Skocz do zawartości

Alarm ?

Gość Kamil
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj przypadkowo przeczytałem ze na jednym z modulów pisze AUTO SECURITY SYSTEM mickro computer remonte control ( firmy Inwells) i od tego micro computera wychodzi kilka kablki (patrz na foto) Czy da rade to jakoś obudzic do życia??? kluczyków zadnych do tego niemam...

post-225-1272570703,9981_thumb.jpg

post-225-1272570724,1556_thumb.jpg

Nie wiem czy da się ożywić ale na pewno da się wywalić i mieć więcej miejsca pod kanapą. Ja ponad rok miałem taki burdel w przewodach i tej zimy wszystko co niepotrzebne wywaliłem, porobiłem ładne złączki z termokurczami itp połatałem co trzeba i teraz wygląda jak by nigdy nic tam nie było ruszane ;) a oprócz tego moto jest "kilogram" lżejsze a i ładniej wygląda jak się zaglądnie pod kanapę. POLECAM

może jakbyś to zobaczył z drugiej strony to na obudowie byłby napisany jakiś model czy coś. Wtedy poszukasz sobie opisu tego na google i jak znajdziesz to podłączysz wszystko na nowo jak trzeba i będziesz miał alarm.

a masz do tego ustrojstwa jakiegos pilota ?

jak nie, to po co Ci alarm bez pilota ? lepiej wywal te rzezbe i znajdz cos na allegro.

jeśli nie masz pilota zawsze możesz go dokupić i zaprogramować do twojego alarmu

kupienie pilota do alarmu codo którego nie mamy pewności czy działa ? to już lepiej nowy alarm kupić.

chyba ze nie ma pewności czy działa jeśli nie jesteś pewien kup nowy bo jeśli nawet będzie działał nie wiadomo ile pochodzi i nie daj boże popsuje się gdzieś w trasie i jest założona cewka do odcięcia zapłonu to troszkę podróż może ci się przedłużyć zanim zlokalizujesz tą cewkę odepniesz ją i zmostkujesz kable

Pilota niestety niemam ;/ dzisaj zdemontowalem wszystko :rolleyes: z tą instrukcją z googli to jest cięzko własnie bo szukalem ...

post-225-1272634435,782_thumb.jpg

Pilota niestety niemam ;/ dzisaj zdemontowalem wszystko :rolleyes: z tą instrukcją z googli to jest cięzko własnie bo szukalem ...

tutaj : http://allegro.pl/it...asu_okazja.html

masz taki sam alarm jak Twoj ale za to nowy i z dwoma pilotami.. 59zl.. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.