Skocz do zawartości

Road Trip Usa - Wprawdzie Nie Na Moto.. Ale Chyba Wybaczycie :)

nikamo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne głosy poszły i jeszcze pójdą.

Jest walka!

faktycznie, z innych przeglądarek się da :)

nie zabezpieczyli się :)

Jeszcze wczoraj mogłem z innych a dziś już się nie da, ile mogłem pomóc tyle jest 

Napisano (edytowane)

hejoł, wygląda na to że koniec zadania pierwszego, o północy wyłączyli możliwość głosowania w sondzie. mamy 24%, przed nami Laos z 25%. Jednak sądzę, że powinni jeszcze zaktualizować głosy z tych paru godzin przed północą, bo jakoś tak zawsze działało, że głosy na bieżąco nie rosły. Zobaczymy więc ;) Dziś też powinno się pojawić drugie zadanie, jak już będzie to napiszę.

Jest super, dziękuję wszystkim za klikanie i wsparcie:))))))

Edytowane przez nikamo

Monia, co jest z tym glosowaniem? 

no jakies oficjalne wyniki by sie przydaly...

myślę, że dziś podsumowanie pierwszego zadania będzie - jak tylko się pojawi, to tu wstawię :)

teraz drugie głosowanie, do 17 marca, a 20 marca wyniki! przewaga jest, oby utrzymać :) no i prócz głosowania to wchodzić proszę na 30 sek. chociaż na naszą relację, bo będą punkty za wejścia na stronę... :) dziękuję!!! :)

no przewaga nadal jest :D

2 telefony + 2 laptopy

A jak nie wygracie to ban za prośbę o lajki :)

Edytowane przez remki

dla wszystkich co tak slabo glosowali chyba ;p

Moniko, Gruzja Cię wyprzedziła ... 

Od jutra musimy przywrócić poprzednio panujący trend :)

Autostopowicze też wyprzedzili, nawet prowadzą ;/ . Cza działać bardziej ludziska :)

no trzeba dać czadu! i nadrobić!:)

Mam wrażenie, że głosowanie z mojego IP zostało zablokowane. Usunięcie kukisów nic nie pomaga. Od tygodnia widzę tylko wyniki głosowania. 

ja się nie znam :( ale pytałam o to kolegi co tak bardziej w kompach siedzi to napisał:

by móc głosować "szybciej" są 2 możliwości iwyboru:
1. jeśli łączysz się z internetem za pośrednictwem ADSL - czyli poprzez modem podłączony do telefonii stacjonarnej
poprzez modem 3G/HSDPA/LTE - czyli popularnego palucha podłączanego na USB
poprzez telefon komórkowy
-> zagłosuj z każdej dostępnej przeglądarki, po czym, odłącz na chwilę modem od prądu, podłącz zpowrotem - et voila -> można głosować

2. jeśli łączysz się z internetem poprzez przewód telewizji kablowej, lub poprzez połączenie światłowodowe, lub, sieci lokalne(masz w domu kabelek który podłączasz do komputera i po prostu działa)
-> jedyne rozwiązanie to pobiegać po stacjach paliw i hot spotach, prawie każda stacja paliw udostepnia teraz internet poprzez wifi

Mam trzy różne przeglądarki na kompie więc masz o trzy głosy więcej :P !

No zobaczymy czy nam się uda, ale sporo osób się stara:)

http://etraveler.pl/konkursy/podroz-na-medal/

ps... zawsze się zastanawiałem po co mi 4 przeglądarki, ale teraz już wiem, że czasem mogą się przydać:P

Edytowane przez Scisek

ja mam 25 :P hehe

ale słuchajcie robimy mobilizację, ja zapisuję procenty kto ma kiedy... ale domyślam się, że będzie jak wczoraj... w dwie godziny napykają 10% sobie i znów będą na prowadzeniu... jak tak będzie to odpuszczamy, bo tego się nie da wygrać legalnie. i piszę do organizatorów...

edit: nie napisałam do nich, ale wszyscy uczestnicy dostali maila od organizatorow, ze obserwuja glosowanie z niepokojem i jak ich przypuszczenia sie potiwerdza to beda wykluczac z konkursow tych, ktorzy graja nie fair. takze jeszcze do niedzieli glosujemy, 3. miejsce styknie, bo jeszcze wszystko jest do wygrania :) wiec bede wdzieczna za jeszcze pare dni klikania :>

Edytowane przez nikamo

• 2 weeks later...

dzięki wszystkim za głosowanie, wyniki są na stronie... mamy czwarte miejsce, wygrała dziewczyna co w głosowaniu nawet nie była w czołówce, lol.

no ale i tak, dzięki wielkie za wsparcie :)))

Czwarte to najgorsze miejsce :P  No cóż, może następnym razem się uda Monia.

Fajne jest to, że akcja zmobilizowała pewną część forowiczów do aktywnego wspomagania członkini forum:) Ja nawet plecaczka w to wciągnąłem :D haha

Pozdrawiam 

czyli nie jedziemy? :(

Eloł,

W imieniu swoim i Niki, wielkie dzięki za wszelkie zaangażowanie.

O uczciwości i przebiegu konkursu wypowiadać się nie zamierzam, bo to nie jest wojna i nie gramy o życie. Ważniejsza dla mnie stała się tutaj Wasza inicjatywa i chęć pomocy, zupełnie bezinteresownej. Niby nic, ale chyba nie spodziewałem się takiego miłego wsparcia.

Każdemu kto oddał głos chętnie postawię piwo (ale nie wszystkim na raz :P ), o które możecie się ubiegać przy najbliższym spotkaniu.

--------------

Ktoś pytał jak się jeździło mustangiem v6.

W skrócie, zabujałem się w automacie, chyba starzeje się i chodzi o wygodę, tak samo tempomat - rewelacja. Silnik v6 na niskooktanowej benzynie szału nie robi, ale gabaryty i charakter pojazdu są zachowane. Perspektywa wyjścia z rana z motelowego pokoju i zaparkowanego nieopodal białego mustanga przyprawiała o szeroki uśmiech. Uśmiech, którego tak mi zaczęło brakować po powrocie do domu, że nie mogłem nic zaradzić jak po prostu zanabyć czegoś takiego. I tak też się stało.

Pzdr Zabijaki

Wielka szkoda,że nie wyszło.<br />A automat najlepsza rzecz na świecie ;)<br /><br />NzTT<br /><br />