Skocz do zawartości

Rymul - Szukam Motocykla - Proszę O Pomoc W Ocenie

Gość Rymul
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Reasumując w 10 lat zrobiłeś 80000km, czyli 8000 na sezon - to gratuluję, o jakieś 2kkm więcej niż my tutaj na forum. Jeżeli dobrze pamiętam była kiedyś ankieta i niewiele osób przekroczyło 6k.

umowmy się, jesli ktos nie ma w głowie to i nawet na tzr 50 moze sie zabić, czy na simsonie. ciekawi mnie ile zrobiłeś km na moto i czy wgl kiedys jezdziles gs500 - skoro już wiesz, że jego silnik nie pasuje do twojego stylu jazdy. wydaje mi się ze za duzo filozofujesz. uwazam, ze nie ma sensu kupowac mniejszej pojemnosci niz 600, kazdy taki sprzet jest wysluzony, kazdy patrzy tylko kupic taki, zeby jezdził, nauczyc sie w miare jezdzic i sprzedac dalej. Kupisz za 3-4 tys, wlozysz kolejne 2 i sprzedasz za 4 miesiace.. swietny plan.

ciekawi mnie ile zrobiłeś km na moto i czy wgl kiedys jezdziles gs500

Kkolega to napisał wczesniej.. Ja mu odp ile zrobiłem km mniejszym poj:)

Pain - Kolega nie miał czasu. Nie mam po co milczeć :) Jakbym klamał to bym usunoł pj:)

• Downvote 1

Reasumując w 10 lat zrobiłeś 80000km, czyli 8000 na sezon - to gratuluję, o jakieś 2kkm więcej niż my tutaj na forum. Jeżeli dobrze pamiętam była kiedyś ankieta i niewiele osób przekroczyło 6k.

okolo 80 max 90:) wiec moglo byc 75 nie mam liczniika:) Nie mój problem nie chcesz nie wierz

Ja obserwuję temat twój od samego początku, przeczytałem też link co @Krzysztof zapodał i uważam akurat że ty nawijasz prawdę.

Niestety panowie jedni rodzice pozwalaja na większy motocykl inni nie, moja mama np. po wypadku 2000roku (można przeczytać w przywitalni) nie chciała słyszeć o żadnym motocyklu 10 lat wałkowałem temat aby ją przygotowac na nadejście najgorszego :D ale nie robimy Offa !. Moim zdaniem Matczyne serce i Ojca wiele daje do myślenia sa inne czasy Telewizja Internet :)

Po co mam w knedla robić ludzi:/ alee spoko moto w****ałem 4 razy raz w szpitalu leżałem

JASTRZABTS - Głównie chodzi o nią, dzięki

Edytowane przez Rymul

ja tutaj wykazałem swoją osobistą opinię tylko moja :D ale link zapodany przez @Krzysztof jest bardzo ciekawy polecam przeczytać skoro jestes na forum

ja tutaj wykazałem swoją osobistą opinię tylko moja :D ale link zapodany przez @Krzysztof jest bardzo ciekawy polecam przeczytać skoro jestes na forum

Przeczytam.. Wole 1 szczerą opinie niż ... :)

Ciekawy temat:) Nie uważam się za jakiegoś "Boga" jak ten kooleś :) Wyjebie to się nauczy:)

Edytowane przez Rymul

Rymul, w tym wątku ze 3 razy scaliłem Ci takie serie po 3 do 4 wpisów. Proponuję byś nie nabijał postów i edytował swoje wpisy zamiast wbijać kolejne. Jest ryzyko, że z takich serii zaczną znikać te kolejne, a tego byśmy nie chcieli.

Rymul jesli o mnie chodzi to nie znaczy ze nie wierze ci w te 80-90 czy 75 tys km. Tylko ze do tego zeby to nawinac trzeba czasu , pieniedzy i k**wa motocykla a ty ani nie powiedziales co to za moto bylo ani gdzie nim byles , bo sory nie da rady nawinac przez sezon 10tys km krecac sie po Tarnowie ani po polnych drogach . Sam w pierwszym sezonie jak kupilem pierwszy motocykl xj600 to prawie taka jak gs500 tylko 100 wiecej zrobilem nim 20 000 ale bylem dwa razy w niemczech i raz we francji plus cale poludnioe wybrzeze anglii zorbilem . do pracy ze codziennie jezdzilem nie wspomne. Aha i ja pracuje wiec kasiore na paliwo , zarcie w trasie noclegi i naprawy ( serwisy ) mialem.

