Skocz do zawartości

Nowa Stara Kanapa

Gość jatomoto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Moja idzie jutro na Rybnik.

Moja idzie jutro na Rybnik.

Zapodaj koniecznie fotki, jak już będziesz miał na moto  :usmiech:

Nie bedzie nic ekstra ale dopasowane do mojej i mojej zony wagi.

Od chwili doreczenia ma to trwac cztery tygodnie.

Licze, ze w srode beda ja mieli.

Zdjecia podam.

Calanthe to moja kanapa !!! Dzwoniła własnie pani do mnie że sie pomylili. Do ciebie doszła szybciej ,ja nawet nie miałem okazji jej zobaczyć bo kurier zabrał z powrotem kanapę do firmy Wijalis

I się wkońcu doczekałem . Po 2 tyg. wróciła do mnie kanapa . Była by pewnie wcześniej gdyby nie zamiana z kanapami .Ale już jest ... Całkowity koszt 230zł.

post-548-0-12996400-1424719322_thumb.jpg

post-548-0-49344600-1424719364_thumb.jpg

Edytowane przez �ukasz

Dzisiaj dotarła długo wyczekiwana kanapa.za przesyłe zwrócono mi w kopercie według wczesniejszych ustaleń wiec myslę,że mozna wybaczyc wczesniejsza gafę ;)

thumb_ihost_1424787304__dsc_0858.jpgthumb_ihost_1424787330__dsc_0857.jpg

Dzisiaj dotarła długo wyczekiwana kanapa.za przesyłe zwrócono mi w kopercie według wczesniejszych ustaleń wiec myslę,że mozna wybaczyc wczesniejsza gafę ;)

thumb_ihost_1424787304__dsc_0858.jpgthumb_ihost_1424787330__dsc_0857.jpg

a napisz dokładnie jakie parametry im podałeś aby wyszło to co dostałeś? i jak to z wygodą wygląda?

a napisz dokładnie jakie parametry im podałeś aby wyszło to co dostałeś? i jak to z wygodą wygląda?

Wybrałem tylko kolory i materiał na srodek"czarna kostka" no i tak wyszło.Z wygodą to jeszcze nie wiem,bo nie siedziałem,ale mysle że do konca tygodniasię przekonam :) Ogólnie muszę powiedzieć,że bardzo ładnie i profesjonalnie wykonane.Nie ma się do czego przyczepić.

Powinni dawać zniżkę dla PBC :D

Ty tak poważnie, czy dla jaj?

Taki dowciapny kolega :)

Tapnięte z telefonu.

Nie no, już tyle zamówień poszło, ze mogli by dać ;)

Edytowane przez Owca

Ty tak poważnie, czy dla jaj?

Szefie, pamiętałem podobny temat o kanapach, który przeglądałem jeszcze w zeszłym sezonie - jak widać nie był to ten i niestety nie przeczytałem aktualnej informacji o zniżkach. Proszę, przebacz!  :prosze:  

Kurde, wysłałem im kanapę około 9 lutego, jeszcze jej nie mam, chyba będę musiał przedzwonić w poniedziałek co się dzieje. Ktoś też tyle czeka bo widziałem, że niektórzy otrzymali swoje z powrotem już po 10 dniach?

dostawali po 10 dniach, ale tyle im wysłaliśmy że się nie wyrabiali i ktoś już pisał że jak dzwonił to nie mówili już do 10 dni tylko do 3 tygodni ;]

Tak ale wychodzi na to, że wysłałem kanapę tego samego dnia co Calanthe - on już ma mimo zawirowań z wysyłką, ja nie.

Ja swoją kanapę już dostałem. Wysłałem 13 lutego, wróciła do mnie 26 lutego.

Bałem się, że wróciła za wcześnie (mowa była o 3 tygodniach) i pewnie jakaś pomyłka tak jak pisano wcześniej - pomylona kanapa.

Ale nie, wszystko OK. Kanapa zgodna z zamówieniem. Wygląda zdecydowanie ciekawiej niż przed wysyłką.

Walorów użytkowych jeszcze nie znam - w tym roku jeszcze nie wyjechałem.

Cena 230 zeta.

Wygląda tak:

ihost_1425133331__img_20150226_183509.jp

Właśnie dostałem maila, że we wtorek wysyłają moją więc luz, uspokoiłem się  :zeby:

Taki się ruch w interesie zrobił, że do 28 marca nie przyjmują zleceń :zeby:  a szkoda bo swoją też bym wysłał :slash:

Gapilem sie i zaklinalem ale nie chu...ki, trza czekac na kanape, predzej nie drgnie. :(

mam i ja. wygląda wporzo.

czas: równe 14 dni

koszt: 220

ihost_1426165179__img_1900.jpg

coś podnosiłeś zmieniałeś czy tylko obszycie bo mnie zaczyna kusić

coś podnosiłeś zmieniałeś czy tylko obszycie bo mnie zaczyna kusić

nic nie zmieniałem. najzwyklejsze standardowe obszycie bez modyfikacji.

czarny + srebrne obszycia.

a, no i była chwila strachu bo kanapa nie chciała się zamknąć. po krótkim dochodzeniu okazało się, że odwrotnie przykręcili gumowe odboje pod spodem. Czyli rozbierają te kanapy na kawałki skoro nawet gumy były odkręcane.

nic nie zmieniałem. najzwyklejsze standardowe obszycie bez modyfikacji.

czarny + srebrne obszycia.

a, no i była chwila strachu bo kanapa nie chciała się zamknąć. po krótkim dochodzeniu okazało się, że odwrotnie przykręcili gumowe odboje pod spodem. Czyli rozbierają te kanapy na kawałki skoro nawet gumy były odkręcane.

Ja miałem dokładnie to samo z gumami.

Ja czekam na kolejkę u Wijalisa :zeby:  ma ktoś może niebieskiego bandziorka i kanapę zrobioną coś pod kolor? Bo brak mi narazie koncepcji jak tą kanapę zrobić...

• Tomek pinned this temat