Skocz do zawartości

Suzuki Shell Moto Szkoła 2013

Pigweed
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

V STROM nie Vstorm!! B)

V STROM nie Vstorm!! B)

:) Marcin też napisał Storm :)

thx

Ja nic takiego nie pisałem :)

no chyba że Vsrom :)

to w kwestii podsumowania ile ludków z PBC wybiera się jutro do Ułęża poza mną??

Jutro to ja nie a prócz nas 4 to kto jeszcze na 2.06 się wybiera?

to w kwestii podsumowania ile ludków z PBC wybiera się jutro do Ułęża poza mną??

Ja się wybieram...

4 osoby to 1/3 całości także nie będzie źle, chyba że w ułężu robią szkolenie dla więcej niż 12 osób.

no to zaliczone!!

nic nowego nie powiem ale polecam kto nie był.

niestety było ok. 40 osób w 4 grupach i nieco przerw było na słoneczku (patelni) przez to.

Mimo wszystko było git. Nie wiedziałem, że mój staruszek jeszcze jest zdolny do takich "eksperymentów", ale dzielnie dał radę!

kurde, 40 osób i 4 grupy to w sumie sporo. W zeszłym roku ograniczali do 12 osób ale to w toruniu, może w ułężu jest więcej możliwośći. Ilu było instruktorów, standardowo 2?

Odbębniłem. To był mój trzeci raz i chyba ostatni. Za pierwszym razem byłem zachwycony, za drugim rozczarowany, za trzecim (tym razem) podirytowany. Tak jak napisał Radzior: 50 osób, na 4 grupy, 1/4 toru do dyspozycji, powtarzalność ćwiczeń pozostawiała wiele do życzenia. W sumie zrobiłem 36 km, w 8 godzin szkolenia. Dwa dni wcześniej u Tomka Kulika na tym samym obiekcie w 4 godziny zrobiłem 150 km! Dziś przy najmniej opaliłem facjatę:)

Jeśli ktoś jeszcze nie był na szkoleniach to niech idzie. Będzie zachwycony. Jak już ktoś się doszkalał to może sobie darować. Ale nie przekreślam jeszcze SSMS. Zobaczymy co się dzieje na II stopniu.

No to mi gwoździa zabiliście teraz. Jak pójdą na ilość a nie jakość to trochę lipa będzie.

No to mi gwoździa zabiliście teraz. Jak pójdą na ilość a nie jakość to trochę lipa będzie.

Na II stopniu mają być większe prędkości (wg instruktora 90+), więc podejrzewam (i mam nadzieję) że będzie więcej obiektu do dyspozycji.

Myślę że ilość uczestników będzie na podobnym poziomie jak dziś:( Podobno są jeszcze jakieś miejsca na II stopień.

Wszystko zależy od sponsorów.Nie oszukujmy się-koszta placone przez uzyszkodników nie pokrywają organizacji więc będzie "ciasno".

No tak, ale jest to w sumie promowanie marki i "dbanie o klienta". Pewnie że za tą kasę to nie mają na tym zarobku ale chyba nie taka jest tego idea.

Zobaczymy już niedługo co i jak. Będzie fajnie to za rok się też pojedzie, będzie lipa to będzie się jeździć gdzie indziej - proste, także chyba zdają sobie z tego sprawę.

a to racja, ja też się opaliłem :) ale i coś polatałem, choć drugi raz na to samo bym nie pojechał, no bo po co..

OK, a kto się pisze na nowy Wrocławski termin? Oprócz Veldrina

Edytowane przez Magpie

ja........ale dla autobusów ten plac nie jest przystosowany :P

Dasz radę. Już się zapisałeś? Ja chyba dzisiaj zadzwonię. Wiking polecał, termin pasuje... Może nawet klatkę zamontuję :D Albo gmole jak z nauki jazdy

Odbębniłem. To był mój trzeci raz i chyba ostatni. Za pierwszym razem byłem zachwycony, za drugim rozczarowany, za trzecim (tym razem) podirytowany. Tak jak napisał Radzior: 50 osób, na 4 grupy, 1/4 toru do dyspozycji, powtarzalność ćwiczeń pozostawiała wiele do życzenia. W sumie zrobiłem 36 km, w 8 godzin szkolenia. Dwa dni wcześniej u Tomka Kulika na tym samym obiekcie w 4 godziny zrobiłem 150 km! Dziś przy najmniej opaliłem facjatę :)

Jeśli ktoś jeszcze nie był na szkoleniach to niech idzie. Będzie zachwycony. Jak już ktoś się doszkalał to może sobie darować. Ale nie przekreślam jeszcze SSMS. Zobaczymy co się dzieje na II stopniu.

Generalnie pobyt 3x rok po roku mija się z celem.Odbyć szkolenie 1x a potem wrócić za 4-5 sezonów i powtórzyć.Wyeliminować złe nawyki w ten sposób.Normalne jest że po czasie błedy wracają.

W sumie to nie lepiej po jednym czy dwóch razach na 1 stopniu wbijać się na 2 stopień i tam ewentualnie sobie kontynuować?

ja........ale dla autobusów ten plac nie jest przystosowany :P

Spokojnie dasz rade, w tamtym roku był gościu na hajce i nawet wygrał wyścig na najwolniejszy przejazd. Do tego w tym roku był intruderem i dał radę tylko podnozki sobie przytarl

Sent from my GT-I9300

W tamtym roku w Ułężu było nasz jak pamiętam 18 osób na I stopniu, teraz ciekawe ile będzie na II stopniu jak ok 40 to lipa bo przy 18 się też sporo czekało na powtórki ćwiczeń.... czas pokaże co i jak :)

Zdjęcia Borsk 29.04.2013 Stopień I

http://www.suzuki-mo.../2013/130429sms

Fajnie było.

Zastanawiam się nad II stopniem, ale machnąć 450km i ma być j/w to chyba poczekam na relację i śmignę sobie w przyszłym roku

Warto zwrócić uwagę na biało czarnego GSXR 1000. Edycja na 25 lecie GSXR. Wyprodukowano ich tylko 999szt.

Pikna i mocna maszyna.

Edytowane przez Neonkin

Neonkin dawaj, z bydzi polecimy razem. Ja tam drugi stopień wspominam miło, było bardziej "agresywnie" niż na pierwszym. Tylko żeby nie było za dużo ludu...

Choć zapału wiele to tyle kilosów w jeden dzień. Cały dzionek szkolenie i potem wracać. To trochę dużo. Ale korci mnie jak kurcze mać. Myślałem o kilkudniowym wypadzie z noclegami. ale na to czasu niestety nie mam bo w poniedziałek robota czeka.