Wiec teraz slucham, Twojej opowiesci tylko nie krec ,

U understand me mate :) ale mnie już się z nim nie chce gadać

Rymul jesli o mnie chodzi to nie znaczy ze nie wierze ci w te 80-90 czy 75 tys km. Tylko ze do tego zeby to nawinac trzeba czasu , pieniedzy i k**wa motocykla a ty ani nie powiedziales co to za moto bylo ani gdzie nim byles , bo sory nie da rady nawinac przez sezon 10tys km krecac sie po Tarnowie ani po polnych drogach . Sam w pierwszym sezonie jak kupilem pierwszy motocykl xj600 to prawie taka jak gs500 tylko 100 wiecej zrobilem nim 20 000 ale bylem dwa razy w niemczech i raz we francji plus cale poludnioe wybrzeze anglii zorbilem . do pracy ze codziennie jezdzilem nie wspomne. Aha i ja pracuje wiec kasiore na paliwo , zarcie w trasie noclegi i naprawy ( serwisy ) mialem.

Wiec teraz slucham, Twojej opowiesci tylko nie krec ,

Uff masakra, Przeczytałem to co Krzysztof zapodał tak więc. W tamtym sezonie zrobiłem 12 tyś, jeżdźiłłem też w zimie jak asfalt był ok ( Ale to spontany ) Skąd kasa na bene? starzy plus swoja kasa. 8l na 400 km okoolo:) mam zapodać czym jeżdźiłem w ciagu ostatnich lat? To ja wprowadziłem w błąd was 400 cmm to bd 1 poważne moto.. moje. wcześniej 125 > 80 > 50 Przejażdżki 400 i 600 czyli to niczym się ma do jazdy

Policz dojazd do sql. Ja ma do trn 15- 20 km

Policz waki

1 tyg sql - 150- 200km

1 msc - 900- 1200 km

Edytowane przez Rymul

Mimo iż bliżej mi wiekowo do Ciebie to podzielam zdanie starszych kolegów.

Czytam ten wątek i wciąż nie wiem jak Ty liczysz - skuterki ok - karta motorowerowa 13 lat, "staż" -> 5lat -> 5 x 1000/mc x 8mc = 40 000km

Więc 40 tysiaków teoretycznie zrobiłes w koło komina. Ja akurat miałem gs500 i wcale nie był za słaby (jak na pierwszy motocykl), a wcześniej też śmigałem simsonem e51 - mimo to nigdy nie zastanawiałem się ile nakręciłem, bo były to max wycieczki w promieniu 10-20km... Potem miałem skuter keewaya focusa - na liczniku niby widnieje 6000km - ale usiadłem na Suzuki i k**wa nie potrafiłem jeździć, a przeciwskęt to Jacek Gmoch mi musiał obrysowywać, żebym zaczaił o co chodzi. Także proponowałbym Ci przestać koncentrować się na przebiegu jaki osiągnąłeś, bo może Ci nic nie wnosić do jazdy motocyklem. Chociaż mogę się mylić.

Btw. Nie "Starzy" tylko rodzice lub Mama i Tata - widać, że niewdzięczny darmozjad jesteś... A swoja kasa skąd - na budowie zapierdalasz? Czy liczysz pieniądze, które dostaniesz od dziadków/ciotek/wujków jako swoje...

Dorośnij...

• Upvote 2

Mimo, iż wiekowo mi najbliżej do Ciebie, to i tak takie piedrolenie.

Sam TZR 50 zrobiłem 12k km w dwa sezony, ok - ale jedyne, co tam wymieniłem to tylna opona. Młody i głupi byłem, na powyciąganym łańcuchu jeździłem, olej dolewałem.

jeżeli rodzicie boją się o Ciebie, to i pod prysznicem możesz sobie krzywdę zrobić.

