trwa) takiej znaleźć i tu moje pytanie: czy orientuje się ktoś czym różni się felga o oznaczeniu J17xMT3.50 DOT AJW SUZUKI od mojej? Dodam, że w feldze mam łożyska 40x17x12, Bandit 2 generacji, będę wdzięczny za odpowiedz.

Edytowane przez FuckerSiwy

morghul on powinien miec to czego szukasz. A jeśli już zakupiłeś tą drugą i łożysko jest takie same to zakładaj i lataj powinno pasowac.

Edytowane przez Paweł NGI

Napisz PW do morghul jeśli nie sprzedał to będziesz miał felgę do b6 za dobre pieniądze. A jeśli nie on to na alledrogo jest parę sztuk. Szukaj do 600 po 2000 roku i powinna pasowac. B12 ma inne łożysko więc nie pasuje.

Edytowane przez Paweł NGI

• 2 months later...

Witam.

Jako że od 2 tygodni szukam przedniej felgi do GSF600 z roku 2002 i nie mogę nigdzie dorwać, mam pytanie czy pasuje felga od 650? Wiem na pewno że od 1200 nie pasuje bo mają inne łożyska, ale co się zmieniło po roku 2004 w tych felgach od 600?

Czy aby ta felga będzie odpowiednia do mojego B6 2002r?

http://allegro.pl/fe...2372220399.html

No i się dowiedziałem że ta felga ma inną piastę na tarczę hamulcową tutaj jest 69mm a u mnie powinno być 64 mm.

Do tego szerokość bębna tutaj jest 112mm a u mnie jest 92mm.

Czym różnią się oznaczenia J17 M/C xMT3,50

od

J17xMT3,50 ?? Bo tą drugą mam w tej chwili.

Edytowane przez teodor2424

Tylko że pogiętą a ja szukam takiej nieruszonej co by nie trzeba było jej prostować bo z tym jest ciężko.

• 11 months later...

Witam, mam pytanie jak dobrać felgę do mojego bandyty.

Niestety sprzęt który nabyłem okazał się mniej lub bardziej rozbity, felga przednia spawana, ponownie pęka i powietrze psssss....

Jako że serwis suzuki liczy sobie krocie za nową szukam używki.

Tu moje pytanie jeżeli znajdę felgę z oznaczeniem J17M/CXMT3.50, tak jak na mojej czy to gwarantuje że felga będzie pasowała?

bardzo proszę o konkretną odpowiedz czy felga z gsf 1250 abs z roku 2006-2011,będzie pasowała do gsf 650 abs z 2009. Nie wiem jak to sprawdzić a sezon leci .

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Hej,

Mam prośbę. Moglibyście sprawdzić jakie oznaczenie ma przednia felga w b6 II gen (taka z prostymi ramionami)? Kod powinien być na jednym z ramion felgi. Chodzi mi o to czy felga z b12 jest taka sama jak z b6. Sprawdziłbym to u siebie ale mam felgę z b6 I gen. a chciałbym doprowadzić do stanu fabrycznego.

Dzięki za pomoc.

luk

Edytowane przez Krzysztof
Przeniesienie tematu