Skocz do zawartości

Majki Szuka Bajka Dla Hanki

Majki
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Brak naklejek na zadupku bo w S'kach nie ma. Nie wiem czy lagi i wahacz nie powinny być w srebrnym kolorze... No i od 2009 roku powinien mieć już czarny silnik ale może w datę produkcji wpisali mu pierwszą datę rejestracji.

Edytowane przez Conorian

Na zdjęciach wydaje się być w miarę ok, na tyle na ile da się na zdjęciach zobaczyć. Sprawdź czy zamyka obrotomierz jak będziesz go oglądał. Zaniedbane maszyny mają z tym problemy.

k**wa okazało się dzisiaj że sprzedany, a jutro chciałem jechać po niego :)

blisko mnie, jak co , to podjadę na żywca oglądnąć.

My jedziemy w środe, jakbyś dał rade jutro rzucić okiem czy to nie jakiś bubel byłoby miło

http://otomoto.pl/su...s-M3549332.html

UWAGA NA TEGO HANDLARZA!!!

1. Motocykl leżał na prawo i na lewo. Tłumik uderzony od spodu, przez to prawy set pasażera wygięty. Lewa pokrywa silnika malowana (knedlowo), podrapana.

2. Między blokiem silnika a głowicą zamiast uszczelki silikon. Ciekawe po co był silnik rozbierany.

3. Zblokowany na 25KW.

4. Nie chce podpisać umowy kupna sprzedaży na siebie tylko wciska umowę wypisaną in blanco z właścicielem z Francji.

"NIC NIE USZKODZONE ANI NIE PORYSOWANE !!!

Stan niemalże salonowy !!!" <-- Chyba nikt mu jeszcze ryja nie obił za taki opis motocykla, przez telefon też wmawiał że to perełka. Ale pewnie się tego spodziewał, bo podstawił jakiegoś łebka, sam się nie pokazał.

ODRADZAM!!!

50832276.jpg

47888590.jpg

aaapwi.jpg

aaaaaaaol.jpg

aaaaaaaace.jpg

aaaaaaaaanj.jpg

aaaaarz.jpg

aaaaaavtp.jpg

Edytowane przez Majki

Niektórzy by powiedzieli, że nic dziwnego, bo za taką kasę (co prawda nie jakaś mega okazja) i do tego z Francji...

A z umową to rzeczywiście nikomu nie radzę zgadzać się na coś takiego, bo wówczas, gdybyś chciał się sądzić to nie z handlarzem tylko w tym przypadku z francuzem...

Cena jak na rok 2008 i stan motocykla to żadna okazja. Koleś po zjebie aż zmienił opis w aukcji, frajer pieprzony.

Edytowane przez Majki

Łąka k/Pszczyny ul. Wczasowa 23, tam więcej bajków stoi.

Edytowane przez Majki

haha znam ziomka co tam pracuje xD Chodził ze mną do samochodówki :D ale za bardzo nie szło mu w tej dziedzinie :P Dobrze wiedzieć że takie miny posiadają.

Ktoś odkłada na moto, nieświadomy kupuje, a po miesiącu tysiące wpisów "Bandit nie pali", "olej się wylewa litrami", "zostawia 3 ślady"!

Nie szło mu hehe dobre

Walą silikon i szpachle kilogramami :puknijsie:

Pała w łeb i ch*j w dupe! :tancz: :bije:

Edytowane przez warunek

2. Między blokiem silnika a głowicą zamiast uszczelki silikon. Ciekawe po co był silnik rozbierany.

Mogę się mylić, ale gdzieś czytałem że nowe silniki Banditów w tym miejscu są montowane na silikon.

http://otomoto.pl/su...s-M3549332.html

UWAGA NA TEGO HANDLARZA!!!

(...)

ODRADZAM!!!

Majki, przyznaj się, że nawet nie chciało Ci się tego przeczytać: http://polishbanditcrew.pl/topic/17728-zanim-napiszesz-nowy-temat-w-dziale-oceny-banditow/

Prosiłem w statusie - punkt 2.

2. Zwróć uwagę, że linki z otomoto, z allegro - są tak długo aktywne, dopóki nie wygaśnie ogłoszenie. Jeśli link będzie nieaktywny - nie pomoże to w odnalezieniu opinii o konkretnym motocyklu, który długo już "wisiał" na ogłoszeniu. Nieraz zdarza się, że oceniamy któryś raz z kolei ten sam egzemplarz, ale nie da się tego znaleźć na forum, ponieważ linki dawno wygasły.

Dlatego najlepiej jest zrobić zrzut ekranu, podwiesić na jakimś serwerze (np. Imageshack) i wkleić zdjęcia [opcja "wklej grafikę" w edytorze] oraz opis ogłoszenia do tematu.​ Nam będzie łatwiej przejrzeć ogłoszenie, nawet z urządzeń mobilnych, a pozostałym będzie łatwiej odnaleźć to, co już ocenione było.

Łąka k/Pszczyny ul. Wczasowa 23, tam więcej bajków stoi.

haha znam ziomka co tam pracuje xD Chodził ze mną do samochodówki :D ale za bardzo nie szło mu w tej dziedzinie :P Dobrze wiedzieć że takie miny posiadają.

Tomek, zrobimy mu najazd na chatę, Ty jako kolega, a ja jako były belfer i go trochę "przechrzcimy" :stupid:

Jechałem z Qnerkiem on jest moim mentorem, ja nie muszę się znać na wszystkim :P

Szukam dalej. Teraz na tapecie mam takiego: http://otomoto.pl/suzuki-gsf-bandit-s-650s-650-85km-abs-M3215056.html

Może ktoś z tych okolic byłby chętny rzucić okiem na niego coby nie robić znowu kilometrów bez sensu? :)

Mogę się mylić, ale gdzieś czytałem że nowe silniki Banditów w tym miejscu są montowane na silikon.

Ona jest w takiel powłoce gumowo-silikonowej

Majki, zerknij co napisałem :gora:

Wychodzi na totalne olanie mojego posta. Postaraj się dla nas.

Krzysiek pewnie kojarzysz gościa o ksywce Wafel ?? :D to własnie on chodził do klasy z Polokiem :) jak byśmy zrobili mu nalot byłby lekko zdziwiony naszym widokiem hahah

Majki, zerknij co napisałem :gora:

Wychodzi na totalne olanie mojego posta. Postaraj się dla nas.

Spoko, nie skumałem o co chodzi, zresztą w pracy byłem, a w pracy się pracuje a nie wrzuca zdjęcia na forum ;)

Gdyby nie kombinacje z tą umową to pewnie byśmy go kupili gdyby odpowiednio opuścił cenę, ale wk**wiające jest to że zapewniał że jest to igła, istna perełka a tu takie mankamenty.

Odradzam taki zakup motocykla bo niech coś wyjdzie po zakupie to szukaj wiatru w polu...

A co do silikonu to nie była to uszczelka silikonowa.

Edytowane przez Majki

Majki, dzięki. Teraz motocykl nie przepadnie po wygaśnięciu ogłoszenia.

Krzysiek pewnie kojarzysz gościa o ksywce Wafel ?? :D to własnie on chodził do klasy z Polokiem :) jak byśmy zrobili mu nalot byłby lekko zdziwiony naszym widokiem hahah

Czy Wafel to ten, co jeździł srebrnym Peugeotem na 19calowych felach z za wąskimi oponami?