Moje zdanie jest takie, że skoro masz takie doświadczenie, o jakim piszesz to bez problemu bandit 600 Ci większej niespodzianki nie zrobi. Co prawda mam porównanie kiepskie, bo tyle co 250 nauki jazdy jeździłem, pardziesiąt km 125 40konną zrobiłem i nalatałem się piździkiem to i tak wiem, że musiałbyś mieć 8 lat, żeby zacząć kręcić konkretne przebiegi.

Trochę kręcisz, trochę mięcisz.

Opcje są dwie: albo kupujesz to, co mama Ci każe kupić, bo za jej siano, albo kupujesz to, co naprawdę chcesz, idziesz do pracy i dorzucasz sobie, odmawiasz imprez, i tak dalej, co ja Ci będę prawił.

Motocykl kupujesz dlatego, że masz kasę od rodziców a nie dlatego, że mama się boi. Niby patrzysz na mamę co powie, a nazywasz ją starą... Człowieku, gdzie tu logika?

Chcesz na siłę kupić 400 bandziora (co widać w pierwszej stronie) i żeby matka ładowała siano w opony, napęd i inne gówna, bo to widać. :) Nie chciałem tego pisać na początku, ale cóż.

jakby to było Twoje siano, które sam zarobiłeś to nie patrzyłbyś w ten sposób, że aaaa, ch... z oponami kupie,a co tam, wydam 2k, żeby na koniec sezonu nowy właściciel się cieszył.

Generalnie staram się sam w tym wieku dojść do czegoś, na razie doszedłem do motocykla i ubioru i cieszę się jak dzieciak (fakt, jestem nim, cóż) ale Twoje gadanie przyprawia mnie o dreszcze, po niektórych Twoich wypowiedziach wyobrażam sobie Ciebie jako bananowca, kierującego nowy, damski samochód z salonu Twojej mamy. Przykre to, ale cóż.

Pozostaje mi życzyć Ci udanego sprzętu, i żebyś w końcu docenił to, co masz, spróbował coś samemu, bo pustą gadaniną to raczej sobie tylko zaszkodzisz na przyszłość, bajek jadł nie będziesz. Pozdrówko i do zobaczenia w trasie. :)

Przeczytałem wątek. To już dowodzi, że tutaj się jakaś zadyma szykuje :D dobra przesadziłem...

Staż 80 000km na jednośladzie w wieku 18lat? Hmmm... Ok to policzmy to tak jeździ się średnio 8 miesięcy w roku, powiedzmy, że zacząłeś w wieku 12lat.

To daje 6 lat stażu. Miałeś na jazdę 30*8*6=1440 dni. Zrobiłeś 80 000km. Prosty rachunek 80000/1440 = ~55km dziennie.

Świątek, piątek niedziela święta, pada nie pada musiałbyś dzień w dzień robic 55km :D Sporo, bo zakładam, że na takim skuterze średnio da się zrobić weekendowo 2000km jakimś krótkim wypadzikiem jak ma to miejsce na choćby GS500 ;)

Ode mnie dostałeś już przydomek :D Globtroter!

w tym dziale to by się ktoś dobry z matmy przydał ;d jakieś prawdopodobieństwa poprzeliczyłał czy coś :D

Edytowane przez kaniu

Tatoo był prowokacją

Jasne k**wa, teraz był prowokacją :D I dlatego ciskałeś się w komentarzach. Tyle w temacie ;D

Mimo, iż wiekowo mi najbliżej do Ciebie, to i tak takie piedrolenie.

Moje zdanie jest takie, że skoro masz takie doświadczenie, o jakim piszesz to bez problemu bandit 600 Ci większej niespodzianki nie zrobi.

To nie Ty roważałeś 1200 jeszcze niedawno? Kolega wcześniej napisał- jazda na skuterku knedla ma do jazdy na moto, ja latając na B6 siadłem na skuter i mało się nie zabiłem, dreadfull machine. Technika inna, inna jazda, inny skill trzeba mieć wiec moze niech kupi co tam na co się czuje czy co mu mama pozwoli.

