Skocz do zawartości

Twin Turbo B12

Gość zbychu
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mikele, jeśli pomyliłeś Crimson Ghost Skull z Jokerem to zrobię Ci krzywdę jak się spotkamy :D

na pierwszy rzut oka są podobni :D

• 2 months later...

Nie wpadam juz tutaj wlasnie przez takie posty jak te powyzej. Jak wielu z was jestem na innych forach (obcojezycznych) ale nigdzie nie widzialem tyle gowna co tutaj.

Wpadlem bo potrzebowalem pomocy a ze chceliscie zobaczyc co buduje to zalozylem ten temat, ale zamiast normalnej, zdrowej gadki byly komentarze o moim portfelu czy teksty, ze wszystko zjebalem lampa bo lepsza ta czy tamta. Kiedy szukalem nowej pokrywy na silnik to pierwsza odpowiedz byla - 'ale po co ci taka?'

Od poczatku pisalem, ze nie jestem mechanikiem i nie mam pojecia o wiekszosci rzeczy wiec ucze sie w trakcie budowy, ale chyba tylko darkstyx to skumal, inni woleli krytykowac kat zadupka.

A teksty w stylu 'lalus sie obrazil' sa poprostu zalosne.

• Upvote 4

poka poka dalsze etapy prac a na negatywne posty wogole nie zwracaj uwagi. ludzie zazdroszczą ze sami nie maja to hejtuja innych.

ja jestem ciekaw jak to się zbiera i jak chodzi na wyższych obr dawaj filmik !!

Ziggy, pisałem w Twoim temacie na "tamtym" forum, ale cisza :P

• 4 weeks later...

Zbychu nie obrazaj się. Napewno nikt nie chciał Cię urazić a nawet jeśli to olej to bo napewno masz wielu fanów.

No i jeszcze jedno krytyka czasem powoduje że stajemy się bardziej twórczy :)

Mi się projekt podoba i chętnie zobaczę co się dalej dzieje z tym monstrum :)

Nie wpadam juz tutaj wlasnie przez takie posty jak te powyzej. Jak wielu z was jestem na innych forach (obcojezycznych) ale nigdzie nie widzialem tyle gowna co tutaj.

Co się przejmujesz?

Pochwal się, jak tam Twoj projekt wygląda, jeździ i brzmi, bardzo lubię takie historie na bieżąco śledzić i widać, że nie tylko ja. Wiele osób nic nie pisze bo się zwyczajnie nie zna, a oglądają z ciekawością (jak ja).

ps. jak ktoś logicznie wyraża swoje zdanie, że mu się coś nie podoba, to chyba dobrze? Nie było jeszcze takiego co wszystkim dogodził. A lepsze coś co budzi jakieś emocje, niż jest nijakie.

Edytowane przez MetalBeast

Chyba rozumiem irytację kolegi, bo to przypadłość większości polskich for. Faktem jest ,że nigdzie indziej ludzie nie krytykują tak soczyście,a wypowiedzi są zdecydowanie bardziej stonowane - szczególnie gdy wypowiadają się ludzie z ubogą wiedzą na jakikolwiek temat. Smutne ale prawdziwe. Jestem również na zagranicznych forach ,dlatego mam swoją opinię i porównanie.

Chyba rozumiem irytację kolegi, bo to przypadłość większości polskich for. Faktem jest ,że nigdzie indziej ludzie nie krytykują tak soczyście,a wypowiedzi są zdecydowanie bardziej stonowane - szczególnie gdy wypowiadają się ludzie z ubogą wiedzą na jakikolwiek temat. Smutne ale prawdziwe. Jestem również na zagranicznych forach ,dlatego mam swoją opinię i porównanie.

To prawda że czasem krytyka jest wręcz niesmaczna ale Polacy mają skłonności do przesady i za bardzo biorą do siebie krytykę i stąd biorą się urażone uczucia a to religijne a to jakieś inne wydumane. Trochę poczucia humoru też trzeba mieć.

A ci co się naśmiewają niech pokarzą swoje projekty.

Ja to sobie mysle, ze temat juz dawno zostal zakonczony i nie bardzo jest co roztrzasac w tej chwili. To, ze PBC ma specyficzny klimat wiadomo nie od dzis, jednyn sie podoba innym nie, jedno jest pewne- na sile nikt tu nikogo nie trzyma.

Wysłano z telefonu, nie licz na polskie znaki.

• 9 months later...

Szkoda ze kolega nie pokazał więcej, przejrzałem cały temat od początku. Trochę się zawiodłem bo projekt jest bardzo ciekawy i chciałem zobaczyć jak to wszystko jest zestrojone pomijając wykresy, chciałem po prostu zobaczyć jak to jeździ.

Podziwiam za ogrom pracy włożony w moto wielki szacun, szkoda ze nie jest mi dane zobaczyć efektu finalnego :/

• 3 years later...