Skocz do zawartości

Nowa Stara Kanapa

Gość jatomoto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ha ha ja wydarlem z odzysku-koszt 0zl,zel uwazam ze jest dobry ale na bezposrednio twarde podloze np.siedzonko rowerowe,na szwamce niewiele daje.Pomysl z polaczeniem miekkiej i twardej gabki to zasluga opisu przerobki kanapy kolegi Owcy,dalej juz pujde na latwizne i kupie pokrowiec u wijalisa

Nalezalo gabki kupowac w hurtowni a nie w drogie-rii

:D

gorzej - ja ostatnipo wytargałem gąbke z tylniego siedzenia 15-letniej corsy

• 1 month later...

Użytkownicy kanap Wijasa dajcie jakaś fotę i opinie po pewnym czasie użytkowania

Użytkownicy kanap Wijasa dajcie jakaś fotę i opinie po pewnym czasie użytkowania

U mnie po półtora roku kanapa lekko pękła(~2cm) na przegięciu w dolną część ale skleiłem to i jest ok. Szwy trzymają, hafty też specjalnie się nie porozpruwały, kolory raczej nie wyblakły także jak na to, że moto non-stop jest na dworze nie ma tragedii. 

Helou ! Jako użytkownik kanapy Wijasa  :usmiech: jestem mega zadowolony, na oryginale po 100 km się wierciłem, na " Wijasowej " po 300 km gdyby nie tankowanie... to bym jechał dalej  :boje_sie:  i tyle w temacie.

Pozdro dla ewry łan  :drunk:

Helou ! Jako użytkownik kanapy Wijasa  :usmiech: jestem mega zadowolony, na oryginale po 100 km się wierciłem, na " Wijasowej " po 300 km gdyby nie tankowanie... to bym jechał dalej  :boje_sie:  i tyle w temacie.

Pozdro dla ewry łan  :drunk:

jak Cię dziś dorwę to dajesz mi kanapę na pare km :)

• 4 weeks later...

Odgrzewam kotleta,nie wiecie czy Wijalis jesezcze obszywa kanapy?Na aukcjach Aledrogo mają tylko pokrowce a na mail nie odpisują.

Odgrzewam kotleta,nie wiecie czy Wijalis jesezcze obszywa kanapy?Na aukcjach Aledrogo mają tylko pokrowce a na mail nie odpisują.

na maila to rzadko odpisują, spróbuj się do nich dodzwonić :) swego czasu tez się z nimi kontaktowałem, bardzo słaby kontakt mają.... ale udało mi się dodzwonić 

na maila to rzadko odpisują, spróbuj się do nich dodzwonić :) swego czasu tez się z nimi kontaktowałem, bardzo słaby kontakt mają.... ale udało mi się dodzwonić 

Spróbuje po weekendzie,napiszę co się dowiedziałem o ile uda się dodzwonić.

Jak tak czytam to nie wierzę,przed wysyłką zadzwoniłem  bez problemu,gdy kanapa trafiła na "stół" mimo że była kartka z opisem co trzeba zrobić ,nastąpił tel zwrotny dogadanie -doradztwo co można a co nie warto.Czas z tego co pamiętam mniej niż dwa tygodnie ,ale to przed sezonem było.

Dopiero dzisiaj udało się mi z nimi skontaktować.Rabatów już nie ma,to był chwilowy rabat który ktoś tu załatwił.

Obszycie to koszt 250zł +koszt przesyłki,oczywiście wkładki nie wkładki podnoszą cenę.Materiał kostka mała czarna mają w dalszym ciągu,ale pani poleca ich nowy materiał który jest lepszy od kostki jakościowo i przypomina wzór carbonu,dodatkowo jest bardzo szorstki przez co nie ślizgamy się na kanapie:-)

Jutro wysyłam,o efektach będę informował,jak również pochwalę się efektem finalnym.

Miesiac temu odebrałem kanapę z tym nowym materiałem. Bedziesz Pan zadowolony :)

Czas realizacji zamowienia 4 dni.

Miesiac temu odebrałem kanapę z tym nowym materiałem. Bedziesz Pan zadowolony :)

Czas realizacji zamowienia 4 dni.

pokaż Pan zdjęcie i pochwal się ile to kosztowało :)

• 2 months later...

No i ja się skusiłem na kanapę od MW-Moto. Wyprofilowany tył kanapy, bo plecaczek zjeżdżał, u mnie żel. Całość kosztowała 635 zł i wygląda na Bandicie rewelacyjnie- sami zobaczcie. Ciekawe ja się będzie jeździło.

42a9f073199efea177358d0adba7ce7d.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

No i ja się skusiłem na kanapę od MW-Moto. Wyprofilowany tył kanapy, bo plecaczek zjeżdżał, u mnie żel. Całość kosztowała 635 zł i wygląda na Bandicie rewelacyjnie- sami zobaczcie. Ciekawe ja się będzie jeździło.

42a9f073199efea177358d0adba7ce7d.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

zrobisz foto w lepszej jakości?, ciekaw jestem jaki to dokładnie materiał?

Edytowane przez lelon

miałeś dzieloną kanapę przed zmianą?

To jest druga gen. dziorka, czyli kanapa nie jest dzielona.

ale dzielona tez jest do ogarniecia zeby wygladala jak jedna cala. Owca mi robil

ale dzielona tez jest do ogarniecia zeby wygladala jak jedna cala. Owca mi robil

Ty masz cały czas dzieloną i wygląda jak dzielona :D

Edytowane przez Owca

Ty masz cały czas dzieloną i wygląda jak dzielona :D

widocznie juz mi sie od codziennosci zmyla w jedna calosc ,w kazdym razie jest zajebista chcialem napisac :)

Hej

Zdjęcia w trochę lepszej rozdzielczości - niestety robione w garażu przy sztucznym świetle więc dupy nie urywa. Największa część kanapy zrobiona z materiału antypoślizgowego.

post-10899-0-65663900-1481796541_thumb.jpg post-10899-0-42003700-1481796555_thumb.jpg post-10899-0-83653600-1481796564_thumb.jpg

Bandit jest z 2002 roku i oryginalna kanapa miała coś w rodzaju wcięcia oddzielającego kierowcę od pasażera - nie wiem czy o to chodzi w kwestii czy była dzielona czy nie. Tak czy inaczej pasażer zjeżdżał na mnie nawet przy jeździe po prostej drodze. Na pewno dam znać jak tylko przetestuję :).

Edytowane przez pawcioj

Hej

Zdjęcia w trochę lepszej rozdzielczości - niestety robione w garażu przy sztucznym świetle więc dupy nie urywa. Największa część kanapy zrobiona z materiału antypoślizgowego.

attachicon.gifIMG_20161215_064833.jpg attachicon.gifIMG_20161215_064848.jpg attachicon.gifIMG_20161215_064936.jpg

Bandit jest z 2002 roku i oryginalna kanapa miała coś w rodzaju wcięcia oddzielającego kierowcę od pasażera - nie wiem czy o to chodzi w kwestii czy była dzielona czy nie. Tak czy inaczej pasażer zjeżdżał na mnie nawet przy jeździe po prostej drodze. Na pewno dam znać jak tylko przetestuję :).

ja mam bardzo podobne materiały, ten antyposlizgowy to ten sam :) taki zamszyk, którego nie wytrzesz do susza po myciu, ale dość szybko sam wysycha :)

a jak kontakt z firmą? ok? czy coś się zmieniło?

• Tomek pinned this temat