Skocz do zawartości

Rymul - Szukam Motocykla - Proszę O Pomoc W Ocenie

Gość Rymul
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ustalmy pewne fakty:

1. Rymul, od początku staramy Ci się pomóc, nawet temat Ci posklejałem i skomentowałem kilka linków - poświęcamy Tobie czas, więc zamiast kozaczyć, bądź wdzięczny, że ktoś Tobie poświęca czas.

2. Denerwuje mnie to, że wciąż idziesz na łatwiznę, bo:

- nie czytasz dokładnie postów - widać to po Twoich odpowiedziach na początku tematu.

- nie edytujesz postów, tylko wklejasz kolejne;

- cytujesz posty w całości i dopisujesz jedno, dwa zdania, zamiast je edytować i pozostawić to, do czego odnosisz się w odpowiedzi;

- nie używasz opcji cytuj/odpowiedz na cytowane, tylko każdemu odpowiadasz z osobna;

- nawet nicków Ci się nie chce napisać, tylko kopiujesz nazwę użytkownika, która jest linkiem do profilu;

3. Twoje wypowiedź, taka jak np ta: "Myślisz że mnie obraźisz? Tyle że mam na to w****ane:) aa teraz ciśnij bo widzę że to tylko umiesz." jest po prostu chamska i przekroczyła pewną granicę. Dlatego wklejam pierwsze ostrzeżenie.

Ustalmy pewne fakty:

1. Rymul, od początku staramy Ci się pomóc, nawet temat Ci posklejałem i skomentowałem kilka linków - poświęcamy Tobie czas, więc zamiast kozaczyć, bądź wdzięczny, że ktoś Tobie poświęca czas.

2. Denerwuje mnie to, że wciąż idziesz na łatwiznę, bo:

- nie czytasz dokładnie postów - widać to po Twoich odpowiedziach na początku tematu.

- nie edytujesz postów, tylko wklejasz kolejne;

- cytujesz posty w całości i dopisujesz jedno, dwa zdania, zamiast je edytować i pozostawić to, do czego odnosisz się w odpowiedzi;

- nie używasz opcji cytuj/odpowiedz na cytowane, tylko każdemu odpowiadasz z osobna;

- nawet nicków Ci się nie chce napisać, tylko kopiujesz nazwę użytkownika, która jest linkiem do profilu;

3. Twoje wypowiedź, taka jak np ta: "Myślisz że mnie obraźisz? Tyle że mam na to w****ane:) aa teraz ciśnij bo widzę że to tylko umiesz." jest po prostu chamska i przekroczyła pewną granicę. Dlatego wklejam pierwsze ostrzeżenie.

Podziękowałem tym którzy chcieli pomóc... Postaram się nie denerwować, za uwagi dziękuję.

Iii sory jeśli obraźiłem kogoś

Edytowane przez Rymul

To nie Ty roważałeś 1200 jeszcze niedawno? Kolega wcześniej napisał- jazda na skuterku knedla ma do jazdy na moto, ja latając na B6 siadłem na skuter i mało się nie zabiłem, dreadfull machine. Technika inna, inna jazda, inny skill trzeba mieć wiec moze niech kupi co tam na co się czuje czy co mu mama pozwoli.

rozważałem, tylko, że tu była inna opcja, zresztą chcesz do tego wracać, a ja Ci już rację przyznałem po tym, jak chyba Oktański napisał, że maszyna się inaczej zachowuje, inne zestawienie zawieszenia, nie tylko moc. : )

Tym bardziej, że tu mowa o koledze, który zrobił wuchtę kilometrów najróżniejszymi sprzętami i nic go nie może zaskoczyć.

Generalnie tak na dobry początek dnia sugeruję Ci Rymul wziąć się za szukanie motocykla, a nie za układanie bajek.

Skoro mówisz, że sam sobie musiałeś zapracować na to wszystko, to jeżeli zrobiłeś 80k km i zapracowałeś sobie na benzynę, to stary gratulacje.

Licząc, że benzyna średnio kosztuje 4 złote za litr, Ty robiąc 80k km potrzebowałbyś 2400litrów benzyny przy średnim spalaniu 3 litrów/sto kilometrów. Daje to nam 9600 złotych. Dużo więcej by wyszło, bo zapewne więcej Ci sprzęty paliły i więcej benzyna wychodziła, ale trudno, to i tak czysta fikcja, ten Twój przebieg.

Skąd na to kasę wziąłeś? No właśnie. :P Także zajmij się szukaniem motocykla, a nie wymyślaniem bajek, bo to ani nam nie zaimponuje, ani Tobie motocykla nie znajdzie.

Widzę że bardzo rozwinięty temat przez noc sie zrobił.Po przeczytaniu wszystkiego stwierdzam że szacunek do rodziców sie należy

-Mama Tata (ja do dziś do nich tak mówię)

-Sprawa km nabitych bardzo realnie to niestety nie wygląda sam @Krynio napisał jak zdobył kasę na moto :), podobnie u mnie to wyglądało zapierniczałem po szkole w polu czy w foliach u gospodarza.

Bardzo interesuje mnie skąd brałeś kasę na paliwo? ja mam 30 lat pracuję i hmm :) czasami ciężko jest pogodzić hobby z resztą wydatków, a jeśli chodzi o moja przygodę z młodości z motocyklami to miałem pełno Motorynki Romety Jawa 350 tylko to było 15lat temu gdzie litr paliwa kosztował

0,80 groszy :D i to wsumie była jazda w koło komina czy tzw dojazdy do kolegi po 5km czy 10 km.

