Skocz do zawartości

Road Trip Usa - Wprawdzie Nie Na Moto.. Ale Chyba Wybaczycie :)

nikamo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Seev masz moje poparcie ;) Moni należy sie :)  niby zakazane jakieś tam lajkowanei ale wsumei to nasza forumowa fotorelacja :) i uzytkownika którego większość zna :)

• Upvote 1

Seev masz moje poparcie ;) Moni należy sie :)  niby zakazane jakieś tam lajkowanei ale wsumei to nasza forumowa fotorelacja :) i uzytkownika którego większość zna :)

zakaz jest na fejsz-zboka

a to travel coś tam

Napiszcie jeszcze proszę, czy sami wybraliście całą trasę, czy ktoś Wam podpowiadał, szukaiście w każdym rejonie czegoś przed wyjazdem ?

Jestem na etapie planowania czegoś takiego na luty/marzec 2015 ale chyba bardziej po wschodnich stanach

Napisano (edytowane)

Chriss, sami wybraliśmy. Tzn. wiedzieliśmy że zachodnia część Stanów. Wiktor dostał ode mnie książkę http://merlin.pl/Usa-Przewodnik-ilustrowany-Berlitz_Langenscheidt/browse/product/1,670977.html#fullinfo i poczytał ją, trochę mu się rozjaśniła trasa jaką można jechać, część atrakcji, które chcielismy zobaczyć już w planie mieliśmy, ale nigdzie nie jechaliśmy na czas, więc zawsze plany można było lekko zmienić i gdzieś zajechać, a coś sobie odpuścić. To jak masz jakieś pytania to wal, z biletami to na expedia.com sobie wyrwałam za fajną cenę, ale teraz do NY to w sumie często są fajne promocje (np na fly4free). Chętnie odpowiem na pytania jak będę znała odpowiedź :)

a wszystkich proszę o pomoc w naszej kolejnej wyprawie, może do Bangkoku! :) codziennie można głosować (Monika Zell - Roadtrip USA) -----> http://etraveler.pl/konkursy/podroz-na-medal/

Edytowane przez nikamo

Monia myślę że jakby w tym konkursie umieścić  "Weekend w Nietoperku" to wszyscy byśmy wygrali bilety do Bangkoku :D

Patrząc na zdjęcia z wyprawy tylko się marzy aby na tych drogach posmagać małego B :D 

Powodzenia z Bangkokiem ! Popieram

Głos więcej ;) Macie sporą przewagę na chwilę obecną :)

Relacja jest, co już pisałem wcześniej, rewelacyjna.

Powodzenia.

Monika, ja już byłem w USA przez 14 dni, więc mniej więcej wiem jak ogarnąć wszystko od strony formalnej i biletowej.

Pytanie jeszcze, czy noclegi były rezerwowane z wyprzedzeniem, czy wszystko spontanicznie ?

Mazi: z Nietoperkiem na pewno:P btw chciałam dziś na foruma wejść ale mi woła komp że trojan tam jest... :P

proxima95: z takimi temperaturami to byś nie chciał jeździć za dużo motÓrem :P

kooboo: no z tą przewagą to różnie, rano byliśmy na trzeciej pozycji... ale z regularnym głosowaniem może się udać :)

dzięki wszystkim!

chriss: tylko pierwszą noc w Las Vegas mieliśmy zabukowaną. resztę to albo spontanicznie, po prostu jechaliśmy, robiło się ciemno i stwierdzaliśmy, że w tej miejscowości czegoś szukamy, i było targowanie się o ceny :P albo jak w dzień wiedzieliśmy że raczej będziemy spać w danym miejscu to patrzyliśmy w necie za jakimiś zniżkami i bukowaliśmy a wieczorem przyjeżdzaliśmy. ale raczej większość na spontanie - ale staraliśmy sie nie spać w większych miastach, np przed Los Angeles i San Francisco to kimaliśmy w miejscowości niedaleko i z rana jechaliśmy na miasto :D i później w dalszą trasę

podoba mnie sie :)

Monia, wyprawa super. Nawet zagłosowałem, ale drugi raz się już nie da. 

PS: Donvictorio, jak się jeździło Mustangiem? To mnie interesuje :D

Krzysztof, da się drugi raz, powinno — ja od paru dni głosuję codziennie i to z kompa, telefonu i przez pena aero2. Jak masz Chrome to spróbuj w Firefoxie (siostra miała problemy z Chrome), albo można też spróbować "wyczyścić ciasteczka" :)

nikamo masz rację z chrome tez nie mogłem a z innej przeglądarki można 

Monia, niestety u mnie wisi wszystko na jednym adresie. 

PS: ale z telefonu sie udało. 

Monia, ten dupek z koleją Cię przeskoczył - zgłoś organizatorom. Albo niech zrobi ktoś neutralny. 

ale co zgłaszać? :) na fejsie sobie może dawać linki... ja mam w ogóle "eventa" na fejsie i mi znajomi akcję lajkującą robią... teraz kwestia tego, kto lepiej będzie głosował :D

Ten mustang to był od razu zepsuty. Nie dość , że V6 to jeszcze niewłaściwy model :D na szczęście cabrio. Mega fajny wyjazd, życze Wam jeszcze wielu takich wypadów.

Elspasoo, masz rację. Ja już tez szukam czy można znaleźć gdzieś z jakimś normalnym silnikiem. Nowy - cabrio.

Właściwy - tylko sztywny.

A moze któraś wypożyczalnia ma GT 500 ?

Edytowane przez chriss

Napisano (edytowane)

a tam gadacie, w taka pogode to fajnie jest moc sobie z otwartym dachem pojezdzic... i to uczucie gdy nocą powolutku (korki:P) jedziesz sobie w Las Vegas stripem, a tacy typowi Afroamerykanie patrzą z busa z pasa obok z aprobata i mowia, ze wymiatasz :DDDDD

a co do wypozyczalni to nie wiem, szukaj szukaj :P

edit: głosujta, bo nas cisną :(

http://etraveler.pl/konkursy/podroz-na-medal/

Edytowane przez nikamo

fajny temat, pomysł i realizacja  :usmiech:

powodzenia z Bangkokiem (macie mój głos  ^_^ )