Skocz do zawartości

Lata Produkcji Gsf 600 ?

daavid352
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie :D w jakich latach były produkowane gsf 600N? bo zastanawia mnei jedna rzecz :D wedlug wszytskich zrodel internetowych do 2004r od 2005 byly 650, a ja mam 600 z 2005  :zdziwiony:  jak to mozliwe? Pomyłka przy tłumaczeniu dokumentów? :P

Edytowane przez daavid352

Rok pierwszej rejestracji nie musi być rokiem produkcji, a na zachodzie to norma.

Tapatalk'ed from my Champagne&Black iPhone5

no wiadomo ze nie musi ale ja mam w karcie pojazdu rok produkcji wpisany 2005, a nie rok rejestracji :D

http://pl.lmgtfy.com/?q=suzuki+bandit+600N 

Tak ciężko użyć i poszukać?

Podpowiem że w 3 linku znajdziesz odpowiedź. 

no nie ciezko ale 3 link wg Ciebei czyli wikipedfia pisze takie cos :

http://zapodaj.net/1dd61155f2fdb.jpg.html

a jesli przeczytales temat to ja mam rok produkcji mojego 2005 wiec cos tu sie nie zgadza

pierwszy link:

http://www.scigacz.pl/Suzuki,Bandit,600,1995-2004,639.html

to samo

Powiedz nam co to zmieni z którego dokładniej roku masz motocykl ? Podczas zakupu nie zainteresowało Cię to, więc dlaczego teraz Cię to interesuje ?

Powiedz nam co to zmieni z którego dokładniej roku masz motocykl ? Podczas zakupu nie zainteresowało Cię to, więc dlaczego teraz Cię to interesuje ?

Ta część forum nazywa się "luźne gadki" i taki tez jest cel tego tematu luzna rozmowa sluzaca zaspokojeniu mojej ciekawosci.  Nie wiem czemu sie spinasz  jesli nie chcesz odpowiedziec nie wlaczaj sie do rozmowy i tyle...

albo inaczej: wklej foto tej części Twojego dokumentu gdzie pisze 2005.

Gdzie tkwi problem? http://polishbanditcrew.pl/topic/6166-suzuki-bandit-na-zdjeciach-2-generacja-detale-i-roznice/

Ostatnie egzemplarze roku modelowego K4 wychodziły jeszcze w połowie 2005 roku, natomiast nowy model Bandit 650 otrzymał oznaczenie K5. 

Przecież to logiczne, że dany model nie jest produkowany do 31. grudnia a nowy od 1. stycznia, dlatego mówi się o roczniku modelowym, lub jak kto woli generacji.

Wynika z tego, że masz jeden z ostatnich modeli K4 z początku 2005 roku. 

no nie ciezko ale 3 link wg Ciebei czyli wikipedfia pisze takie cos :

http://zapodaj.net/1dd61155f2fdb.jpg.html

a jesli przeczytales temat to ja mam rok produkcji mojego 2005 wiec cos tu sie nie zgadza

A w 6 linijce masz co innego.

Poza tym obstawiam że prezentacja modelu 650 miała miejsce na przełomie kwietnia/maja. Więc pewnie linia produkcyjna 600 działała jeszcze do stycznia, lutego. 

W dokumenty to ty nie patrz tylko na tabliczkę, bo ja też w dowodzie miałem wbite że mój samochód miał silnik 2,4. Jak w produkcji nie było większych niż 1.6 ot tak się komuś w urzędzie pomyliło. A żeby to odkręcić i zapłacić mniejszy podatek i ubezpieczenie to sporo zachodu miałem a tym bardziej że samochód kupowałem w salonie. 

Edit. No i Krzysztof mnie uprzedził :P a chodziło mi o to samo ;)

Edytowane przez grucha

aha faktycznie na poczatku jest do 2005 :D a zastanawialo mnie to z tego wzgledu ze ogladalem czesci na alledrogo :P i nie wiedzialem na ktore roczniki patrzec bo wszedzie jest 95-04 i 05- wzwyz :D tak podejrzewalem :D ale zapytac nie szkodzi, bo z samochodami bywa tak ze sa modele przejsciowe  z ostatniego rocznika i maja jakies nietypowe czesci :D

W mojej sygnaturze masz linki do pierwszych czterech generacji. Poczytaj, to sporo się dowiesz. 

W mojej sygnaturze masz linki do pierwszych czterech generacji. Poczytaj, to sporo się dowiesz. 

Jakie sa roznice miedzy nimi wiem, tak jak pisalem wczesniej zastanawialem sie po prostu czy nie trafil mi sie jakis model przejsciowy :D ale juz rozwialiscie moje watpliwosci. robilem juz wczesniej rozeznanie jesli chodzi o roznice miedzy poszczegolnymi generacjami ale poczytam sobie jeszcze Twoje opisy bo widze ze sa dosc szczegolowe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.