-@Krzysztof juz któryś raz zwraca tobie uwagę odnośnie łączenia postów i nie pisania jednego pod drugim

Wygląda to tak że czytasz co chcesz! juz nie wspomnę ostatniego twojego posta

Wklejasz znów cytujesz posta i na koniec podsumowanie :D że przepraszasz Chłopie zła sie za jajeczka :) i przyjmij uwagi na klate :)

Edytowane przez JASTRZABTS

Magpie - Widziałem również twoje komenty,( nie tylko do zdj) przypominasz mi kogoś.. tyle że ta osoba się nauczyła czegoś jak dostała wpier**ol, bez obrazy nawet cie nie znam:) Nie wiem jaki fighter jesteś itd

Podjedź no do Łodzi, zobaczymy jaki z Ciebie ''fighter''. Po tym jak się tutaj odzywasz, dziwię się, że nie dostałeś bana. Dziwię się też, że w ogóle ktoś chce jeszcze z Tobą dyskutować. Zachowujesz się jak pospolity prostak. Używanie wulgaryzmów w co drugim słowie nie zrobi z Ciebie kozaka. Pozdrawiam i życzę wiele oleju w głowie.

Magpie - Widziałem również twoje komenty,( nie tylko do zdj) przypominasz mi kogoś.. tyle że ta osoba się nauczyła czegoś jak dostała wpier**ol, bez obrazy nawet cie nie znam:) Nie wiem jaki fighter jesteś itd , podobno Polacy dużo gadają taką opinię mamy:) Ale jak wyper**olisz moto czego ci nie życzę to nie dziw się potem żę trafią się tacy co będą się śmiać, obgadywać i knedlolić bez wszelakiego seensu jaki 'debil' Aaa czemu ? bo tacy są Polacy. Prędzej będą się naśmiewać niż zobaczą własne błędy. Tatuaż kumpla.. Broniłem bo każdy ma praawo do własnej opini i dziarania .. Robienia co się chce. I niektóre komenty były nadomiar żałosne. Może masz nadwagę albo coś :) (nie znam cię) Iii na basenie Laski koment 'łoo k**wa' Fajnie? :) Myślisz że mnie obraźisz? Tyle że mam na to w****ane:) aa teraz ciśnij bo widzę że to tylko umiesz.

Liczne na kolejną serie pocisków:) za jakiego sk**wiela się biorę :) Hmm tak pozatym mam szacunek do moto i ludzi:) w tą zimę szlif na śniegu przy 50km//h

Kocham moto , kocham zapach beny itd Woolałbym śmierć na nim niż umrzeć ze starości.. Ceene opinie biorę do siebie. Pozddro

Hahah... ale miałem dziś ubaw w pracy , śmiałem się do monitora przez pół godziny ..

Zrobiłeś sobie tatuaż , spoko , twój wybór , kazdy może - nie pierdziel , że to nie twój .. bo pamiętam jak dziś iż napisałeś ,

""że zrobiłeś go bo motocykle to twoje życie i nic nam do tego. ""

Strasznie mieszasz sie w swoich zeznaniach ..

a co do jechania po innych na forum..

Co Ciebie to interesuje jakim figterem jest Magpie ?

mogę zagwarantować Tobie tyle, że obkręcił byś się na pięcie i odszedł gdybyś go spotkał na ulicy i nawet byś nie burknął słowem .

miłego kupowania motocykla..

ps. Szanuj nas - my będziemy szanowali Ciebie.

To moze zorganizujemy chłopakom ustawkę proponowany termin na grilu u Qnera kisielu sie nagtuje to bedzie przynajmnniej smiesznie.

Co Ciebie to interesuje jakim figterem jest Magpie ?

mogę zagwarantować Tobie tyle, że obkręcił byś się na pięcie i odszedł gdybyś go spotkał na ulicy i nawet byś nie burknął słowem .

Proszę nie straszyć dzieci Magpajami ok? :D Ja jestem ponad to, napisałem mu tylko, że chodzimy w lekko innej kategorii ;)

To moze zorganizujemy chłopakom ustawkę proponowany termin na grilu u Qnera kisielu sie nagtuje to bedzie przynajmnniej smiesznie.

:D U Qnerka zawsze jest śmiesznie :D Kiślu nie trza :D

Popatrz na zdjęcie młodego ..

i zwizualizuj sobie Magpie..

co by było ?

fe23636d60e45cfe00b13117ddd24525.jpg

Panowie, skończcie robić off-top w tym temacie. Myślę, że sprawy zostały wytłumaczone w wystarczający sposób. Żądacie kultury? Myślę, że Magpie wam odpowiedział: "być ponad tym" co głupiego zostało napisane. Szacun dla niego za dystans.

Głupio mi, że niewiele starsi użytkownicy, ledwie raczkujący na forum gnębią świeżaków. Po prostu patolka się robi i psuje się atmosfera na forum, a nie o to w tym wszystkim chodzi. Jak nie przestaniecie, to posypią się ostrzeżenia, bo zaszło to już za daleko.

Popatrz na zdjęcie młodego .. i zwizualizuj sobie Magpie.. co by było ?

To nie ma znaczenia, chłopak przeprosił, więc daj Pan spokój, tak jak Krzysztof mówi. Życie samo weryfikuje aroganckich motocyklistów i kozaków, najważniejsze, żeby wyciągać wnioski i tyle, imho ważne, że chce 400 a nie 1200 i niech zajdzie coś dla siebie.

• Upvote 1

To nie ma znaczenia, chłopak przeprosił, więc daj Pan spokój, tak jak Krzysztof mówi. Życie samo weryfikuje aroganckich motocyklistów i kozaków, najważniejsze, żeby wyciągać wnioski i tyle, imho ważne, że chce 400 a nie 1200 i niech zajdzie coś dla siebie.

ok.

przepraszam i zapominam o dyskusji .

Jak dzieci :P

• Downvote 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.