Skocz do zawartości

Serwis Michał Szrama

Gość wrona56
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Może macie doświadczenia z serwisowania motocykli u Michała Szramy z Warszawy , ceny , terminowość no i najważniejsza jakość???

Nie znam w/w warsztatu ale się zastanawiam co chcesz robić u niego. Masz wodniaka 09 i jesteś z zawodu mechanikiem.Napęd i inne pierdoły to chyba sam sobie zrobisz. A jak chcesz coś poważniejszego to nie lepiej dać na serwis z powszechnie znaną reputacją? Może ASO, jak jest dobre (bo czasem nie jest) i zabrać fakturę i w koszty wrzucić?

jaki zbieg okoliczności u mnie w mieście też jest mechanik Michał Szrama

coś czytałem o Nim , wiem że pracował z Badziakiem , Kędziorem , więc znanymi ale to nie potwierdza jego umiejętności , chciałem zasięgnąć opinii. Odnośnie napraw to wszystkie robię w serwisach do tej pory autoryzowanych , ze względu na ceny chciałbym naprawiać trochę taniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.