Skocz do zawartości

V Ogólnopolska Wystawa Motocykli I Skuterów

Gość spips
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Był ktoś? Jak Wrażenia?

Według mnie szału nie było. Nie było takich producentów jak np. Kawasaki, za to sporo chińszczyzny i innych różnych "pierdół". Ogólnie mało sztuk motocykli każdej z wystawianych marek, chociaż np. BMW zaprezentowało sporo modeli. Wiem, że jest to wystawa a nie targi ale niech mi ktoś powie jaki sens ma np. stoisko na którym dwie panie prezentowały w gablocie 5 rodzajów olejów jednej ze znanych marek bez możliwości ich zakupu? Gdyby chociaż te panie były ubrane w konkretne odzienie to może i miałoby to sens a tak to nie wiem. A jeśli chodzi o skąpo ubrane panie to dobrym podsumowaniem może być zasłyszane przeze mnie zdanie wypowiedziane przez jednego z obecnych tam oglądających: "jaki kryzys, takie hostessy". Za rok na pewno nie pojadę ale pomimo to i tak nie żałuje, ogromne wrażenie zrobiła na mnie jedna z maszyn a mianowicie beemka R1200R- wykonanie, wygląd, pozycja za sterami - masakra! Rany Julek nie skreśliłem dzisiaj kuponu lotto, a mogło być tak fajnie :usmiech:

Ja się zawiodłem - w zasadzie byłem dwa razy na tej wystawie - pierwszy i ostatni :)

Jedynum plusem było tylko to, że można było przysiąść się do większości maszyn bez koniecznośli jeżdżenia po mieście i dla osób które szukają nowej maszyny mogła to być okazja (szczególnie jeśli chodzi o chińskie produkty - tego było najwięcej).

Największą radochę i tak miały małe dzieci, dla których siadanie na moto to frajda lepsza niż karuzela.

Krzyś D.

Ja tez uwazam, ze szalu nie bylo. Natomiast nie bylbym az tak krytyczny. Dzieki obecnosci dowiedzialem sie o tym, ze junak robi chyba kazdy rodzaj motocykli, widzialem fajne koszulki. Spodobalo mi sie pare modeli (np. KTM Adventure). Kilka motocykli moglem obejrzec z bliska bez latania po kazdym zakątku Warszawy.

Ale wystawa jest tak fajna, ze czesciej niz raz na 3-4 lata nie chce byc na niej obecny. I chyba faktycznie, Motobazar jest lepiej zorganizowany jesli chodzi o warunki.

Ja się zawiodłem - w zasadzie byłem dwa razy na tej wystawie - pierwszy i ostatni :)

Jedynum plusem było tylko to, że można było przysiąść się do większości maszyn bez koniecznośli jeżdżenia po mieście i dla osób które szukają nowej maszyny mogła to być okazja (szczególnie jeśli chodzi o chińskie produkty - tego było najwięcej).

Największą radochę i tak miały małe dzieci, dla których siadanie na moto to frajda lepsza niż karuzela.

Krzyś D.

Zgodzę się w 100%. Ale np. wkurzyły mnie kartki na motocyklach Ducati na których było napisane: "proszę nie siadać". Jakoś beemki też nie należą do tanich maszyn ale u nich każdy mógł się przysiąść. Chyba się zakochałem w tej bawarskiej marce heheh.

fajne dupy na ducati, lipa bo nie było hondy, kawy i mało suzuki, moim zdaniem najgorsza wystawa do tej pory, wystawa raczej zdominowana przez ktm-a i ducati

Widac, ze ta tendencja to nie tylko problem w Polsce. Na wczorajszym spotkaniu Dortmundzkich Banditow takze krytykowano jakosc tamtejszych Targow.

W prawdzie tam nie bylem juz od poprzednich ale moge powiedziec, ze jakosc Targow Intermot w Kolonii takze za kazdym razem jest nizsza.

Tak jak koledzy juz pisali, wszedzie pelno Chinczykow z "duperelami" bez jakiejkolwiek homologacji. Az strach takie cuda kupowac, chyba ze jest sie kamikadze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.