Skocz do zawartości

Jaki To Bandit ?

Gość cayenne
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

http://4.bp.blogspot...0/gsfighter.jpg
czy możecie mi pomóc w określeniu modelu tego Bandita ?
i czy patrząc na widoczne części ramy widzicie jakieś znaczne modyfikacje w stosunku do oryginału ? - pytanie dotyczy tylko ramy, chodzi mi o ewentualne, widoczne gołym okiem zmiany konstrukcyjne..

gsfighter.jpg

bandit 600 2 generacja wedlug mnie zmian konstrukcyjnych nie widze ale moge sie mylic oprocz innego zadupka baku no i zegarow , ale to nie zmiany konstrukcyjne tylko kosmetyczne :D

Edytowane przez benywariat

2 generacja jak nic. Zbiornik wg. mnie jest ten sam, a co do zadupka, to fakt trochę jest stelaż przycięty dzięki czemu zamontowano inny plastik i siedzenie.

wszystko seria, tylko stelaz zadupka przyciety. tuning w knedel. i ten napis "GS fighter".

co ta rama ma z GSa ze tak zapytam? wlasiciel chyba nie bardzo wie co to GS i GSX. i po knedel to "fighter" jak jest robiony na cafe racera?

nie ogarniam.

kryniio ogarnałem: może o to chodzi GSF ighter :D:D

Edytowane przez baldhead

olac to. wlasciciel mial jakis zamysl, ale nie bardzo wiedzial chyba co chcial uzyskac i jak to nazwac.

przypominaja mi sie czasy, kiedy to czlowiek w podstawowce zmienial w prowizoryczny sposob swoja WSKe i mowil, ze to "cross" :D

Krynio o takim Krosie mówisz? :)

Co do caffe tego, to duzo tu zdjecie efektu dodaje. Tu masz tez serie praktycznie:

Suzuki Bandit Cafe Racer

hmmm, to jak ja mam nizej przod i clipony, to moj tez jest cafe racerem?

logic: eee. to simsona rama z silnikiem wski i tylnimi amorkami tez z wski. mailem identyczne w romecie kadecie ;)

my to zesmy nie mieli takich ladnych owiewek ufo czy plastikowych blotnikow na tyl. oryginalny sie nacinalo i probowalo spawac...

kurna, wske 4ke sprzedalem za 70zl pamietam, to bylo drogo, bo kupilem za 50zl i ponoc przeplacilem... piekne czay !!

Edytowane przez krynio

haha to akurat projekt nie taki dawny. Kiedys tez probowalem spawac ciety blotnik. Naswietlone oczy, spalone korki az wkoncu wypalona dziura. Jeah :) a WSK4 koles opdalil i dostala lewych obrotw. Wyobraz sobie jego mine jak chcial "spalic kapcia" a tu wsteczny.

Cayene, a co wlasciwie po glowie CI chodzi ze wrzucasz tego le caffe? ;)

wlasnie, cayenne, co Ci chodzi po glowie? bedziesz modzil Bandita?

logic: kiedy dostane foto w wersji S ?

A mi się ten pierwszy bardzo podoba :) i może taki był zamysł żeby nie wyglądał całkiem jak cafe.

Dobre to wokół komina dla odmiany takim pojeździć.

Edytowane przez Szyszka

wlasnie, cayenne, co Ci chodzi po glowie? bedziesz modzil Bandita?

logic: kiedy dostane foto w wersji S ?

Oj najblizszy termin to po wielkanocy, jak znajde chwile, zeby to zmontowac. ;)

Cayene, a co wlasciwie po glowie CI chodzi ze wrzucasz tego le caffe? ;)

hej, szukam czegoś oryginalnego do zmodowania..

chce zbudować cafe racer'a (jako drugie moto) - niekoniecznie na zabytkowym sprzęcie, na jakich powstaje większość takich maszyn.. Bandit wydaje się bardzo dobrym kandydatem

przejrzyj ten temat:

http://polishbanditc...ziwy-bandit-to/

zwroc uwage co pisalem o ramach i co mozna z nich wystrugac.

ja na Twoim miejscu bym szukal GS 1100 EF / GS 1150 EFE. choc to bardziej na draga sie nadaje...

GS 750/1100 wyglada mega klasycznie. chyba bardziej pasuje na cafe racera...

Edytowane przez krynio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.