Skocz do zawartości

Nowa Stara Kanapa

Gość jatomoto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Haha, ja też pod choinkę dostałem starą-nową kanapę do mojego XXa i też robioną u Wijalisa :D

No i brawo tak wszystkim zazdrosciłes zawsze i w koncu sie doczekałes własnej.Kanapa upieksza Bandziora zdecydowanie i jest o wiele wygodniejsza.Tez mam co prawda z Mariomoto,ale ja juz kupilem bandziora z lepszym siedziskiem.Gratulacje !!!!

P.S widze,że pakujesz :oki:

Mikołaj poszedł w tym roku na łatwiznę i szablonowo daje prezenty motórzystom.

...ale ja nie mam nic przeciwko ;)

@Calanthe to prawda-śliniłem się za każdym razem jak widziałem u kogoś obszytą ładnie kanapę, teraz już nie będę. Moja jest najpiękniejsza przecież :wub:

Edytowane przez jatomoto

siadałbym ;)

siadaj na swojej podobna masz,na cudzej to by sie plaszyło dupsko co ? :zeby:

siadaj na swojej podobna masz,na cudzej to by sie plaszyło dupsko co ? :zeby:

hehe moja jest trochę inna, też spoko, ale ta bardziej mi się podoba :D

Mikołaj poszedł w tym roku na łatwiznę i szablonowo daje prezenty motórzystom.

Ja dostałem co chciałem i jestem zadowolony :P

jato nie dawaj,zaraz wszyscy będą chcieli miec takie :zeby:

Klepał bym jak Najman mate :P

Ile takowe odrestaurowanie Cię wyniosło?

http://allegro.pl/kanapa-siedzenie-suzuki-bandit-tapicerowanie-i2844210109.html

Od razu piszę, że trudno się dodzwonić;)

Jeśli zobacze u kogoś taką samą piękną kanapę jak moja, to znajdę i skonfiskuję jak chytra baba z Radomia 3cytryny :wpieniony:

Jeśli chodzi o koszta:

16zł wysyłka kanapy pocztą-priorytetem

250 za paczkę z obszytą kanapą

jeśli ktoś będzie zamawiał poprzez alledrogo to trzeba doliczyć 20zł

A jaki material jest do tego zastosowany.Czy to jakas specjalna skora czy cos antyposlizgowego?

A jaki material jest do tego zastosowany.Czy to jakas specjalna skora czy cos antyposlizgowego?

jak wejdziesz na stronę alledrogo, to będziesz miał do wyboru kilka rodzai skaj, ja mam gładką na boku i antypoślizg na środku kostką średnią. Można wybrać kolor nici, napis i czcionkę, tylko trzeba gościowi wysłać wzór. Poza tym i tak będzie oddzwaniał pewnie jak dostanie kanapę, żeby się upewnić co do szczegółów.

Skaj raczej kojarzy mi sie z przemakalnym materialem,ale moze sie myle.Moze masz racje,lepiej bedzie jak wejde na stronke i wszystkiego sie dowiem.Dzieki

Skaj raczej kojarzy mi sie z przemakalnym materialem,ale moze sie myle.Moze masz racje,lepiej bedzie jak wejde na stronke i wszystkiego sie dowiem.Dzieki

a ori kanapa to z czego jest? :P

Masz racje,poprostu dupa jeszcze mi nie zmokla dlatego o tym nie pomyslalem :)

Co do kontaktu z nim to najmniejszego problemu nie było. Gdyby każdy tak do biznesu podchodził byłoby cud miód i malina. Takie moje odczucia. Słyszałem właśnie, że ciężko z kontaktem, ale ja dzwoniłem dwa razy i za każdym z tych dwóch razy telefon został od razu odebrany. Całą przeróbkę załatwiałem w okresie przedświątecznym, coś w okolicach pierwszych dwóch tygodni grudnia.

Też mam po bokach skaj gładki, a antypoślizgowy kostka średnia. Co do nadruku to przez telefon dowiedziałem się, że jest to nadruk komputerowy i do wyboru jest to co koleś ma gotowego. W moim przypadku było to cbr xx, albo 1100 xx. Za dopłatą 50zł jest wkładka żelowa dla kierownika, wymiary coś koło 17x30cm, lub bez dopłaty gąbka lateksowa którą mam u siebie i też w podobnych wymiarach jest wstawiana dla miejsca kierownika tylko.

• 3 weeks later...

Witam. Korzystając z wątku założonego przez jatomoto ośmielę się też pochwalić moim zakupem. Dzisiaj odebrałem z poczty :)

ihost_1357905353__imag0185.jpg

Jest to dzieło wspominanego i chwalonego Wijalisa.

Mam pytanie do tych co takie coś u rzeczonego artysty zamówili.

Zrobił mi od spodu takie cóś... Do czego to jest :zdziwiony:

ihost_1357905176__imag0187.jpg

Edytowane przez charlie

Mi to wygląda na pasek/uchwyt dla pasażera tylko musisz go sobie obrócić na kanapę :)

Też tak na początku pomyślałem ale to kompletnie nie pasuje wizualnie do reszty. Zaraz przykręce na wierzchu i zobaczę...

EDIT: tak jak myślałem. Nie dość że wygląda jak gumofilce do garnituru to jeszcze jest za krótkie i nie dostaje po zewnątrz do mocowania.

Edytowane przez charlie

hehe jeśli to nie uchwyt pasażera to są tylko dwa warianty ( oba ostro naciągane )

1. Rączka do przenoszenia kanapy

2. rączka do zawieszenia kanapy np w ciepłym suchym miejscu

albo uchwyt był dorobiony chwilowo aby ułatwić prace przy kanapie i przez przypadek został

Edytowane przez korytarz4

• Tomek pinned this temat