• Upvote 1

Matt

napisałem około co świadczy że nie miałem ochoty liczyć i nie przykładałem wagi do tego. Żebyś wiedział że w waki zapierdalam. Haha.. Powyżej jest opisane dlaczego napisałem ile km robię. Czym mam się chwalić zrobionymi km? Ja knedlole nie potrzebnie wgl coś piszę.. Ja potrzebuje pomocy i radzę się wam bo chyba uważam że jesteście bardziej doświadczeni. Czy ja pisze aaa k**wa Robię tyle km wsiadam na R6.. Czy ja się chwale że mam zajebistą technikę , lepszą od was? nie...:/ Ale widzę niektórzy chyba coś wmawiają sobie i mi:) Jeździłeś gs 500 i szacun Wagowo podobne moto (b4 zxr,cb1), mi nie odpowiada to moto gdybyś mnie znał to byś wiedział.Zapewne też w 1 tygodnie mając duży (b4,zxr) moto będę robił kwadratowe zakręty lub nie:)

Dario

Aa ja lubię jak ktoś mówi co myśli... Ii też miałem moto (Nie pierwsze) za swoje kupione:) We waki też pracuje tak jak ty ii Napisałem "Starzy" nie z braku szacunku.. Bo na żywo tak nie mówię aa rzadko piszę ale mniejsza z tym, masz rację nie powinno się tak mówić. Aa teraz przedstawię ci moją sytuację; Moto chciałem kupić teraz bo mnie ch*** szczela..Nie mogę czekać.. mam swoją kasę (skąd pisałem już) ii tez potrzebuję pożyczki rodziców którą potem oddam. Chu** mnie szczela jak kumplowi stary kupuje moto za 8-9 tys aa innemu bmw za... ;o Nie z zazdrości tylko z jaką łatwością mają coś co ja muszę zapierdalać. Tata powiedział tak "Motor muszę ja zakceptowac " Heh chore ale prawdziwe. Nie patrzyłem na to a "ch** kupię opony itd bo mam jedyny plus z tego wszystkiego (praca za granicą) Więc mam szacunek do kasy i rodziców. Dzięki za opinię miłego latania

Oktanski - zadyma spoko:) Nooo problem:) A teraz patrz:

Wiek < 16

- Również dojazdy do sql

- Jeździłem bez karty motorowej

- Chorwacja chyba 1,5 tyś (skuter)

- w wieku 13 lat karta motorowa ( przed kartą jazda na 3moto plus 2 starego (w tym 125) )

Wiek od 16 do teraz:

1200km X 8 mieś = 9600

3lata szkoły= 8x3= 24x1200 = 28800km

Policz waki:) dajmy na to 4 razy do trn (do Laski) 4x20 = 80km Sam dojazd do laski plus wypady z nią.

Ostatnio testowałem tatowy moto w ciągu 4 dni zrobione około 1 tyś km

Gdzie jeżdżę? Kocham zakręty dlatego mam swoje trasy i czasem potrafię 10 razy jech ać tam i spowrotem :) bo Bozia dała piękne zakręty:) Kojarzysz mulholland ?? Ciekawe miejsce , ludzie jeżdżą parę razy na dzień w kółko, Rozumiesz? :) Lubię opóźniać dohamowania i składać się nawet skuterem. Nie znasz mnie więc daruj sobie z przydomkiem, bo też cię mogę ocenić po 1 zdj Pozdrawiam

Magpie - Widziałem również twoje komenty,( nie tylko do zdj) przypominasz mi kogoś.. tyle że ta osoba się nauczyła czegoś jak dostała wpier**ol, bez obrazy nawet cie nie znam:) Nie wiem jaki fighter jesteś itd , podobno Polacy dużo gadają taką opinię mamy:) Ale jak wyper**olisz moto czego ci nie życzę to nie dziw się potem żę trafią się tacy co będą się śmiać, obgadywać i knedlolić bez wszelakiego seensu jaki 'debil' Aaa czemu ? bo tacy są Polacy. Prędzej będą się naśmiewać niż zobaczą własne błędy. Tatuaż kumpla.. Broniłem bo każdy ma praawo do własnej opini i dziarania .. Robienia co się chce. I niektóre komenty były nadomiar żałosne. Może masz nadwagę albo coś :) (nie znam cię) Iii na basenie Laski koment 'łoo k**wa' Fajnie? :) Myślisz że mnie obraźisz? Tyle że mam na to w****ane:) aa teraz ciśnij bo widzę że to tylko umiesz.

