Skocz do zawartości

Ciuchy Motocyklowe - Kto Zna Taką Firmę?

cleaner
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

We Wrocku otwarto niedawno sklep sprzedający przede wszystkim Prospeeda http://prospeed.pl/

No i pytanie czy jeździ ktoś w tym i jakie ma zdanie. Na forum szukałem i nic nie znalazłem. Ciuchy nie są drogie... Przynajmniej nie wszystkie :)

Byłem wczoraj w tym sklepie ale miałem dosłownie 5 minut i za bardzo się nie rozejrzałem - jednak wybór jest dość spory.... Jak na polskie warunki :-)

Sklep mam 700 metrów od domu :-)

Widziałem spodnie Vanucci dżinsowe - były po 530 zł a ja swoje kupiłem za 80 euro :)

jj

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Tomek

5

• cleaner

6

• Daniel

7

Jaro ja jestem na etapie kupowania skory ale na codzien nie na moto-jakkolwiek styl moto mnie pociaga ze tak powiem -a widze ze oni maja dobre ceny krotek skorzanych wiec moze kupil bym motocyklowa...mysle ze ceny zachecaja do zajrzenia tam!

No to podjeżdżaj i podejdziemy przymierzyć jakąś ramonezkę dla Ciebie :-) A przy okazji oblukamy i inne rzeczy.....

Tylko właśnie nie wiem czy to wszystko jest w miarę trwałe....

jj

ramonezki ni huja!!:D jam nie szatan aby chodzic w ramoniz:D hehe trzeba oblukac co i jak bo ja znalazlem na siebie skore ale za 600zl wiec motocyklowa za 400 to juz cos:D

Cielak, polecam skiermanę a'la sanczo-panza:

model634jtylm.JPG

do tego dorzucasz nachy:

model36142m.JPG

i na solnym wszystkie dupy Twoje :P

Styl maja trochę jak z Ghost Ridera :)

:D:D:D wyobraziłem sobie Cielaka w takich spodniach....jakby jeszcze nie ubierał koszulki i skórzaną obrożę na szyje to wszyscy faceci na solnym byliby jego..:D

• 4 weeks later...

Podbijam temat :-)

Może ktoś, coś zakupił i może się podzielić wrażeniami?

Bo zastanawiam się czy warto się w ogóle pchać w tę markę.... Tanio jest - ale czy to nie kosztem jakości...

jj

Ja tam kupiłem żonce skóre, generalnie jest zadowolona - w deszczu też już smigaliśmy i nie przemokła wieć chyba jest git.

Facet nie chce dawać rabatów ale i tak nie jest drogo.

pzdr

ja tak patrze sobei na te ciuchy i takie one ... smieszne sa .. nie wiem czemu - moze to Ci modele.

jedynie te butki mi wpadly w oko -

Red%20Coyote%20Racing%20Black%20Boots%201.jpg

- takapodrooba SIDI - ale moglbym zaryzykowac 1/2 ceny

pozdro

Daniel

Napisano (edytowane)

To Ci modele trochę słabo to prezentują.... Wszystko na nich wygląda tak samo

No i rozmiarowo też słabo dobrane na te modele - ta kurtka jest moim zdaniem za duża na kolesia...

model3209black.JPG

:-) Te dziewczyny też tak beznamiętnie stoją....

Ciuchy widziałem - tak na oko wydają się OK - nic się nie pruje, wszystko równo uszyte...

Tylko boję się, że po miesiącu i np deszczu coś się może rozsypać.... :-/

jj

Ta kurtka wygląda nieźle - ale te wielkie napisy z tyłu to mogli sobie darować....

model3272.JPG

model3272tyl.JPG

Edytowane przez cleaner

jutro ma nie padac, wiec podsmerfuje do nich oblukac to & owo.

jak butki beda fajnie lezaly to kupie.

pozdro

Daniel

ps. ciuchy Ci sie nie rozsypia jak piszesz po miesiacu - taniosc ich nie generuje sie tanszym procesem "laczenia" a jakoscia materialow uzytych do ich "budowy" - czyli szybciej beda sie starzec - mechacic itd. material bedzie mniej komfortowy - sztywniejszy. konczac na aspektach wizualno - designerskich....

Edytowane przez Daniel

ja tez bym moze i podjechal ale nie mam halucow w bajku obecnie:D ale ja skórki bym pomierzyl - i nie ramonezky;P

No znam właścicieli tego przybytku i to dość długo.Nawet kiedyś zapodawałem temat na forum że mogą być rabaty itp.Ale była cisza więc temat odpuściłem.

Nawet nie wiedziałem że Wrocek obstalowali.Maja jeszcze taki mały sklepik na Modlińskiej w Jabłonnej koło Wawki.

Co chcecie wiedzieć o tych ciuszkach.Dzisiaj wracając wstąpie i zobacze kto na sklepie.Mogę się dowiedzieć to i owo.

Zapytam czy temat rabatów dla PBC aktualny.Jak coś zapodam na forum. Zawsze dobre te kilka złociszy w kieszeni.

ja tez bym moze i podjechal ale nie mam halucow w bajku obecnie:D ale ja skórki bym pomierzyl - i nie ramonezky;P

Luzik - na Muchoborze sa takie korki, ze nie trzeba hamowac - po prostu wrzucasz jeden i powoli sie toczysz ;-)

Daj znac jakby coś - przymierzysz ramonezke a ja Ci cyknę fotkę i na forum :-)

jj

Co chcecie wiedzieć o tych ciuszkach.Dzisiaj wracając wstąpie i zobacze kto na sklepie.Mogę się dowiedzieć to i owo.

