Skocz do zawartości

Motocyklowy Zjazd Gwiaździsty Częstochowa.

Gość Hunganson
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Poszło pw :) mam nadzieje że w tym roku troszku z nami polatasz 253C,

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Cysiu

3

• nieaktywny4

9

• DaVVidMB

5

Tomek, w jakim terminie przyjedziecie ?

26 kwiecien :) tak jak w temacie :) do zobaczyska na miejscu albo tym albo tamtym motocyklem ;)

tym, tamtym ?? wtf?

A to Magic to jest tajemnica :D Byś był ze mna po motocykl to byś wiedział :) Ale mysle że na miejscu wszystkiego się dowiesz :D

a zapraszałeś ?

Kużwa :niepewny:  teraz to już nie pamiętam Musze Corlleone zapytac ;)

Co by nie spamować :D

Ekipa ładna się kroi :rock:

Siemanko,moze zrobimy jakas ankiete kto kiedy jedzie,bo ja juz sie zamotalem który zlot jest tym "prawdziwym"/fajniejszym i na ktory zlot jedzie wiekszosc z forum.Ja wyruszam z Bełchatowa jak cos to priv

Pozdro

Nie patrz na błędy, to tylko Sony Solniczka

Ja wyruszam z Bełchatowa jak cos to priv

Ja również śmigam do Bełchatowa, co roku :usmiech:

Siemanko,moze zrobimy jakas ankiete kto kiedy jedzie,bo ja juz sie zamotalem który zlot jest tym "prawdziwym"/fajniejszym

Prawdziwym jest ten z 26.04 ale po ostatnich wyczynach wielebnych z JG może się okazać jakaś znowu lipa :oczy: Prezydent Miasta chciał aby była to z wielkiej fajery impreza z całonocną imprezą % ale BATMANY zawsze mają problem bo forsą się nie chce podzielić :vampire:

No to na ktory sie ustawiamy?na ten z impreza :-)

Nie patrz na błędy, to tylko Sony Solniczka

Większość osób na forum nastawia sie na drugi termin Odnośnie Imprezy czyli

26,04- dodam że na naszym lokalnym zlocie zdania były bardzo podzielone odnośnie imprezy, większość osób leci także na termin 26

Swoją drogą brak słów odnośnie 2 imprez w tym samym mieście

Gniezno tak samo 2 imprezy robi tylko tam akurat inna sprawa jest :D

Akurat ten już tradycyjny zlot, co się rusza z górki Przeprośnej (ten był od ,,zawsze") jest 13 Kwietnia. A 26 Kwietnia jest ten jakby młodszy co organizuje miasto razem z Jura Raiders. Dlatego dwa, bo chyba 2 lata do tyłu ten ,,tradycyjny" był w innym mieście. Bo miasto chciało jakiś koncert dzień wcześniej zrobić. I dlatego Jura zrobiła swój, i teraz co roku są dwa. Jeden ten ,,Katyński" 13.04 i drugi 26.04. Ja raczej wybieram się na ten 13.04 bo później matury i nie wiem jak się ułoży :P

Edytowane przez DaVVidMB

Ja raczej wybieram się na ten 13.04 bo później matury i nie wiem jak się ułoży :P

Jest poprawka jeszcze :zeby: życzę powodzenia tak serio :usmiech:

No okej to robimy ustawke? typu:

26.04

1.

2.

.

13.04:

1.

2.

??

fajnie jak bysmy mieli swój kawalek terytorium-same bandziory od 95 do 2014 :)

• 2 weeks later...

Ja będę startował 13.04 z miejsca gdzie zimowałem moto. 50.874228,19.569469 w stronę Mstowa.  Jakby ktoś przejeżdżał gdzieś w promieniu kilkunastu km. to się chętnie dołączę. 
I jeszcze jedna ważna rzecz :D Prognozy nie są zbyt optymistyczne, więc jak będzie deszcz, wicher i inne zjawiska. To pewnie nie pojadę :(

Edytowane przez DaVVidMB

26.04 to sobota, jesteś miejscowy to na dwie godzinki możesz głowę przewietrzyć, a ekipa PBC będzie większa :)

gdybyś był teraz to opisz jak było

Panowie jedzie ktoś jutro do tej Częstochowy? Chętnie złapałbym się kogoś żeby nie gonić samemu.

Grupa kilku moto z Lublina stacjonuje u sióstr zakonnych przy ul. 7 kamienic, 3min os jasnej góry :-) ktoś z nami dziś wraca?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

I już po zlocie gwiaździstym. Pogoda fajna, nawet do 11 słońce świeciło ;) Ludzie też dopisali, także było kilkanaście tyś. maszyn. Furorę na pewno zrobił gościu, który przyjechał Trajką z silnikiem 1.8 Audi :D

Niestety odpadam na wyjazd 26 kwietnia,spowodowane jest to tylko pracą.

Miłej zabawy panowie jak zwykle praca wygrała nad systemem :oki:

Czyli że nikt nie reflektuje na 26 ?

Wy'swype'ane tapatalkiem, sorry...

Ja będę i Adi234 na 26 a jak by co to przyjeżdżamy już 25 i nocujemy w Olsztynie, mamy wolne miejsce noclegowe bo nam sie jeden rajder rozmyślił.

Edit: Już sie dwóch rozmyśliło więc mamy dwa wolne miejsca a mysle ze na upartego jeszcze ktoś trzeci by sie zmieścił.

W zwiazku z tym zapraszam na nocleg, wspólne piwko i coś do piwa.

Planujemy być w Olsztynie dzisiaj miedzy 18 a 19 i jak by co dzwońcie 696641984 Tomek.

Mam nadzieje, że do zobaczenia.

LwG!

Edytowane przez dzvonec

Byłem dzisiaj, motocyklistów nie było zbyt wielu. Widziałem niebieskie 1200s II gen z naklejką PBC na pyszczku ale obecności kierowcy nie stwierdziłem. Ogólnie mimo deszczu dość  pozytywnie i nawet było kilka bandziorków.