Skocz do zawartości

Irokez Na Kasku?

Leszczu
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

myślałem kiedys o irekezie na kask... no i tak przeleciałem przez allegro i znalazle niestety cena jak za taki gadged dosyc powalajaca wiec stwierdziłem ze tezeba pomysleć nad jakims home-made.... i tym o to spodsobem spotakłem u kuzyna youtuba taki o to filmik

teraz pytanie do was... co o tym myslicie? ma to jakies prawo bytu? no i co wogole myslicie o takim irokezie na kasku? fiocha? wstyd? czy moze fajne urozmaicenie? LwG :driving_moto:

Filmiku nie obejrzałem jeszcze, ale mi różne dodatki na kask w niczym nie przeszkadzają. Ani irokezy ani uszka. Jak ci pasują, to sobie rób.

Wysłane ze Srapatalka

eee słaby chyba pomysł :usmiech:, z daleka może być ok ale z bliska będzie widać klej ;(

Edytowane przez korytarz4

Napisano (edytowane)

eee słaby chyba pomysł :usmiech:, z daleka może być ok ale z bliska będzie widać klej ;(

jakos napewno udało by sie go zamaskować... Polak kreatywny jest :)

Edytowane przez Leszczu

Dla mnie porażka :dobani: ale jak kto lubi :o: .

Szkoda skorupy na taki cuda .

ż a l . p l

Odpowiem troche OT... ale moja opinia... Na kazde dodatki do kasku.. irokez, uszy, rogi (chyba, ze to impreza u Diabla ;) ) podsylam taka anegdote....

...Kiedyś zabrałem ze soba mojego dziadka do sklepu w centrum miasta , aby kupic mu nową pare butow.

Zatrzymalismy sie aby kupic sobie cos szybkiego do przekaszenia. Kiedy podchodzilem do stolika gdzie siedział dziadek, zauwazylem jak przyglada sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi wlosami.

Moj dziadek przygladal mu sie uważnie aż w koncu mlody chlopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka:

- Co k...a stary dziadu, nigdy w zyciu nie zrobiles nic zwariowanego ?

Znając mojego dziadka szybko połknalem kawalek pizzy ktory mialem w ustach aby nie zakrztusic się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmruzenia oka odpowiedzial:

- Tak...... raz się tak najebalem, że w*****ałem papugę, i wlaśnie się zastanawiam, czy nie jesteś przypadkiem moim synem...

:D dobra dobra odpuszcze sobie :D

Będąc w Anglii widziałam kilka dziwnych kasków m.in z irokezami ale były to irokezy na przyssawkach jak chcesz sobie cos taiego zapodać to lepiej kup bo szkoda kasku...Przyssawki zawsze możesz zdjąć :)

a tak nawiasem .... :P

http://www.ebay.co.uk/itm/Hairy-Rs-Motorcycle-HELMET-HAIR-Blonde-Pigtail-Ponytail-/390473373252?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item5aea06d644

http://www.ebay.co.uk/itm/MOTRAX-LOFTOP-STICK-ON-DEVIL-HORN-TAIL-MOTORCYCLE-HELMET-MOTORBIKE-SCOOTER-LID-/121070290138?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1c305a04da

z tego co pamiętam, to Aeternus ma/miał irokeza na kasku

jak Ci się podoba.. tylko żeby kasku nie zniszczyć :) może lepiej kupić na jakąś przyssawkę

Stary... nie bierz tego do siebie... IDŹ POD PRĄD! :)

Ja bym sobie takie zrobił :)

Dajesz, nie oglądaj się na innych! :rock:

QQ Ty sobie zrób z czegoś takiego

55.jpg

btw....niezła wiocha :P

na jakieś zloty/imprezy to może i to to moze być ok

ale na co dzienną jazdę to zdu...y pomysł

Właśnie, że zajebisty pomysł. Wyróżniać się z tłumu w szarej codzienności. Po to dosiadamy Bandziory, a nie Zippy.

Grunt to staranne wykonanie ;-) LwG

Dla jednych wiochą jest taki irokez,dla innych motocykle z kuframi,a dla jeszcze innych orginalne tlumiki, pług w bandicie czy kask z trupią czaszką. Nie przejmuj się opiniami jeśli tobie się to podoba.

Wysłane ze Srapatalka

myślałem kiedys o irekezie na kask... no i tak przeleciałem przez allegro i znalazle niestety cena jak za taki gadged dosyc powalajaca wiec stwierdziłem ze tezeba pomysleć nad jakims home-made.... i tym o to spodsobem spotakłem u kuzyna youtuba taki o to filmik

teraz pytanie do was... co o tym myslicie? ma to jakies prawo bytu? no i co wogole myslicie o takim irokezie na kasku? fiocha? wstyd? czy moze fajne urozmaicenie? LwG :driving_moto:

Jeśli już koniecznie musisz mieć to wydaj te kilka PLN i nie rób niepotrzebnej wiochy, jesteś z PBC a nie skuterekstrim :P

Co do samej idei irokeza- moim zdaniem pełen pedał z pełną buzią, wiocha 1000% - ale co kto lubi. Aha- żeby nie było, nie mam tak ogólnie z ozdobami kasku, uszy czy coś jeszcze spoko, ten irokez tylko mierzi.

moim zdaniem irokez jest całkiem spoko do crossa, albo stundowania. Jak świrusy świrują na moto to jeszcze to przejdzie, ale nie na drodze przy Bandycie....

Jak Ci się podoba, to pewnie, że rób. Tylko weź włosie jakieś sensowniejsze a nie jak z miotły. I zdecydowanie nie polecam kleju na gorąco, pojeździsz w słoneczne ciepłe dni, to Ci to wszystko spłynie.

Jak już ktoś wspominał - Aeternus takie ma

gallery_120_410_72647.jpg

Jak Ci się podoba, to pewnie, że rób. Tylko weź włosie jakieś sensowniejsze a nie jak z miotły. I zdecydowanie nie polecam kleju na gorąco, pojeździsz w słoneczne ciepłe dni, to Ci to wszystko spłynie.

Jak już ktoś wspominał - Aeternus takie ma

gallery_120_410_72647.jpg

Ale nie na bandicie :P:D

Tak czy siak jestem zdania, że lepiej kupić sprawdzone niż sztukować samemu, choćby z tego względu, że kask nie kosztuje 5 PLN i klejenie na stałe to słaby pomysł.

a ja wole irokeza niż jakieś uszy..

i jak dla mnie to motÓr ze zdjecia z Aeternusem jest podobny do bandita, wiec w czym problem?:P jak sie komus podoba irokez, to niech robi.. :)