Ciekawe co bybbyło jakbym napisał jestem gejem itd Jakie wasze komenty:) 'pociski' Hmm i zaraz będzie że nim jestem bo nie 1 raz coś ktoś wmawia mi coś.

Co do tatoo : mało os potrafiło napisać 'nie podoba mi się, ja bym nie zrobił' Po raz kolejny obraz Polaczków... Żeby pocisnąć , jak szukacie, albo musicie mieć klauna too sory pomyłka:) Aa jak nie pasuję to usunę konto.. Ii zaraz bd że zrobiłem jak tamten koleś co zwiał 'Kolega już się nie odezwie'

Nie obchodzi mnie krytyka typu 'kur** bierz 600 masz doświadczenie jak piszesz kozak' Pisać każdy może.. kupuję 400 mój wybór moja kasa. I wolę komenty na temat tego co dodam. Typu leżał albo coś. Widocznie nie jestem gówniarzem ii mam szacunek do waszej opinii. Niektórzy jakby mieli ciężkie dzieciństwoo:) Też miałem rozumiem was , odreagować trzeba^^ Pozdro

Liczne na kolejną serie pocisków:) za jakiego sk**wiela się biorę :) Hmm tak pozatym mam szacunek do moto i ludzi:) w tą zimę szlif na śniegu przy 50km//h

Kocham moto , kocham zapach beny itd Woolałbym śmierć na nim niż umrzeć ze starości.. Ceene opinie biorę do siebie. Pozddro

Edytowane przez Rymul
  • Downvote 4

Rymul. Ja w Twoim wieku zasuwalem w przetworni owoców i warzyw na 3 zmiany żeby kupić sobie wymarzoną etke 250. Skończ knedlolic, docen to co masz, idź sobie pisać na ściągacz.pl i nie wk**wiaj ludzi bo przestales juz być śmieszny.

Tap tap

• Upvote 2

Rymul Rymul... Ja Ci powiem tak. Chciałeś porad to je otrzymałeś :) Moim zdaniem jeden fakt jest po Twojej stronie ty zaznaczyłeś odrazu, że chcesz 400 a nie 600 czy tam R1 or R6. Temat posta brzmi: Proszę o ocenę motocykla a nie proszę o dobór pojemności;) Nie zapominaj, że na tym forum są ludzie którzy przeżyli o nie jedną przygodę więcej niż ty dlatego też sądzę, że bicie tutaj piany nie poprawi tej dyskusji. To czy chcesz mieć wydziarany rzymski kask czy też logo Suzuki to także Twój wybór ale forumowicze jak zauważyłeś mówią i piszą jak jeden brat, że na szacunek to trzeba zapracować a nie sobie dopisać.. Moim skromnym zdaniem z wyborem pojemności postępujesz prawidłowo gdyż z Twoich postów wynika, że dobry narwaniec jesteś a jeździć GSF400 a GSF600 to znaczna różnica mimo, że można sobie zrobić krzywdę i pod prysznicem jak ktoś to wcześniej ładnie napisał. Sam "latałem" na nie jednym bajku ale jazda Bandytem to nie przelewki (mam tu na myśli nie jazdę na wprost a Twoje składanie się w zakręty). Reasumując to wszystko proponuję odejść od tematu ile km przyjechałeś i jak je zrobiłeś bo Ci powiem, że moja matula ma prawko od 20 lat a za miasto sama boi się wyjechac :P dlatego też jeżeli już masz świadomość, że musisz szukać nie zajechanej 400 skupmy się na niej a nie na całej otoczce która tu niepotrzebnie albo potrzebnie powstała. Powodzenia !

