Skocz do zawartości

Alle Zimno!1

Gość Jedrek007
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Już dwa lajki zebrał :D

No to jako Moderator znowu się popisałeś Kruku, Tak wita się nowych kolegów ? Mnie zawsze uczono że władza/zwierzchnik powinien dawać przykład a Ty dajesz kolejny raz obraz odpowiedniej osoby na odpowiednim stanowisku i świecisz nawet błyszczysz (wystarczyło lekko zwrócić uwagę a nie jechać po bandzie z minusami itp..... ( teraz czekam na bana lub coś w stylu Kruka....)

Panowie chłopak jest nowy więc pewnie się nauczy..... Świeżo kupiony sprzęt i człek się cieszy ;) - ZAPOMNIELIŚCIE JUŻ JAK TO JEST ?!

• Upvote 1

No właśnie, po co te minusy? Nie rozumiem.

• Upvote 1

Krzychu jeden pokazał a reszta poszła żeby się przypodobać pewnie (jak w polityce), Nie chce mi się szukać pierwszych wątków piszących asów więc niech sami się zastanowią... Chłopak pojechał na przegląd (pierwszy raz swoimi moto) chciał się pochwalić a "wyjadacze" pojechali po nim. Coś nie tak moim skromnym zdaniem ale cóż.... Bez komentarza większego....

p.s. niech już przyjdzie wiosna bo widzę że jak zwykle się dzieje . ;)

p.s.2 co do minusów to może niech się wypowie Wielki Mod Pan Kruk po co ?

Edytowane przez kosmal

Kosmal, odpuść sobie te złośliwości, co?

Wysłane ze Srapatalka

Tak właściwie, to i mnie samemu wstyd. Przepraszam.

Kosmal, odpuść sobie te złośliwości, co?

Wysłane ze Srapatalka

Że jakie złośliwości ?! Chłopie czytaj ze zrozumieniem .....

Co prawda to prawda przywitanie super odwalił :) Dajmy chłopakowi szanse:)

Co prawda to prawda przywitanie super odwalił :) Dajmy chłopakowi szanse:)

Mistrzu o ile pamięć mnie nie myli to sam poprawiałeś przywitanie.... to jak zalążki hipokryzji ?!

Dobra powiedziałem co miałem powiedzieć i więcej mi się nie chce prowadzić tej jałowej dyskuscji.

Gratuluje pojechania po nowym i ingerencji w jego reputację. Jak dla mnie bomba.

Mistrzu o ile pamięć mnie nie myli to sam poprawiałeś przywitanie.... to jak zalążki hipokryzji ?!

Dobra powiedziałem co miałem powiedzieć i więcej mi się nie chce prowadzić tej jałowej dyskuscji.

Gratuluje pojechania po nowym i ingerencji w jego reputację. Jak dla mnie bomba.

Akurat w tym przypadku kolego to nei wiem do czego bijesz ? Chciałem tylko zasugerować odnośnie innych przywitań a w tym temacie nie odezwałem się ani słowa.

Zima daje się odczuć a moje przywitanie było edit i w tym temacie nie powinna być o tym mowa i nie jestem żaden

MISTRZU tylko JASTRZĄB piekny ptak :vampire:

Napijmy się :drunk: w drodze Komunikacji i do zobaczenia na Zlotach :drunk:

kosmal a co Ty takimi atakami rzucasz?? chyba zły dzień był :)

fakt, że temat troche się "przeciągnął" i też nie uważam żeby minusy były konieczne, ale trochę na luz wrzucić można. Myślę że powinniśmy zwalić to na garb przedłużającej się zimy i braku motura w przypadku niektórych.

i mam nadzieję, że nowy się nie wystraszył :)

:drunk:

jaka zimna ? przecież mamy astronomiczną wiosnę ( a za godzinę kalendarzowa )

jeszcze tylko kilka dni...

Widać że temat się rozkręcił i każdemu się spodobał :D

Chciałem zwrócić uwagę, że jeśli autor skasuje posta, w którym dostał lajki, to lajki się kasują.

teraz czekam na bana lub coś w stylu Kruka

Jeszcze mnie nie rozgryzłeś Kosmal ;)

Jesli autor życzy sobie mieć temat od czapy, w którym każdy pisze głupoty to ja mu tego nie zabronię, jego sprawa.

W każdej chwili może swój temat zamknąć, jeśli nie chce mieć więcej wpisów, lub usunąć jeśli stwierdzi, że zbłądził.

Jeśli sądzi, że to świetna zabawa, to ja też się dobrze bawię.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.