Skocz do zawartości

Fotoradary

Gość Slayne
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Łudzisz sie.ITD nie ma obowiązku okazywania foto bo to dowód.Mozesz jechac do Warszawy,na miejscu obejrzysz.Maja 180 dni wezwanie a potem kolejne 180 na madat.Pkt biegną od momentu wykroczenia czyli dnia kiedy foto bylo zrobione.

tylko w moim przypadku nie wskazano winnego do tej pory :)

A tak swoją droga te pii....... ze straży miejskiej jak dają koperte to mogli by dawać znaczek pocztowy (w ostatnmim liście pod ich adresem napisałem im kaj znaczek:D:D), jechałem samochodem na ojca juz dwa listy przysłali ja dwa im wysłałem i mandatu jak nie wystawili tak nie ma, więcej znaczków na nich nie poświecę..:

teraz pytanie troszkę inne i bardziej zagmatwane -

auto służbowe za kierownicą dziewczyna kumpla ( autem teoretycznie tylko on może jeżdzić )

Pstryk 

list do firmy po 170 dniach przychodzi z 96km na 50

jak sie od tego wymigać ? :-)

Ja bym spróbował tak - prawdopodobnie kierowała wtedy ta pani, ale ją o to spytajcie .

Auto przewija się w firmie , i nikt nie prowadzi rejestru , grafika , kto danego dnia , o danej godzinie kierował w/w pojazdem . 

Przyjdzie do niej pismo z zapytaniem  czy i  itd bla bla - ona napisze że nie i prawdopodobnie był to  kolega - jego spytajcie , poniewaz nie jestem w stanie sobie przypomnieć kto wtedy jęździł

Itd  ping pong bez końca .

Czekasz na wezwanie do sądu....

Czekasz na wezwanie do sądu....

nie ma problemu. :)

Ja bym spróbował tak - prawdopodobnie kierowała wtedy ta pani, ale ją o to spytajcie .

Auto przewija się w firmie , i nikt nie prowadzi rejestru , grafika , kto danego dnia , o danej godzinie kierował w/w pojazdem . 

auto jest z wypożyczalni ( na rok wypożyczają auta ) i zawsze konkretne auto jest do konkretnej osoby .

firma nie napisze , że jechała kobieta - tylko wskaże jego - bo to jego auto i nikt inny nie moze się nim poruszać - ale on nie jechał :D

Więc co ? firma zostanie pociągnięta do odpowiedzialnosci za to , że podała fałszywe dane ? :D

Ponoć na aledrogo już są te naklejki

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

co to za naklejki

Tapatalk

Kurcze chyba się skuszę na naklejki. Ma już ktoś takie? Testowaliście?

ciekawe czy to działa, a co jak zrobi bez lampy? na ostrobramskiej lampa jest przysłonieta chyba czyms pomarańczowym, pewniej chyba będzie uważać na radary

Tapatalk

Edytowane przez esterboy

Moim zdaniem literki, jeśli działają tak jak tutaj mają sens tylko na moto, radary strzelające z przodu zdaje sie nie walą lampą, te z tyłu chyba zawsze, no i w aucie masz jeszcze naklejkę na szybie. Kupię do moto, zobaczymy co to robi

sprawdzisz w akcji?

Tapatalk

Na prawdziwym fotoradarze? :D Celowo na pewno nie, ale lustrzanka plus lampa, pod różnymi kątami oczwywiście, majątku niekosztuje a już 2 cyfry litery załatwiają sprawę w sensie prawnym.

Magpie jak sprawdzisz proszę daj znaka bo sam zaciekawiony jestem tematem. Wydaje mi się, że te literki to dobry patent o ile nie będzie to niewypałem. Do rejestracji kupić można 3 ew 4 literki i niech cyka foty ile wlezie :D

joemonster.org/filmy/57793/Sposob_na_fotoradary

Chodzi o to?

joemonster.org/filmy/57793/Sposob_na_fotoradary

Chodzi o to?

prawdopodobnie to to :D jeżeli to się potwierdzi to ja także biorę na auto i na moto ;)

• 3 weeks later...

gorzej jak policjanty podjadą z tyłu i oświetlą tablice :P

albo myk blacha, albo nic.

Zawsze  możesz wtedy grać role ,że taki kupiłeś i nic nie wiedziałeś o tym . Jeśli już .

Ja tam biorę do  moto , tylko jeszcze się zastanawiam od kogo - pełno tego a chcę kupć  coś, co będzie robić robotę .

jak oświetlisz normalnymi światłami to wszystko widać OK. Musi byc bardzo silny błysk , zeby literki przestały być widoczne. Ja kupiłem u tego goscia

http://allegro.pl/litery-anty-fotoradar-itd-lista-gratis-i3853873463.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.