Wiek < 16

- Również dojazdy do sql

- Jeździłem bez karty motorowej

- Chorwacja chyba 1,5 tyś (skuter)

- w wieku 13 lat karta motorowa ( przed kartą jazda na 3moto plus 2 starego (w tym 125) )

No koleś, to masz fantazję. Po czymś takim to by ciebie w Świecie Motocykli i Teleexspresie opisywali :adios: A rodzice się nie bali ????????

Masakra. Dorabiasz teorie, pieprzysz, fantazjujesz. Ja mam prawie 40 lat i połowę tego przebiegu nie zrobiłem, a jeżdżę różnymi piździołkami od ponad 30 lat.

Daj spokój, zwieś łeb i nic więcej nie udowadniaj bo się pogrążasz

Edytowane przez mkoch
  • Upvote 1

No koleś, to masz fantazję. Po czymś takim to by ciebie w Świecie Motocykli i Teleexspresie opisywali :adios: A rodzice się nie bali ????????

Masakra. Dorabiasz teorie, pieprzysz, fantazjujesz. Ja mam prawie 40 lat i połowę tego przebiegu nie zrobiłem, a jeżdżę różnymi piździołkami od ponad 30 lat.

Daj spokój, zwieś łeb i nic więcej nie udowadniaj bo się pogrążasz

Jeździłem na skuterze w Chorwacji aa nie jechałem nim z Pl do Chorwacji...

Nie udowadniam nic.. Tylko nie lubię jak ktoś bez podstaw oskarża kogoś... Bo podobno kłamie i zmyślam

Ja nie zaczołem dyskusji na temat km i poj.. Potrzebowałem rady a nie krytyki czemu b4 czy zxr.

Z szacunkiem do ciebie:) nie ze względu na wiek, lecz doświadczenie z moto. Nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać.

Ps. Z rodzicami tam byłem:)

Jak się ma czas to się jeździ... dla mnie przebieg wgl się nie ma do umiejętności danego kierowcy.

krynio - Nie pisałem nigdy na Ścigacz.pl :) Czasy się zmieniły.. Życie. Nikt nie każe ci tego czytać iii napewno ja nie rozpoczołem bez sensownej dyskusji Nareczka.

misiek-mc60 - Dzięki , co do b6 jest zajebiście ciężki i nie lada gratka złożyć się :) zresztą ja sb to wyobraźić mogę tylko:)

Magpie = Masz rację nie ma sensu, dyskutować za linka podziękowałem i skomentowałem,tym bardziej ja gdybałem bo ciebie nie znam, więc nie ma sensu obrażanie, szerokości.

Matt= Mam kat A. Dzięki za uwagi pozdro.

Edytowane przez Krzysztof
Zacznij edytować posty, albo wkleję ostrzeżenie.

Magpie - Widziałem również twoje komenty,( nie tylko do zdj) przypominasz mi kogoś.. tyle że ta osoba się nauczyła czegoś jak dostała wpier**ol, bez obrazy nawet cie nie znam:) Nie wiem jaki fighter jesteś itd , podobno Polacy dużo gadają taką opinię mamy:) Ale jak wyper**olisz moto czego ci nie życzę to nie dziw się potem żę trafią się tacy co będą się śmiać, obgadywać i knedlolić bez wszelakiego seensu jaki 'debil' Aaa czemu ? bo tacy są Polacy. Prędzej będą się naśmiewać niż zobaczą własne błędy. Tatuaż kumpla.. Broniłem bo każdy ma praawo do własnej opini i dziarania .. Robienia co się chce. I niektóre komenty były nadomiar żałosne. Może masz nadwagę albo coś :) (nie znam cię) Iii na basenie Laski koment 'łoo k**wa' Fajnie? :) Myślisz że mnie obraźisz? Tyle że mam na to w****ane:) aa teraz ciśnij bo widzę że to tylko umiesz.

Ciekawe co bybbyło jakbym napisał jestem gejem itd Jakie wasze komenty:) 'pociski' Hmm i zaraz będzie że nim jestem bo nie 1 raz coś ktoś wmawia mi coś.

