Skocz do zawartości

Jak Przeżyć Czas Bez Motocykla? Zima Itp.?

Jocker
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Zamówiłem tego Dawce w Empiku 2 tyg temu i mieli do końca listopada załatwić a dziś SMS (Niestety Państwa zamówienie nie zostało zrealizowane z powodu braku produktu:///) trochę zły jestem ma ktoś namiar gdzie można w Warszawie dostać tę książkę.

Knigu kupiłem na allegro z księgarni internetowej z Katowic. Przyszła po 2 dniach od

zaksięgowania przelewu. Pani w Empiku powiedziała mi, że w żadnej placówce nie ma

tej książki i mi nie sprowadzi bo się nie da. Książka, jest naprawdę fajna.

Edytowane przez Tolinek

Tolinku a zapozyczylbys?:D ile to ma stron?

Pożyczę. Ma ledwo 130 stron, które wchłoniesz w 1 popołudnio-wieczór :)

Edytowane przez Tolinek

chodzilo rowniez o zeskanowanie do pdfa...moze sie tego podejme bo widze duzo chetnych...

Pozwolę sobie polecić Wam jeden uważam Dobry film

http://prawdziwa.historia.filmweb.pl/

Kiedyś obejrzałem tylko kilka minut - jakoś się nie mogłem zabrać do oglądania, ale jednak chyba warto.. fragment recenzji:

"Jeśli nie dążysz do spełnienia marzeń, jesteś jak warzywo" - mówi w filmie Monro i pokonuje trasę z Nowej Zelandii do USA, by wystartować w zawodach w Boneville."

Kiedyś obejrzałem tylko kilka minut - jakoś się nie mogłem zabrać do oglądania, ale jednak chyba warto.. fragment recenzji:

"Jeśli nie dążysz do spełnienia marzeń, jesteś jak warzywo" - mówi w filmie Monro i pokonuje trasę z Nowej Zelandii do USA, by wystartować w zawodach w Boneville."

Warto. Film jest naprawdę dobry

Zainwestuj w ciepłe profesjonalne ciuchy i jazda!..tylko gołoledż wtedy przeszkadza, a poza tym spoko.

Ja jeżdżę cały rok...mieszkam coprawda w kraju gdzie śniegu jak na lekarstwo, ale jednak mrozi czasem.

Rękawice dobre to podstawa. Można też z browarkiem w ręku odwiedzać dziorka i pogazować troszkę :rolleyes: Pozdro

Wsumie to można jeździć cały rok, wczoraj np: stoję sobie pod sklepem temperatura coś -7 a tu koleś na motongu i to nakedzie, może prędkości były typowo spacerowe ale mimio to szczęka mi opadła a ztego wszystkiego nie zauważyłem co to za moto było.

• 3 weeks later...

0:32 -juz Cie widzialem na polu :) Potem naprawde widzialem Cie na polu

0:32 -juz Cie widzialem na polu :) Potem naprawde widzialem Cie na polu

hehehhe żeby to było pole.. to pół biedy... tam było zajebiste duże drzewo i las ... więc zrobiło mi się gorąco i cieszyłem się, że udało mi się wyprowadzić.

Pozwolę sobie polecić Wam jeden uważam Dobry film

http://prawdziwa.historia.filmweb.pl/

Ja pozwolę sobie polecić Wam kolejną bardzo dobrą pozycje filmową, mnóstwo niespodziewanych przygód, zajebiste trasy, piękny krajobraz, dziwna kultura.. Krótko mówiąc TRZEBA ZOBACZYĆ a ocene już zostawiam Wam. Film składa się z 7 odcinków po niecałą godzine jeden, więc troche czasu Wam zajmie co w obecnej sytuacji zdaje się być pozytywne :) ostrzegam tylko że po obejrzeniu każdego odcinka zajawka związana z motocyklami będzie spotęgowana :P miłego oglądania :)

Widziałem obejrzałem wszystkie odcinki na Youtube polecam szczególnie etap syberyjski robi wrażenie pomijając motocykle Rosjanie robią najlepsze ciężarówki świata.

• 1 month later...

Można też kilka wieczorów spędzić przy MotoGP 08 Demo. Całkiem przyjemnie się "jeździ".

Plik jak na dzisiejsze czasy nie jest duży, waży 543 MB. Dostępny jest 1 tor - Mugello.

MotoGP 08 Demo

Dobrej zabawy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.