Skocz do zawartości

Zdrowie, Przewianie Pleców

MetalBeast
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• MetalBeast

13

• RobRoy

7

• JacoMoto

4

Top Posters In This Topic

w Lublinie jest dobry "znachor" że tak wtrącę

mi jego tabletki pomogły od razu :p:

Za zdrowie tu wymienonych chorych wypiłem. Powiedzcie czy czujecie jakas poprawę? Czy magia działa?

Na wszeli wypadek wyje jedzcze jedną kopejke.

WASZE ZDROWIE TOWARZYSZE.

Za zdrowie tu wymienonych chorych wypiłem. Powiedzcie czy czujecie jakas poprawę? Czy magia działa?

Na wszeli wypadek wyje jedzcze jedną kopejke.

WASZE ZDROWIE TOWARZYSZE.

Działa, działa już mnie prawie nie boli ;)

I byle do jutra, do 19-stej :D

Wypocone za pomocą Sraptalka i wypchnięte z iPhone 4

Trzeba było jeździć z pasem nerkowym... :(

KuKu, badź uprzejmy przeczytać cały post autora tematu, zanim spróbujesz błysnąć, co? :)

Potwierdzam wypowiedzi niektórych osób- Ketonal w maści, tabletkach, syropie, czopkach, zastrzykach. Od razu poczujesz się lepiej.

Pamiętam jak mnie złapało: na jesień grałem w nogę, oczywiście zgrzałem się i dopóki byłem cieplutki wszystko było ok, dopiero jak przyszedłem do domu zaczęło mnie coś pobolewać a po kąpieli już nie mogłem sie ruszać i musiał mi ojciec pomóc dojść do łóżka.Lekarz zdiagnozował nerwoból czy zapaleniem nerwa. Nie mogłem się położyć czy normalnie siedzieć, spałem w pozycji w pół leżącej pół siedzącej przez 3 dni,po tym czasie wziąłem ketonal i było tylko lepiej - po około 6 -7 dniach byłem w pełni sił.

Wypadniecie jądra miażdżystego następuje przez dość długi nienaturalny ucisk kręgu na jego krawędzi - w szczególności występuję u osób wysokich oraz kierowców - i oczywiście ludzi otyłych. Mój tat to ma/miał szczerze to nie wiem jaki jest obecny stan gdyż groziła mu operacja na którą się bał iść i udał się w końcu do kręgarza. Ten go pomasował ponaciągał po przestawiał i kazał regularnie wykonywać grupę ćwiczeń (4 ćwiczenia 3-4 razy dziennie). Coś go jednak ostatnio pobolewa i promieniuje na nogę - myślę że nawróciły mu się objawy.

Pozdrawiam

KuKu, badź uprzejmy przeczytać cały post autora tematu, zanim spróbujesz błysnąć, co? :)

MAGI - Metal kłamie, że zawsze na moto jest zabezpieczony przed przewianiem, to raz.

A dwa - ma kiepski ten pas nerkowy.

:p:

Edytowane przez Kukuryku

MAGI - Metal kłamie, że zawsze na moto jest zabezpieczony przed przewianiem, to raz.

A dwa - ma kiepski ten pas nerkowy.

:p:

yyyy. Aha.

Franc - Dzięki! Chyba pomogło. Sam wstałem z łózka więc chyba się poprawia. Musze łazić po domu teraz trochę i będzie git.

:P

:D To były bardzo mocne czary, że aż głowa boli. :)

Cieszę się, że mogłem pomóc.

I gitara, tak widocznie miało być, mnie tam póki nic nie boli, wszystko wskazuje na to że ból przelazł na twoją głowę :D

Dzięki serdeczne za wsparcie duchowe i odczynianie czarów :D