Skocz do zawartości

Wtf Z Tą Pogodą?

mlac
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda spoko, tylko mnie akurat czasu brakuje .Nawet w niedziele musiałem do pracy lecieć i wyjazd do Leszna  przeszedł koło nosa :zniesmaczony:

Z tym sucho to bardzo różnie. Nie mówię, że leje, ale jest nonstop bardzo wilgotno. Szczególnie zdradliwie wieczorami, wygląda wszystko ok, a wszędzie się milimetr wody robi.

Z tym sucho to bardzo różnie. Nie mówię, że leje, ale jest nonstop bardzo wilgotno. Szczególnie zdradliwie wieczorami, wygląda wszystko ok, a wszędzie się milimetr wody robi.

Prawda. Trzeba uważać, bo znosi na liściach :)

Prawda. Trzeba uważać, bo znosi na liściach :)

strach nawet puszką, a co dopiero motocyklem :)

U mnie wczoraj i dziś przez cały dzień mgła. Po wczorajszej jeździe, dziś się nie zdecydowałem wyjechać na moto. 

Jak dla mnie może być zimniej, tylko by nie było tak wilgotno że asfalt cały dzień jest mokry. 

liście jak liście., trasa dom - praca jest bardzo często użytkowana przez ciężarówki wożące żwir na S-8, nawet osobówką mnie wynosiło na zakrętach gdy dziś leciała mrzawka. tragedia. światła to miałem tak brudne, że gdy wieczorem je włączyłem to myślalem, że żarówki mi się spaliły. nie chcę sobie nawet wyobrażać jak bym wyglądał jadąc motocyklem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.