Zapytam czy temat rabatów dla PBC aktualny.Jak coś zapodam na forum. Zawsze dobre te kilka złociszy w kieszeni.

się o te butki dowiedz jak mozesz.. czy zadowolona klyentela z nich jest, czy jakies zwroty, itp. itd..

a rabaciki jakby sie transferowaly na wrocek - byloby git.

pozdro

Daniel

wielce probabelne - ze jak jutro bedzie dalej tak cip..kowato za oknem - to sie bujne autem, wiec Cie moge zgarnac na miescie.

Edytowane przez Tomek

Co do butów to ja mam model turystyczny tej firmy.Sportowa za bardzo mnie cisnęły.Co do trwałości.25tyś na moto.Dwa lata non stop używane i nic się nie dzieje.Jedynie co to złamałem na pół to trzymadełko od suwaka.Mogłem wymienić jak byłem u nich ale mi to nie przeszkadza więc odpuściłem.

Reklamacje zapytam czy coś się zmieniło.Na to co do tej pory sprzedali tego sportowego modelu mieli jedną wymianę.

Ale dzisiaj się dowiem czy coś mieli więcej zwrotów i jak sprawa Wrocka wygląda.

Co do butów to ja mam model turystyczny tej firmy.Sportowa za bardzo mnie cisnęły.Co do trwałości.25tyś na moto.Dwa lata non stop używane i nic się nie dzieje.Jedynie co to złamałem na pół to trzymadełko od suwaka.Mogłem wymienić jak byłem u nich ale mi to nie przeszkadza więc odpuściłem.

Reklamacje zapytam czy coś się zmieniło.Na to co do tej pory sprzedali tego sportowego modelu mieli jedną wymianę.

Ale dzisiaj się dowiem czy coś mieli więcej zwrotów i jak sprawa Wrocka wygląda.

ee no super kolego.. bardzo mnie juz optymistycznie nastawiles do nich.. dzieki za info.

pozdro

Daniel

Niestety nie zdążyłem a Darek nie odbiera telefonu :(.Jutro rano podjadę i pogadam.

i kupilem sobie te buciory - zajebisciutko leza i sa - mowie Wam - fajnie zrobione.

zaraz wskakuje na moto zobaczyc jak sie jezdzi.

obsluga bardzo mila i konkretna, a i rabacik 10 zl dostalem :)

nawet mi przyszedl gupi pomysl, zeby kombiaka sobie kupic.. bylby na niedziele do kosciola..

pozdro

Daniel

Sorki że teraz piszę.Ale już sporo wiem.

Buty.Tak jak pisałem była jedna reklamacja -na suwak.Poprosili o zmianę suwaków i problem się rozwiązał.

Ciuszki Prosped tak samo jak buty szyte są na ich indywidualne zamówienie.Sami kontrolują każdą dostawę co by nie mieć problemów.Niedawno odesłali całą partię bo były źle zszyte.

Co do rabatów.Są bardzo elastyczni jeśli chodzi o ceny.Należy negocjować podczas zakupów a na pewno coś uda się urwać.Stałego rabatu niestety nie dadzą :(

Sklep we Wrocku i Wawie(Jabłonna) prowadzą te same osoby.Jak nie ma czegoś we Wrocku dość szybko prześlą z Wawy i odwrotnie.(Jak mają na stanie)

W sobotę oglądałem nowe modele kurtek.Właśnie rozpakowywali.I powiem że całkiem całkiem.

Obśmiewałem się z fotek jakie mają na stronie i folderku. Odpowiedź była oczywista. Jaki budrzet takie foty.Załatwili kogoś kto ma Aparat gościa to będzie to ubierał.Podali jaki gość jest.Paweł zapakował ciuszki i fru na foty.A tam okazało się że gość jest mniejszy niż miał byc.No cóż zrobili jak zrobili.Ale mają się poprawić :)

Tomku,

tylu tu przystojnych bandziorów - może pogadaj ze znajomymi i kogoś zatrudnią na sesję :-)

We wrocku mamy modele na każdy rozmiar: Cielak XXL, ja - średni rozmiar a Mały te mniejsze ;-)

Jakbym zobaczył na stronie zdjęcie Cielaka w ramonezce - padłbym ze śmiechu :D

jj

PS

I wielkie dzięki za info - chyba jednak będę poważniej rozpatrywał zakupy u nich.

We wrocku mamy modele na każdy rozmiar: Cielak XXL, ja - średni rozmiar a Mały te mniejsze ;-)

ja moge "sprzedac" swoje nogi :)

To powiem że już wstępnie na ten temat rozmawiałem z Darkiem i Sławkiem :)

Wszystko jest do dogadania.Mała sesja za stały rabacik Czy jakieś ewentualnie sponsorowanie nagród na nasze imprezki :)

To nie jest łatwy temat i potrzeba czasu na negocjacje a głowa już nie ta :)

ja chetnie ale nie na ramoneze:D:D:D