Skocz do zawartości

Honda X 11 Co To Jest ?

leonsjo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

zbuduj sobie B12. zadupek jaki Ci sie podoba. lampa przod tez. zmien zawias i sie ciesz.

jak sie znudzi, to zacznij modzic silnik.

jak to tez sie znudzi to mozesz co roku zmieniac wyglad.

wychodzi duzo taniej anizeli ciagle zmieniac motocykle szukajac tego docelowego.

:zeby:

To nie ja :), brak miejsca i czasu na takie zabawy. :p:

To tez nie ja. Techniczny nie jestem, bardziej olejowy onanista teoretyk.

Oddajesz do Gniezna albo pod Konin i CI robia co tylko chcesz. Ogranicza Cie tylko portfel badz wyobraznia bo nie uslyszysz od nich "nie da sie".

Zrobienie stockowego silnika B12 na 135-140 koni i piekny moment z dolu to wydatek 1000-1500zl. Ktore nowe moto daje takie mozliwosci przyrostu mocy w stosuunku do niskiej ceny? :D

Edytowane przez krynio

Trochę OT ale które z dużych nakedów są jeszcze warte  zainteresowania (oprócz B12) CB, GSX? W X11 nie przemawia do mnie tylko to, że mają już swoje lata, myślałem też o bulldogu ale tam z kolei mocy jak na lekarstwo.

Harry XR 1200

seo_spxr1200_def_dom.jpg

do tego ZRX 1200 Eddie Lawson replica... piekny:)

Edytowane przez arachne007

ZRXa ktoś ma na forum właśnie w zielonym malowaniu - klasa koń, nie wiem gdzie go dopadł bo śledzę ogłoszenia od dłuższego czasu i straszna posucha w temacie. HD dopiero na emeryturze:-)

Edytowane przez Sopp

ZRXa ktoś ma na forum właśnie w zielonym malowaniu - klasa koń, nie wiem gdzie go dopadł bo śledzę ogłoszenia od dłuższego czasu i straszna posucha w temacie. HD dopiero na emeryturze:-)

:)

Edytowane przez vieto

HD dopiero na emeryturze:-)

akurat ten XR 1200 mogłby nieźle Cie zaskoczyć, nooo i ślicznie bangla, jak V-ke przystalo

Nie wątpię ale to nie ten budżet.

(...) śledzę ogłoszenia od dłuższego czasu i straszna posucha w temacie. 

http://allegro.pl/kawasaki-zrx-1100-eddie-lawson-rep-salon-pl-ideal-i3906762650.html

Zobacz to Sopp, jeżeli ktoś spuszczał tylko olej obydwoma korkami oleju (1100 ma dwa, 1200 ma jeden), to nie ma problemu, silnik równie potężny, minimalne różnice są, a ten widać jest zadbany, jeśli wierzyć to ma 2x mniejszy przebieg niż mój. To ostatni rocznik 1100. 

Edytowane przez Oktanski

http://allegro.pl/kawasaki-zrx-1100-eddie-lawson-rep-salon-pl-ideal-i3906762650.html

Zobacz to Sopp, jeżeli ktoś spuszczał tylko olej obydwoma korkami oleju (1100 ma dwa, 1200 ma jeden), to nie ma problemu, silnik równie potężny, minimalne różnice są, a ten widać jest zadbany, jeśli wierzyć to ma 2x mniejszy przebieg niż mój. To ostatni rocznik 1100. 

Faktycznie ładny. W sieci nie ma zbyt wielu informacji o ZRX poza tym, że lepiej szukać 1200 (pewnie dlatego nie trafiłem na tego z linka) ale szczegółów jak na lekarstwo. Co faktycznie zostało zmienione w wersji 1200 a było bolączką 1100? 

Edit.

Jako, że jest ich bardzo mało na rynku ciężko określić cenę rynkową - orientuje się ktoś jak się ona kształtuje dla zadbanych ZRX i X11?

Edytowane przez Sopp

Kolega w Krakowie (jest na allegro niebieski) ma x11 do sprzedania. Znam maszynę jak popatrzys na moje zdjęcia to jest gdzies z nami we Włoszech.

Motocykl mocny, twardy i dla niższych niz 188 cm wzrostu ponieważ nie wsadzisz nóg za bak. Gdyby nie to z pewnością mailbym do miasta :) stara budowa, prosta, bezawaryjne. Cenę znajdziesz na allegro. Ps. Kufrow w tym nie zamontujesz.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Kolega w Krakowie (jest na allegro niebieski) ma x11 do sprzedania. Znam maszynę jak popatrzys na moje zdjęcia to jest gdzies z nami we Włoszech.

Motocykl mocny, twardy i dla niższych niz 188 cm wzrostu ponieważ nie wsadzisz nóg za bak. Gdyby nie to z pewnością mailbym do miasta :) stara budowa, prosta, bezawaryjne. Cenę znajdziesz na allegro. Ps. Kufrow w tym nie zamontujesz.

Jest jeden z kuframi na Allegro  wiec jest możliwość . :zeby:

Podaj linka, ja nie widze takiej x11. A dorobić oczywiście zawsze mozna.

XR1200 jest jak stary czołg w obsłudze (takie pierdzielniecia przy zmianie biegów że aż się oglądałem czy nic nie zbugiłem), dużo lepiej jeżdziło mi się na nightrodzie

Obecnie aukcja musiała wygasnąć , ale się pojawi cena jak pamiętam bez stelaży 12900 zł wiec zaporowa .

Ten czerwony X11 z pierwszego posta... Hmm.. Spaw przy główce ramy jest jakiś nie taki...trochę za gruby i partacki jak na fabryczny...ale expertem nie jestem :D

Miałem okazję kiedyś kupić taki czarny, ale kosz sprzęgłowy był rozwalony. Poza tym potwór :D

Oto Link ale to jeszcze inna sztuka bo ma dwa , a widziałem już z 3

http://allegro.pl/honda-x11-eleven-i4000581456.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.