Co do tatoo : mało os potrafiło napisać 'nie podoba mi się, ja bym nie zrobił' Po raz kolejny obraz Polaczków... Żeby pocisnąć , jak szukacie, albo musicie mieć klauna too sory pomyłka:) Aa jak nie pasuję to usunę konto.. Ii zaraz bd że zrobiłem jak tamten koleś co zwiał 'Kolega już się nie odezwie'

Nie obchodzi mnie krytyka typu 'kur** bierz 600 masz doświadczenie jak piszesz kozak' Pisać każdy może.. kupuję 400 mój wybór moja kasa. I wolę komenty na temat tego co dodam. Typu leżał albo coś. Widocznie nie jestem gówniarzem ii mam szacunek do waszej opinii. Niektórzy jakby mieli ciężkie dzieciństwoo:) Też miałem rozumiem was , odreagować trzeba^^ Pozdro

Synkciu, na prawdę? Nie ma znaczenia czy tatuaż jest Twój czy kumpla- jest knedlowy, wrzuciłeś go tu nie wiem po co. Nie ma to jednak znaczenia, skoro każdy ma prawo do swojego zdania- to moim zdaniem jest, że jeśli wpierdalasz sobie tusz pod skórę na plus minus CAŁE ŻYCIE- powinno to mieć ręce i nogi, znaczenie większe niż p*******na koszulka z bazaru. Tekstów o wknedlolu nie będę komentować,bo najwidoczniej chodzimy w innej kategorii :D

Co do bycia gejem- nie wiem jak reszta forum się na to zapatruje- ale tego się nie wybiera, zatem nieszczególnie jest się z czego nabijać, W przeciwieństwie do kiepskiego doboru tatuażu i nie sądzę, żeby chodziło o to żeby komuś grubo pocisnąć- ale o to, że on na prawdę był beznadziejny, ale jeśli forum to knedle to już Twój dil gdzie piszesz.

W kwestii moto napisaleś wcześiej, że 400 i nic wiecej wiec dostałeś nawet ode mnie linka do 400, nie wiem po co się sadzisz.

Edytowane przez Magpie

Definitywnie kończąc temat pojemności to wydaje mi się, że Ciebie będzie obowiązywać kategoria A2, toteż b6, r6 i inne cacka przez najbliższe 2 lata nie wchodzą w grę - no chyba, że zdławionego kupisz (to i nawet gsr750). Nie zapomnij o tym przepisie żebyś nie musiał jak większość kolegów Yamahy Aerox 125cc rejestrować na 50cc, bo w razie wypadku jest wówczas nieźle przej***ne...

Tak czy siak ja się wyłączam z dyskusji. Z uwag technicznych jak już koledzy zwrócili uwagę edytuj a nie dodawaj nowego postu.

pozdro!

Synkciu, na prawdę? Nie ma znaczenia czy tatuaż jest Twój czy kumpla- jest beznadziejny, wrzuciłeś go tu nie wiem po co. Nie ma to jednak znaczenia, skoro każdy ma prawo do swojego zdania- to moim zdaniem jest, że jeśli wpierdalasz sobie tusz pod skórę na plus minus CAŁE ŻYCIE- powinno to mieć ręce i nogi, znaczenie większe niż p*******na koszulka z bazaru. Tekstów o wknedlolu nie będę komentować,bo najwidoczniej chodzimy w innej kategorii :D

Co do bycia gejem- nie wiem jak reszta forum się na to zapatruje- ale tego się nie wybiera, zatem nieszczególnie jest się z czego nabijać, W przeciwieństwie do kiepskiego doboru tatuażu i nie sądzę, żeby chodziło o to żeby komuś grubo pocisnąć- ale o to, że on na prawdę był beznadziejny, ale jeśli forum to knedle to już Twój dil gdzie piszesz.

W kwestii moto napisaleś wcześiej, że 400 i nic wiecej wiec dostałeś nawet ode mnie linka do 400, nie wiem po co się sadzisz.

Masz racje nie potrzebna dyskusja, linka skomentowałem i podziękowałem za pomoc.. Nie mam zamiaru nic udowadniać jak pisałem powyżej. Koniec spamu, szerokości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.