Skocz do zawartości

Nowa Stara Kanapa

Gość jatomoto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz żeby wyróżniać się z tłumu to trzeba mieć seryjną kanapę. :lol:

Edytowane przez miszi

Mam granatowego Bandita, kanapę robiłem w pod kolor i już doszła od Wijalisa(po ponad miesiącu) ale niestety będę na chacie dopiero za tydzień i wtedy będę mógł ocenić efekty ich pracy. Na pewno wstawię fotę jak wyszło. Mam nadzieję, że nie będzie festynu :P

Edytowane przez 10maly

To czekamy na fotki i recenzje :usmiech:  swoją drogą to jak tak długo się czeka to sezon będzie w pełni a ja będę bez kanapy :o:  bo do końca marca nie przyjmują zamówień :zniesmaczony:

Ja mam granatowego i tak to wyszlo:

ihost_1421250364__20150114_161832.jpg

Ja mam granatowego (...)

To idź z tym do lekarza :takaemotka:

P.S.

Ładny niebieski bandzior :D

Mniejsza o to czy bandit granatowy czy niebieski- kanapa jest git :zeby::oki:

Edytowane przez Kamil24E

Przy odpowiednim świetle, to może być nawet fioletowy :P

Na zdjęciu ze zbliżeniem na kanapę wygląda jak mój (pearl medium blue #2 [YBB]).

Kanapa super (ja wolałem bez napisu)

Mnie nie podobają się te podwyższenia i kolorowe wstawki/napisy. Czy ma gość w ofercie coś mniej rzucającego się w oczy?

Carbon granat, anty poślizg kostka mała czarna, grzbiet carbon czarny, haft i napis dodatkowo + 1cm gąbki choć wydaje mi się, że pasażerowi nie dołożyli ale mogę się mylić. Koszt - 245zł.
Dla mnie wygląda super,minimalnie granaty się nie zgrywają ale w rzeczywistości jest spoko, do zaakceptowania. Duży plus dla Wijalisa.

post-3529-0-21127200-1427112487_thumb.jpgpost-3529-0-96289000-1427112845_thumb.jpg

Edytowane przez 10maly

Witam użytkowników kanap od Wijalisa. Jeśli możecie to podajcie do nich aktualny kontakt telefoniczny, bo na te podane na stronach niestety od kilku dni nikt nie odpowiada :zniesmaczony: 10maly fajna kanapa, sam projektowałeś czy coś doradzili?

Raczej sam, przesłałem fotę z objaśnieniami i zrobili jak chciałem z jedną modyfikacją którą dogadaliśmy mailowo, a co do kontaktu z nimi to faktycznie nie odbierają bo chciałem zadzwonić i podziękować za robotę, a nie dało rady. Widocznie mają taki nawał pracy, że powyłączali telefony :D

te wstawki w miejscu dla kierowcy (w kształcie gaci) są beznadziejne ;/

Ja dzisiaj wysłałem kanapę do Wijalisa. Teraz czas wielkiego oczekiwania na powrót :zeby:

• 6 months later...

Nie dzisiaj właściwie a dwa dni temu zamontowałem sobie nową kanapę i pojechałem ją przetestować prawie odmrażając sobie palce :-)

Przed:

GSF400 kanapa oryginalna

Po:

GSF400 kanapa Wijalis

Ja jestem zadowolony!

Wygodna? je jeszcze nie zrobiłem ale muszę chyba grobić - hot gripy. Bo po dzisiejszej przejażdżce też mi zimno w palce było :) 

Wygodna? je jeszcze nie zrobiłem ale muszę chyba grobić - hot gripy. Bo po dzisiejszej przejażdżce też mi zimno w palce było :)

Kanapa wygodna, przynajmniej przez te 20km które udało mi się przejechać. Wczoraj kupiłem sobie rękawice zimowe to może dzisiaj przetestuję dłużej i dam znać.

• 1 month later...

Odkopie to ale nie po to aby sie rozpisywac.

Byl czas gdy firma MarioMoto byla zachwalana, akurat przez Krzycha :takaemotka:,

i tak jego przestroga dotarla do mnie o wiele za pozno.

Wielu poleca Mariomoto, ale od kiedy kilku ludzi zrobił w ch... z terminami, w tym mnie, nie mam żadnego interesu w tym, żeby tej firmy polecać.

Moj pierwszy kontakt z ta firma nawiazalem gdzies w lutym a dopiero dzisiaj zakonczyla sie ta moja "Odyseja".

Chcialem w zasadzie cos prostego, bez specjalnych dupereli i tak po wielu telefonatach, mailach itd. kanape otrzymalem w maju krotko przed moim urlopem. Termin wykonania byl przekroczony o co najmniej cztery tygodnie.

Kanapa byla tylko po czesci zrobiona wedlug mojego zamowienia i tak po urlopie doszlo do reklamacji. Ta takze nie przebiegala bez problemow. Ostatecznie otrzymalem dzisiaj znow moja kanape z powrotem i znow nie tak jak zamawialem. Jedynie fakt, ze kanapa jest w stanie z ktorym moge zyc, nie dojdzie do ponownej reklamacji.

Moim zdaniem wykonanie, uzyty material jest jak dla mnie ok, podoba sie.

Nie mniej, ta firme nie mozna polecic. O rzetelnosci nie ma tu mowy i tu powiem, MarioMoto? Nigdy wiecej!

Ps.

Tak wyglada ona dzisiaj

thumb_ihost_1447432737__14474315739831.j

thumb_ihost_1447432716__14474315599740.j

to nie jest śmieszne

No nie jest i za cos podobnego inni musieli opuscic PBC ale Sylwek, my wiemy, dzisiaj, w warunkach panujacych w Europie to nawet jego najwieksi wrogowie ze lzami w oczach by go witali. 

Mnie to wcale nie denerwuje jak ktos ma deficyt w mysleniu, bo mnie to po prostu nie dotyczy tak samo, jak nie dotycza milionowe zbrodnie Anglikow w bylych koloniach, Polakow mieszkajacych dzisiaj na Wyspach. 

Pioter, Syku, przepraszam że Was uraziłem i skończmy temat.

Wracając do kanapy, wygląda fajnie ale mi nie podobają się haftowane literki po obu stronach.

Pozdrawiam i jeszcze raz sorry...

• 3 weeks later...

Panowie, a jak z żelowymi? Kanape od Wijalisa miałemw  Stromie, polecam, i w poprzednim Bandycie:

774653_567380926622603_1674958208_o.jpg

1077698_659869450707083_126093626_o.jpg

Edytowane przez Rommel

• 3 weeks later...

Czy orientuje się ktoś, czy ten 15%-owy rabat jest cały czas aktualny? :)

Zadzwoń zapytaj ale szczerze to wątpię, w zeszłą zimę mieli natłok zleceń z PBC toteż dało radę to wynegocjować, teraz nie słychać żeby panował taki szał na obszywanie kanap. Ja za obszycie swojej zapłaciłem około 240zł jbc.

Zadzwoń zapytaj ale szczerze to wątpię, w zeszłą zimę mieli natłok zleceń z PBC toteż dało radę to wynegocjować, teraz nie słychać żeby panował taki szał na obszywanie kanap. Ja za obszycie swojej zapłaciłem około 240zł jbc.

Zapłaciłeś tyle z rabatem czy bez?

• Tomek pinned this temat