Skocz do zawartości

Moc Banditów 400

Gość krzysiu14
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy Banditów 400. Ile kW macie wpisanych w papierach?

Ja mam 43,00 kW czyli 58,5 KM

Edytowane przez casper92

Ile miałem wpisane to nie pamiętam, na hamowni wyszło mi 65KM :)

Mi chodzi tylko o to ile jest wpisane w papierach, ponieważ chcę sprawdzić czy zmieści się w A2.

Edytowane przez krzysiu14

Wszystko zależy od konkretnego rocznika, rodzaju silnika, rynku na który był wypuszczany itd.

Mój był sprowadzany i w dokumentach miał uwaga... 33 kW, czyli jakieś 45KM. Ale to ściema bo brałem jak chciałem wszystkie gs500 które miały ~48KM w papierach.

Swoją drogą szkoda, że go sprzedałem pod koniec sezonu bo teraz kiedy wprowadzili nowe prawko mógłbym większą kasę zgarnąć za moto które ma ~60KM a w papierach jest na A2 :)

Ja mam 650 na A2:)

Wysłane ze Srapatalka

@Scisek

ach ta polska ;P Piękny kraj.

Swoją droga kiedyś na allegro widziałem honde CB450 zarejestrowaną na 125 czyli A1. Można? Można. :P

Jaka znowu Polska? Przez 5 lat motocykl był grzecznie zablokowany tak jak powinien. Dopiero jak ja go kupiłem to po sezonie odblokowałem bo mocy brakowało jak jeździłem z plecakiem. Acha....taki motocykl to poprzedni właściciel z Niemiec sprowadził.

A z tym 650 na A2 miałbyś tak jak z 125 na 50? Że miałbyś przesrane, gdybyś miał jakiś wypadek albo by Cie sprawdzali?

Ja pi..dolę. ludzie czytajcie i myślcie. Scisek napisał, że jego B6,5 było ograniczony tak, że mieścił się w A2, on sam go takiego kupił i jeździł, ale on ma kat A, on nie pisał o swoim prawie jazdy tylko o ograniczeniu Bandyty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.