Skocz do zawartości

Ciekawostki Wydechowe :)

BAN
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle, ze sv w tym malowaniu tez by wygladala :)

Wysyłane z mojego ST18i za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• MetalBeast

10

• krynio

7

• Magpie

9

suza piękna :)

Nie wiem czemu w tych nowszych dali jeden, ale wielkości puzonu.

Szłyszałem coś o ..... ekologii

:)

jeb.... ekologów, smierdzacy terroryści

Wysratalkowane z Xperia

niczego tak bardzo nienawidzę jak tego euro-pierdzenia o ekologii. Chodzi o kasę! Normy normy normy kasa kasa kasa. Owszem ważne jest, żebysmy nie utonęli we własnym sosie, ale to już przybrało formę maszynki do nakręcania kasy. Jak fotoradary...

więcej zdjęć tego gsxa nie ma.

wszyscy psioczą na ekologie ale jeżdżą banditami 2 generacji albo wodniakami :takaemotka:

Ja nie narzekam :D Dzieki pairowi nawet na stockowym wydechu przy redukcji potrafi strzelać jak ssman co bardzo mi się podoba :D

Wlasnie. Ja tez nie bede przytykal paira ekologia musi bc :D

Pisze z Ciapciaka wiec sory.

Ja nie narzekam :D Dzieki pairowi nawet na stockowym wydechu przy redukcji potrafi strzelać jak ssman co bardzo mi się podoba :D

Ano strzela strzela :) albo furkocze raczej. Choć na początku trochę mi to sprawiło kłopotów, bo myślałem, że ma za ubogo. Cholerna ekologia! TO przez nią :)

A GSX bardzo ładny. Tylko bym wymienił te rurki na oryginalne chromowane dwa wydechy

Edytowane przez MetalBeast

Eee... Metal... U mnie n*******la,m nic nie furkocze :D

Znalazłem jedno zdjęcie tego zaj*****ego GSX 1400 :D

JEST BOSKI :D

post-5204-0-82743000-1369315436_thumb.jpg

zajebisty

Wysratalkowane z Xperia

To jest pierwsza sprawa od dawna, gdzie WSZYSCY są zgodni - ten GSX to jest cudo, dzieło sztuki, absolut nieomalże (nie taki z % ;)).

Czy ktoś mógłby stwierdzić, że mu się nie podoba? Bo inaczej pomyślę, że wszyscy mamy tak samo zryte łby... :zdziwiony:

Aha, wypowiedź RobRoy'a nie będzie się liczyć, bo on wszystko powie, byleby było na przekór :takaemotka:

To jest pierwsza sprawa od dawna, gdzie WSZYSCY są zgodni - ten GSX to jest cudo, dzieło sztuki, absolut nieomalże (nie taki z % ;)).

Czy ktoś mógłby stwierdzić, że mu się nie podoba? Bo inaczej pomyślę, że wszyscy mamy tak samo zryte łby... :zdziwiony:

Aha, wypowiedź RobRoy'a nie będzie się liczyć, bo on wszystko powie, byleby było na przekór :takaemotka:

ja nie lubie czerwonego - nie podoba mi sie :szczy:

Ja bym tu widział piec z olejaka pomalowany tez pod kolor czerwony albo jakiś wiśniowy. Do tego dekle i pokrywę w polerkę.

Boże Suzuki, dopomóż spełnić moje marzenia.

:rock:

Edytowane przez krynio

Kryniu ale to jest olejak :)

Wysyłane z mojego ST18i za pomocą Tapatalk 2

• Upvote 1

Krynio i może jeszcze akwarium co?

Co za komercha :takaemotka:

To jest pierwsza sprawa od dawna, gdzie WSZYSCY są zgodni - ten GSX to jest cudo, dzieło sztuki, absolut nieomalże

No ja nie wiem tylko czemu już ich nie robią. Te obecne nakedy to jakaś profanacja. Takie pomieszanie plastiku i dziwnym designem. Już o tym kiedyś pisaliśmy.

Mogli by robić linie prawdziwych nakedów, bo nie każdy chce mieć cruisera, albo choppera. W sumie jak by chcieć kupić coś w stylu tego GSX, ale w salonie to chyba nie ma żadnego wyboru.

Metal- Honda CB110 Fajny olejaczek stylizowany na CB sevenfifty

No ja nie wiem tylko czemu już ich nie robią. Te obecne nakedy to jakaś profanacja. Takie pomieszanie plastiku i dziwnym designem. Już o tym kiedyś pisaliśmy.

Mogli by robić linie prawdziwych nakedów, bo nie każdy chce mieć cruisera, albo choppera. W sumie jak by chcieć kupić coś w stylu tego GSX, ale w salonie to chyba nie ma żadnego wyboru.

Suzi nie, ale nowa Honda CB 1100 i stara Yamaha XJR 1300 jednak istnieją...

Metal- Honda CB110 Fajny olejaczek stylizowany na CB sevenfifty

no akurat mi to bardziej caferacera przypomina, a chodzi mi o takie potężne nakedy jak XJR, GSX1400 itd... choć XJR chyba jeszcze robią i nic nie popsuli.\

Ale tylko czekać aż wknedlolą tam jakieś elektroniczne wyświetlacze, zawieszenia, metro-lampy i całość wykończą cukierkową oprawą ;)

Edytowane przez MetalBeast

Ale w XJR częściowo elektroniczny wyświetlacz jest od 200 któregoś roku. :) Swoją drogą XJR a GSX to jednak troszkę inne moto, XJR zestawiłbym z CB1100 właśnie- klasyczne moto, GSX z CB1300 no i CB 1300 w N to też pociąg w nce tylko, że to wodniak.

A jak chcesz zobaczyć szok kulturowy obadaj Yamahę Bolt R i jej zegary :)

A jak chcesz zobaczyć szok kulturowy obadaj Yamahę Bolt R i jej zegary :)

Ożesz!! Nie pokazuj mi takich zegarów bo moje oczy krwawią!!

Elektroniczny mały wyświetlacz jak w bandziorze II gen to jednak coś innego niż wielki ekran bez wskaźników żadnych. Chyba robimy OT, się zorientowałem , ale chętnie bym podebatował na ten temat :D

Gsx 1400 to zupełnie inna bajka , bliżej mu do b12 niż do cb1300 , plaski przebieg momentu obrotowego i sześć biegów .ale chcieli nowego to im zrobili b kinga.

Xjr 1300 od 2005 ma elektronikę w zegarach ale trudno to porównać z tym co zrobili w bandicie, tam nadal 2 zegary ze wskazówkami

a wyświetlacz ogranicza się do paska poziomu paliwa i licznika przebiegów .

Kończąc ot nawet z xjr w 2007 zdjęli jeden z kominów na rzecz ekologii.

Edytowane przez farba

Toć mówię, chodziło mi o odpowiednik w hundzie :) Czyli parowóz nadwyżką mocy, gdzie xjr i cb1300 to klasyczne do bólu nakedy z dużymi silnikami (do tego grona możnaby zaliczyć inazumę 1200 której jednak się już nie produkuje) Oczywiście CB jest zdaje się słabsza i grzeczniejsza. Jak każda honda.