Skocz do zawartości

Demo Truck Tour

Gość czlowiecz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

to szkoda, a jak długo taka wycieczka trwa ponieważ jak się zapisywałem to były podawane pełne godziny np. między 10:00, a 11:00, czy śmiga się równiutką godzinę ;]

zapomij :D godzina na salonach Harleya trwa 15-25min:)

zapomij :D godzina na salonach Harleya trwa 15-25min:)

Raczej 20 - 30 minut - ale zdecydowanie to nie jest godzina :-)

jj

ostatnio dzwonilem do salonu hd i rzeczywiscie, w tym roku sa zapisy. tak jak mowiliscie, mozna sie zapisac niby tylko na 2...a probowal to ktos obejsc?

bo ja podalem pozniej swoje drugie imie, innego maila i tel. i mnie przepuscil tylko raz, czyli w sumie sie na 3 zapisalem...

radze uwazac bo system niby inteligentny jest-tylko u nas byla troche inna sytuacja- czyli ja zapisalem sie jako ja 2x na 14-15 a kumpel 2xjako on na 15-16 . dzwonilismy do salonu aby nas zamieniono-obiecano ze osoba odpowiedzialna za zapisy oddzwoni i naprostujemy-nikt nie raczył oddzwonic...wiec na pewnego pojechalismy a tam k**wa system nas calkowicie w*******lil...no i fart ze sie udalo mimo wszystko 2x2 jazdy:) teoretycznie na miejscu u nas recznie tez odbywaly sie zapisy -po za tym przy kazdej godzinie zostawalo pare wolnych maszyn!! wiec to juz kwestia ładnego usmiechania sie do zapisujacych pan - jakkolwiek we wrocku byly takie ze samo sie usmiechalo:)

ja się zapisałem na 4, jak byłem na dniach otwartych V-force w Poznaniu to pani mi powiedziała, że można na 2, ale jak chcę więcej to muszę jakąś literówkę zrobić, to zapisałem sobie na pierwsze imię 2 i na drugie 2 ;] i faktycznie wcześniej lepiej w salonie się upewnić co by się potem nie zdziwić ...

W liberatorze w Warszawie już się ktoś zapisywał?

Ja właśnie puściłem przez net'a zgłoszenie na 16tego na Nightroda i XlL200

Wrzucę i ja swój kamyk do ogródka z HD. Miałem przyjemność dosiąść jedynie Haritega. Wrażenia w porzo :). Maszyna dopracowana praktycznie w każdym calu, w końcu to HD. Z jednym małym ale..... . Kominy przeinstalowałbym ze swojej Gwiazdy :D , bo po odpaleniu HD miałem wrażenie , że mi się nie udało (zero hałasu :lol:).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.