Skocz do zawartości

Nowa Stara Kanapa

Gość jatomoto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myje myjka całe moto, kanape też i woskiem na gorąco zdarza się psiuknac. A nic takiego się nie dzieje. Moze czegoś nakapalo ci na kanapę?

Ja myje myjka całe moto, kanape też i woskiem na gorąco zdarza się psiuknac. A nic takiego się nie dzieje. Moze czegoś nakapalo ci na kanapę?

Stał normalnie na parkingu, nie miało co nakapać..Chyba, że kwaśne deszcze padały. A stał Bandzior tak tylko dziś bo tak siedzi grzecznie w garażu

Edytowane przez Sztamber

Kup mleczko do czyszczenia skóry i wyczyść kanapę. Jak będą dalej jakieś plamy to reklamuj bo to nie możliwe zeby ze skórą takie rzeczy się działy

To nie jest skóra , to jest skóra syntetyczna -czyli jakis tam skaj :zeby:  w połączeniu z materiałem antypoślizgowym.Przynajmniej u mnie tak jest.Mam pytanko kanapa wysłana do obszycia czy kupiony gotowy pokrowiec na allegro , pytam bo jest różnica w materiałach ale i tak nie powinno plamić czy tez odbarwiać się.

Kanapa wysłana do obszycia. Niestety miałem możliwość sprawdzenia tych plam tylko przy latarce z telefonu i o dziwo nic nie było widać. Zobaczę dziś w dziennym świetle. Zapobiegawcze wyczyściłem pianką do skóry. Zobaczę jaki efekt finalny i dam znać czy warto było panikować ;)

O, wycisnąć to próbowałam ile mogłam,  ale nie wiem jak z proporcjami. u mnie było tak 1:10 płynu do wody (pur, jeśli to ma jakieś znaczenie :D )

Czysta woda wystarczy, czym nanosiłaś wodę? wystarczy jakiś pojemnik po płynie po mycia szyb, wycisnąc wodę i osuszyć kawałkiem szmaty, firmowe auta oklejalismy i myjnia nie rusza naklejek :P

Uffff alarm odwołany :) Kanapa koloru nie zmieniła i wygląda ok :) Choć zastanawiające są te plamy , dziś jak czyściłem moto to zobaczyłem plamy jakby po soli na plastikach więc może to kwaśne  deszcze :)

• 4 weeks later...

Wielkie dzięki sprawdzę sobie, a miałeś może kolego do czynienia z którą z tych firm? bo opinie nie są zbyt przychylne... a zależy mi na fachowej i robocie i obsłudze.

Edytowane przez Sppeedy89

Ja polecam Wijalis'a. W miarę szybko, 270 złociszy a wybierać jest w czym bo i wstawki można zmieniać i napis też.

ja polecam Bagstera, potwierdzam że robota super fachowa, 100% zadowolenia

Marian-Awaryjny też zadowolony ;)

A skąd ta firma?? Szukam czegoś w okolicach wielkopolski aby w razie czego nie latać daleko z ewentualna reklamacją :)

A jak cena do jakości i terminu?

tylko musisz się dokladnie określić co i  jak, żeby nie było  ja nawydziawiałem i potem same hece były :)
kanapa sama  w sobie z żelem, obniżona, bajka nie da sie inaczej opisać

temat zresztą jest a i "po" podejscie do klienta także wzorowe

pzdr :mario:

No teraz z tą "bajką" to Cie poniosło :D

Wszystko zależne od finansów , Wijalis ma gotowe pokrowce na allegro, coś około 150 zł :usmiech: wariant drugi mozna wysłać i złożyc zamówienie czego oczekujesz (str.2) tegoż wątku.O mariomoto nie powiem konkreta poza tym że widziałem i tyle. Bagster to inna półka i bajka :o: bajka finansowa oczywiście i jakościowa. :zeby: Wy bór i duży i mały . Na swojej przesiedziałem już około 4 tyś.km :driving_moto: , zrobienie 500 km w jeden dzień na mojej :dupa:  nie robi wrażenia a kanapa prezentuje się jak widać na foto. Mariana kanapka , miodzio ale on jak zostawia 2oo to kanapę zabiera ze sobą :mrgreen:  taka piękna i niebieska jak ten śliczny niebieski motocykl :tak:  tak sam byłem świadkiem wyrażonej opini :tak:

Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie kanapy od Wijalis'a z b6 Igen?

• 5 months later...

Tak wygląda robótka Wijalisa.

post-4336-0-89570400-1419074022_thumb.jpg

Tak wygląda robótka Wijalisa.

o koszt można spytać?

Wraz z kosztami przesyłki wyszło 340 zeta.

• Tomek pinned this temat